Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolliska Jj byl, ještě menší, než měl v tomhle tt být - 1,1kg a 37cm. Ale je v poho, ťukám! ![]()
@misa1967 to jo, druhý těhu si chci užít až do 38tt minimálně ![]()
Tak většinou je asi lepší nemít nic načteno, ale je fakt, že když ten problém nastane je to asi lepší…
Jinak já bych potřebovala naklonit štěstěnu… minule jsem hráli dostihy.. a mně se pak už smáli jakou jsem měla smůlu. Málem jsem zkončila po první odehrátí celého pole.
Prostě teď potřebuji to štěstí, nevíte jak ho sebrat?
@sevilla Hm, neštěstí ve hře - štěstí v lásce, takže to znamená štěstí při tulení ![]()
Tak jak to u vás vypadá holky? U mě se blíží ovu. Chtěla bych za 14 dnů vidět zase 2 čárky na testu. ![]()
@Yustýna ahojky.já jsem dneska 24DC, a ovulace stále nikde
nejspíš bude anovulační, tak doufám, že aspoň brzy dorazí MS.
Jinak dneska strávím asi den na slunííčku a budu se opalovat ![]()
@Yustýna Tak to budu moc držet palce, ty už by sis to vážně zasloužila ![]()
Já 4DPO a samozřejmě si vsugerovávám všechny možné příznaky a sama sebe přesvědčuju, abych nemagořila, protože fakticky fakt ještě nic cítit nemůžu. Pořád se mi honí hlavou, že i když jsme to s mužem tento měsíc dobře načasovali, že je ta pravděpodobnost pouze 20-25% v případě, že jsme oba naprosto zdraví.
@ladyoli jj tak to je ještě hodně brzo na nějaké přííznaky. ale moc ti držím palce aby ti to vyšlo ![]()
@misa1967 jj, slovo příznaky jsem použila blbě. Jde spíš o pocity. Chvíli jsem naprosto přesvědčená, že to vyšlo a pak se vrátím nohama na zem.
Jinak jsem celkem normální
ani nemám v plánu lovit případné duchy. testovat budu vážně nejdřív 5.-6.6. a to je v případě, že se BT bude držet nahoře.
Těch 14 dní teď ale bude pěkelně dlouhých..
@ladyoli
vidíš. já si říkala, že to napoprvé určitě nemůže vyjít. byla jsem předsvědčená, a ono to vyšlo
a 8DPO jsem měla ducha na testu.:) ale jo, těch 14 dní bude pěkně dlouhých.