Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
20.5.14 13:27

@ladyoli No uvidíme no..před tím než sem začala brát prášky sem to nepocitovala..tak snad to po MS přejde..jinak si je asi rozdrbu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.5.14 14:09

Ahoj holky, přeji krásný slunečný den, konečně jsme se dočkali pěkného počasí ;)
Tak já už nedočkavě pomalu vyhlížím mrchu a začne pomalá příprava na ketík. Doufám že se ms jako naschvál nebude nikde dlouho courat. Ale podle mích nálad, už se pomalu blíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.14 14:45

Mne vcera prislo, ze jsem mela pozitivni ovu test, ale asi jeste uplne nebyl. Soude tedy podle hlenu a BT, takze pro jistotu testuju dal. Vcera jsem teda muze „znasilnila“, ale dneska mam pocit, ze to bylo brzo :D dneska test zase jasne negativni, tak uvidim, jak se to bude vyvijet dal. Jsem nafoukla a tak divne me tlaci bricho, tak bych se asi fakt vic priklanela k tomu, ze ovulace teprve bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.5.14 14:50
@medmenka píše:
Ahoj holky, přeji krásný slunečný den, konečně jsme se dočkali pěkného počasí ;)
Tak já už nedočkavě pomalu vyhlížím mrchu a začne pomalá příprava na ketík. Doufám že se ms jako naschvál nebude nikde dlouho courat. Ale podle mích nálad, už se pomalu blíží :)

Jsem na tom podobně..očekávám tak středa čtvrtek..ale soudě podle pozdější ovulace nevím no..nikdy jsem jí ale tak netrpělivě neočekávala.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
20.5.14 18:16

@ladyoli děkuji :) snad už ovulka co nevidět bude. podle BT to dneska ještě tak nevypadlo.ale uvidím zítra co teplotka :) kéž by už :) pak bych teoreticky věděla kdy by měla přijít MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
20.5.14 18:17

A jinak holky, my jdeme na zahradu, něco ugrilujeme a budeme koukat na hokej :) a snad vyhrajeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.5.14 19:23

@misa1967 tak musíš pořádně fandit ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.5.14 19:25

@Jimichanga také očekávám ms koncem týdne, tak snad se nebude někde courat, když jí člověk nechce, tak to madam dorazí, ale jak se na ní čeká tak si dává na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
20.5.14 20:03

@medmenka @Jimichanga
Holky, moje slova, ta moje si klidně dorazila až o nějakých šest dní později. Kéž by další už nedorazila. Důkladně jsem „tetce“ vysvětlila, aby teď nějaký ten měsíc nejezdila, tak snad to pochopila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.14 20:33
@marteska91 píše:
@medmenka @Jimichanga
Holky, moje slova, ta moje si klidně dorazila až o nějakých šest dní později. Kéž by další už nedorazila. Důkladně jsem „tetce“ vysvětlila, aby teď nějaký ten měsíc nejezdila, tak snad to pochopila. :)

Doufám, že se „tetky“ mezi sebou kamaráděj a odjedou na devět měsíců na dovolenou spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
20.5.14 20:39

Já jsem ze zkoušek a z práce totálně vystreslá, BT mi skáče úplně divně, vidím to tento měsíc zase bledě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.5.14 20:40
@ladyoli píše:
Doufám, že se „tetky“ mezi sebou kamaráděj a odjedou na devět měsíců na dovolenou spolu ;)

vezmou i tu mou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.14 20:41

@Yustýna vždyť jsi teprve na začátku cyklu, tak to nevzdávej předem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
20.5.14 20:42
@medmenka píše:
vezmou i tu mou? :mrgreen:

určitě, budou to tři sestry :mrgreen:

Tím jsem nechtěla nikoho z přítomných vynechat, sester může být rozhodně víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.5.14 20:58
@marteska91 píše:
@medmenka @Jimichanga
Holky, moje slova, ta moje si klidně dorazila až o nějakých šest dní později. Kéž by další už nedorazila. Důkladně jsem „tetce“ vysvětlila, aby teď nějaký ten měsíc nejezdila, tak snad to pochopila. :)

No snad na to jsou dost inteligentní a nebudou se vtírat když je tady nikdo nechce.. :mrgreen: nejlépe by nemusela přijít už ted..ale to bych chtěla moc..tak at radči rychle přijde a zas rychle odejde ať to plození zas může vypuknout.. :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí