Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mi dnes vybírali dovču, vybrali jsme Španělsko
strašně se těšííííím. a za chvíli hokej, a pak jedeme na bowling.tak dnes super den
jak se máte vy? co děláte?:)
@misa1967 je do španelska chceme taky s mužem
tam to je nejvìc božì
jinak ti zavidìm super volný den ![]()
@ladyoli @lolliska tak ať vám to holky rychle utíká v práci.
@misa1967 tak to ti závidím
jak dovolenou, tak dnešní pohodový den krásně si ho užij.
Já jsem celý víkend zase sama doma, manžel pracuje od rána do pozdního večera a když přijede tak je servanej a protivnej. A společná dovolená?? to už ani nevím co je, od doby co začal podnikat, což je 7 let tak žádná dovolená neproběhla. ![]()
@medmenka ty víš co, my jsme jezdili maximálně do chorvatska a tak jsem si říkala, že už je čas jet někam dál..a ještě teď po tom potratu přijdu na jiný myšlenky ![]()
Díky za přijetí
Jsem ze severní Moravy. No, a je mi skoro už 30. A jak dlouho se už snažíte?
@Hannia já jsem z Olomouce. a je mi 25.a my se začínáme snažit v červnu protože jsem tento měsíc prodělala potrat.
@misa1967 To mě mrzí. Já jsem zase po ZT v 9.týdnu a od té doby se nějak nedaří. Jsem myslela, že by to už tento měsíc mohlo klapnout, a místo toho dnes mrcha dorazila ![]()
@misa1967 to moc dobře že vyrazíte na dovču, aspoň si pročistíš hlavu od všech starostí života
![]()
@medmenka přesně.aspoň těch 10 dní zapomenu na všechno špatný a užijeme si to ![]()
Vítám novou snažilku ![]()
Já mám doma workoholika, takže žádná společná dovolená
v březnu jsme byli poprvé za čtyři roky aspoň na prodlouženém víkendu v Č. Budějovicích, a to jen proto, že jsme dostali k vánocům poukaz. Jinak si nevezme dovolenou, jak je rok dlouhej. Jako nestěžuju si, lepší než mít doma třeba nemakačenka nebo něco podobného, že? Letos tedy jedu na týden do Chorvatska jen s mamkou, aspoň se užijeme, a dovolená bude za 2-3 roky, doufám, první RODINNÁ ![]()
Já jsem dnes sama s psicí, právě jsme se vrátily zvenku, brrr. Snažím se učit, říkala jsem si, kolik budu mít času, když nemusím vařit a jde mi to jak psovi pastva ![]()