Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
27.5.14 21:08

Medmenka: wau!! 8o A zkoušeli jste to snažení podpořit nějakou léčbou? Nebo byli jste v CARU? :nevim: máte teda trpělivost, já bych to tak dlouho nevydržela bez odezvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
27.5.14 21:10

Misa1967 když já si říkám, když budu sledovat ovulku, budu pak o to víc tlačit na přítele a to bych nerada… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
27.5.14 21:13

@saiimona jj tak ale zase je větší šance, že se trefíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.5.14 21:14

@saiimona jj,chodím do CARU už mám za sebou i umělé oplodnění, ale ani to se nám bohužel nedaří, příroda je proti nám. Nechci se ještě vzdát, chci ještě nějakou dobu bojovat za svůj vysněný cíl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
27.5.14 21:16

Misa1967 to máš pravdu, nechám to tento měsíc tak nějak v klidu… jak jsem psala s tulením nemáme problém, takže budu doufat, že to tak nějak vyjde, co jsem četla dá se otěhotnět 2 dny před a 2 po ovulce…tak budu doufat, že se nějak trefíme a samozřejmě cca v půlce se budu tulit víc, a kdyby to nevyšlo, tak další měsíc budu ovulku hlídat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
27.5.14 21:17

Medmenka tak to chápu! O to víc držím pěstičky.. aby se to konečně podařilo. A řekl Ti někdo, kde je problém? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
27.5.14 21:19

@saiimona když se budete tulit ob den, určitě ovulku nepropásnete :) a jinak po té ovulce se spíše počítá 1 den, než 2..ty 2 už jsou dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
27.5.14 21:21

Misa1967 myslím, že obden u nás není vůbec žádný problém :pankac: takže snad to tak nějak vyjde.. :andel: Já jsem se právě ptala na to už i doktorky, 2 dny jsou méně pravděpodobné ale ještě reálné. A kámoška otěhotněla i den po MS 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.5.14 21:23

@saiimona děkuji moc, ono toho je víc, je to u mě, přirozeně šance skoro žádná. Ale i zázraky se někdy dějí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
27.5.14 21:53

@saiimona Ahojky, zapni si podpisy nahoře u nadpisu skupiny, občas leccos prozradí ;)
@medmenka Moje babička měla mamku v 38, předtím už tada byla dvakrát těhotná, nejdřív čekala holčičku, potratila, pak byla válka, takže spoustu let nic, děda narukoval, pak byl v zajetí, vrátil se až někdy po válce. A pak se nedařilo, až už jí bylo 36 a čekala miminko, zázrak, sláva! Jenže to zase nevyšlo, byl to kluk a zemřel hned po porodu. Prý to pak úplně vzdali, že teda jim není přáno a pak se narodila mamka… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.5.14 22:15

@Yustýna mě je jasný že 50% našeho neúspěchu je psychika, ale moc dobře to holky znáte, že myslet na to prostě nejde. Moje švagrová byla prohlášena za neplodnou ani po jednom IVF se nepovedlo, manžel od ní odešel obrečela že už nikdy svoje děti mít nebude, našla si nového partnera užívala života a po 3/4 roce šup a byla těhotná.
Naprosto všechno v pořádku, narodila se jí krásná zdravá holčička. V dnešní době už má tři holčičky a poslední byla nečekaná… :lol:
A její bývalí manžel má také děti, bylo to prostě psychického rázu, tak moc chtěli až to prostě nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
28.5.14 01:03

@saiimona vìtej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
28.5.14 06:04

Vím moc dobře, že nejde na ro nemyslet. :zed: Ono si nejde nic naplánovat, nakonec je stejně všechno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.5.14 12:05

Ahoj děvčátka, u mě dneska narůžovělý hlen 7DPO. Přesně takhle ale začínalo špinění, které trvalo až do ms, tedy celých 12 dní. Minulý měsíc to bylo ještě dřív, už cca 5DPO. Jsem z toho nějaká rozhozená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
28.5.14 13:34

Lolliska děkuju :kytka:

Yustýna podpisy mám zapnuté, tak nevím kde je chyba :nevim:

medmenka no tak snad se to podaří i přirozeně… :) jak píšeš, zázraky se dějí, no mně právě původně řekla Mudr. že to bude třeba podpořit, že to vypadá že mám polycystiký vaječník…ale jen jeden, potom co mi dělala ten hormonální profil, tak změnila názor, že by to asi takový problém být nemusel, a dostala jsem na příští cyklus Clostík. Je pravda, že dneska mi bylo pěkně mizerně, asi po té včerejší aplikaci Agolutinu, tak jsem zvědavá jak budu reagovat na ten Clostík. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí