Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PerlaMarina Vítej
Revize mě mrzí. Je vás tady takových bohužel víc ![]()
@PerlaMarina Ahoj, vítej…pamatuji si Tě ze skupiny. To mně mrzí, že to takle dopadlo. Ale neboj.. teď už nám to vyjde.
@PerlaMarina vítám tě, to mě moc mrzí že to nedopadlo, ale červen bude plodný uvidíš ![]()
Medmenka tak jako v práci zvládám taky 20 dětí, ale nedokážu si představit mít dvojčátka…A přítel by rozhodně nemohl být doma, protože máme hypo na barák a holt z něčeho se platit musí a navíc dvojčátka je minimálně 100 000kč za výbavičku jen v prvním roce života. Spokojím se s jedním
hlavně aby to bylo co nejdříve
Hm toho se právě děsím nějak si nedokážu představit život bez dítěte, měla bych pocit, že by to bylo takový „neuplný“. Ale zase si ani nedokažu představit, že bych adoptovala.. tak nevím
tak to IVF je teda pěkný masakr, takže to je podle toho u jaké jsi pojištovny chápu to tak dobře?
PerlaMarina vítej ![]()
@saiimona Je to takto : Pojišťovny hradí 4 stimulované IVF cykly ukončené embryotransferem, pokud v prvních 2 cyklech bylo transferováno maximálně 1 embryo (bez ohledu na případnou změnu zdravotní pojišťovny) pacientkám ve věku od 22 – 39 let (38 let + 364 dnů), u VZP je horní věková hranice do 40 let (39 let + 364 dnů). V případě prokázané neprůchodnosti obou vejcovodů je spodní věková hranice 18 let. Když nesplňuješ tyto podmínky cena IVF se řídí podle ceníku daného CARU.
Ty pracuješ ve školství? Tak to máš veselou práci ![]()
Medmenka ano pracuji ve školce… takže s dětmi jsem v kontaktu dennodenně
Veselá práce to je určitě, jen kdyby jsme měli normální ředitelku! Takže vlastně min. první je zdarma, chápu to dobře? ![]()
@saiimona no tak to si dětiček užíváš a máš mrňavce? To je na prd když vedení není normální ![]()
Bohužel vždy IVF něco stojí, podle toho co vše necháváš dělat nad rámec, což je v podstatě všechno
pokládáš na začátku stimulace zálohu 16000,– s které se platí tyto věci ale né léky, takže tak.
@medmenka No že dětičky jsou drahá „sranda“ to je všeobecně známo, ale že někoho stojí kromě psychického úsilí ještě takové finance, to je šílené. Strašně moc na Tebe budu myslet, aby už se KONEČNĚ povedlo. Myslím, že máš nárok nejvíc z nás všech tady!
@ladyoli moc děkuji
![]()
Holky já bych si fakt moc přála, aby nám to tady všem přes léto vyšlo a konečně na konci bylo krásné a zdravé miminko ![]()
Medmenka máme smíšené třídy takže mám třídu dětí 3-7 let a navíc chlapečka s autosmem a pár dětí s poruchami chování..ale vedeni je vážně dost na pytel
což mně mrzí protože tu práci mám moc ráda ale pořád ji někdo zneprijemnuje
Takže základ je těch 16 000 Kč a pak to narůstá… To je vážně „super“,pořád se řve jak vymírá populace ale aby tp finančně podpořili to ne ![]()
Ahojky. Tak se po nějaké době hlasím. Kazdym dnem bych mela mit ovu a manzel je nachlazeny
Ach jo, cely rok nic a najednou si vymysli tohle, tak nevim jestli se do toho poustet ![]()