Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
30.5.14 08:17

Dobré ráno všem :) Též jsem slyšela verzi, že se to má o víkendu zlepšit, že už nemá pršet, maximálně přeháňky a má to vyskočit i o nějaký ten stupínek nahoru.
Jinak u mě dneska taky ještě pracovně, ale pátek jen do dvou, takže to už zvládnu. Mám sice pak ještě nějaké lítání na poštu, do banky atd., ale to už beru jako víkendovou aktivitu ;)

Jinak na testování u mě asi ani nedojde, už špiním, včera večer trošku s krví, ráno už jen zase hnědě, ale takhle se u mě rozbíhá ms, nebo mě čeká zase několikadenní špinění před ms, která pak stejně dojde. Jsem dneska 31DC, 9DPO a jsem spíš naštvaná a mám vztek, než že bych byla zklamaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 08:23

Ladyoli tak aspoň, že ty vyhlídky na víkend jsou lepší :) do těch 14 hod Ti to opravdu závidím, já jdu sice na 10 hod, ale budu tam dnes až do 17 hod.. takže vyhlídka nic moc :?

Hlavu vzhůru příští měsíc se už určitě zadaří ;)já jsem v tomhle nějaká „divná“ mně se MS většinou rozjede na plno, žádné špinění, ale zase na druhou stranu většinou je stejně vyvolaná Agolutinem… i když to asi na to nemá žádný vliv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.5.14 08:26

Ahojda. U mě taky pracovně, ale nic se mi nechce. :? Nejraději bych si tu lehla na stůl a spala…ještě 6 hodin než pojedu domů.

@ladyoli
Tak to mě mrzí, ale příště to určitě vyjde…bude přece červen! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.5.14 08:30

@saiimona @marteska91 Díky holky :hug: Trošku jsem doufala, že pro mě bude červen šťastný v tom, že se o těhotenství dozvím, ne že teprve začne, protože dle výpočtů jsem ms nečekala až tak nejdříve od 2/6 spíš déle. No uvidím, vzhůru do června! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.5.14 08:35

@ladyoli
Rozumím ti. :) Taky doufám, že v červnu budu mít už //. Ale po tom ZT je pro mě tak těžké myslet pozitivně. :( Ale neboj, v červnu to dopadne buď budou čárky nebo se minimálně aspoň zadělá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 08:36

Ladyoli taky pozoruju každé píchnutí a každou změnu, podvědomě si říkám, že tento měsíc to nemohlo vyjít, protože se jsme se domluvili cca v polovině měsíce s přítelem, že to zkusíme.. ale vlastně co jsme se tak rozhodli tak týden na to jsem šla na injekci Agolutinu.. takže „spoléhám“ až na další měsíc, na který mi Mudr. nasadila i Clostík. Jak píšeš, vzhůru do června… :) :dance:

marteska91 takovou krizi mám vždycky odpoledne po obědě, pracuju ve školce a když dětičky spinkají a je klid, tak mám hroznou spánkovou /únavovou krizi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
30.5.14 08:54

@saiimona Normální průběh MS je opravdu ten, že je hned silná, nebo první den slabá a pak silná. Takže si v normě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 08:56

Sevilla tak apsoň něco normálního :) při mojich super dlouhých cyklech (teda naštěstí jen některých) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.5.14 09:00

@sevilla Takže pokud zítra nepřijde natrvdo, tak už je to nenormální? :lol:
ale máš pravdu, já sice vždycky měla nepravidelný cyklus, ale začínala mi vždy tak, jeden den slabší a druhý den už v plné parádě. Jen poslední dva cykly (samozřejmě ty dva, co už se snažíme o prcka) je to takhle šílené :(
Minulý měsíc jsem si myslela, že špiním kvůli biopsii prsa, na které jsem byla, ale proč je to i tento měsíc?! No třeba to zítra na férovku dostanu, tudíž to bude v normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.5.14 09:21

Holky, já zas zkouškuju. Aspoň nemusím do práce:-) Už jsem si napsala test z legislativy a za chvilku jdu na opravku toho pondělního zápočtu. Pak mám ještě v jednu jeden…Jsem 3 den po ovu a už se to vleče…nesnáším druhou půlku cyklu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.5.14 09:26

@ladyoli
Já jsem byla na biopsii prsa v prosinci, pak jsem byla i na operaci s fibroadenomem a špinění jsem neměla. A na gyndě by ti neporadili? Jestli jsi to dřív neměla…
Dnes si ale vyčítám, že jsem otěhotněla tak brzy po té operaci prsa. :( I když po ní proběhnul jeden cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.5.14 09:27

@Yustýna
Tak to držím pěsti. ;) Já budu zkouškovat v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
30.5.14 09:29

@ladyoli Nerada bych tu zabředla do vysvětlování co znamená normální, běžný.. dejme tomu, že dle medicíny běžný způsob MS má začínat takto. Ještě to ale neznamená, že pokud to takle nezačně je to špatně. Každý dle medícíny má v sobě něco „špatně“ - mimo normu, ale neznamená to, že je mu to na obtíž, nebo že kvůli tomu zemře:) Proto prý není dobré zbytečně testovat… může se přijít na něco co je u člověka špatně, ale žádný problém to nezpůsobuje a může to odvést od zkutečného problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
30.5.14 10:14

@saiimona jj má se oteplovat :) tak bude fajn. a jinak náladka dobrá, už je páteček, tak supeeer :) a dneska budeme končit dřív, tak konečně víkend :) ale nic naplánovanýho nemáme. asi něco ugrilujeme akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
30.5.14 10:19

No nás čeká o víkend na kamarádově chatě a na kolech. Dobré počasí se bude rozhodně hodit. Včera jsem byla u známé kvůli zádům, rozhodla jsem se s nimi něco dělat. No a prý je mám opravdu hrozné :( Takže od včerejška cvičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí