Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sevilla
Přesně tak.
Ale doufám, že už ji teď hodně dlouho neuvidím.
@sevilla @marteska91 jak říkáte, už aby tu byla a pak ať dá nadlouho pokoj.
@medmenka Super, super! To je skvělá zpráva! Ať je ti líp.
U mě dnes dobrý, asi mám vše, ten zápich z pondělka opraven a dva další testy by měly být taky OK. Ještě jsem stihla i studijní a další dva předměty mi uznají, takže dnes super!
Holky to je super, že už jste některý dostaly MS.. já si ještě chvilku počkám. jsem dnes 5DPO, tak čekám tak max. týden. aspoň doufám, že mám luteálku dostatečně dlouhou
ale když už se mi povedlo otěhotnět, tak snad ano. a dneska jsem po týdenní pauze začla zase kapat gynex, tak uvidím
snad bude nějaká pozitivní změna ![]()
Já dneska začla brát poslednì platìčko duphastonu na deset dni a snad už mrcha nedorazì ![]()
Ja bych mela dostat MS okolo 7.6, tak snad nedorazi
mrcha jedna
@marteska91 píše:
@medmenka
Je to hrozná mrcha a napínat to ona umí.Jinak na růst sliznice je prý dobrý ten kontryhelový čaj.
můžu potvrdit
kontryhelový čaj je opravdu dobrý, aspoň mně tedy pomáhá.. piju ho vždy do ovu a pak vysadím…ze začátku jsem ho přislazovala a teď už vubec ale už ho piju hodně dlouho ![]()
Misa1967 taky čekám na MS, tak snad dorazí..nejpozději příští týden, ale většinou po Agolutinu mám MS nejpozději 4 den… a ještě se neobjevila
ale udává se prý do 14 dnů.. takže čekám stejně jako ty ![]()
@Yustýna no tak to je super že se ti vše povedlo gratuluji jen tak dál ![]()
@saiimona já už ho také piju poměrně dlouho a ani mě nějak ta chuť nevadí, nesladím ho a když tak medem. Mě docela pomáhá na ms pak nemívám takové bolesti, ale tentokrát se asi někde stala chyba ![]()
@medmenka Super
Tak snad už to bude zítra lepší…
Jinak my jedeme s prckem na víkend pryč, výlet 2,5h jedna cesta, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem
ale těšíme se oba!
@xFelli tak si to pěkně užijte, zvládnete to určitě v pohodě ![]()
@medmenka Díky
Jedeme vlakem, ještě je tam cestou zpátky nějaká výluka, ale dáme to ![]()
@xFelli jasně že jo. tak to vám i docela závidím, už jsem vlakem nejela ani nepamatuji ![]()
Medmenka každopádně se přidávám ke gratulaci k dobré zprávě
mám radost za tebe a snad i Ti zmrzlíci se zadaří…ještě je taky vlastně dobrý maliník a nebo heřmánek… jen nevím do jaké míry se to dá kombinovat ![]()
U mně teda jedna změna nastala
rok jsem léčila koleno a brala kortikosteroidy jako léčbu, teď jsem na doporučení gyndařky vysadila a stačilo 4 dny a koleno je zase oteklé
ale co na plat, mimčo je přednější
takže koleno se bude léčit až pak někdy zase ![]()