Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
2.6.14 14:10

@misa1967 no začala jsem špinit v sobotu a dneska už nic ms má dojit až 11.6 asi koupim tehu.test nebo fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.6.14 14:36
@marteska91 píše:
@ladyoli
Já nečekám ms až 15.6., takže si ještě na testík počkám. :?

Ahoj, promin, ze se vtiram, ale ja mam mit Ms taky 15.6.s tim, ze vcera jsme meli sex podle vypoctu bych mela mit mozne plodne obdobi od 29.5 a 1.6 Ovulaci a jeste dnes 2.6 plodny den.MS mam po 27 dnech posledni tedy byla 19.5. Tak si rikam, jestli z toho neco bude a MS uz neprijde… Mela sem vcera husty bili hlen s… tak nevim. cipek vysoko a tvrdy pootevreny… :think:
Ty jsi na tom jak jestli se muzu zeptat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.6.14 14:50

@Enna89
Teď po revizi mám cykly dlouhý tak 33-34 dní, poslední začala 13.5. A popravdě s tou ovulací vůbec nevím, ale zase tak moc to neřeším, protože se tulíme téměř ob den. Minulý týden v pondělí jsem si dělala ovu test a byla na něm taková slabší čárka, ale viditelná. Pak čárky slábly, takže jsem si myslela, že ovu už proběhla. V sobotu ale čárka začala zase sílit, takže asi teprve nastane. Dnes už mám taky takový hustší bílý hlen.

Holky a měla bych dotaz. Je lepší i v době ovulace tulení ob den, aby byly spermijky kvalitnější nebo je lepší každý den? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.14 15:47

@marteska91 Ob den budou rybičky lepší, ale pokud je na to chuť i denně, tak bych se tomu nebránila. Několikrát denně už by asi bylo moc, to pak opravdu nestíhají dozrávat, ale pokud vás to baví, tak se bavte a neřešte to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.6.14 16:09

Ahojky, tak ted v červnu to chceme taky zkusit znovu, akorát se nám v dubnu zadařilo, a pak to nějak „zmizelo“. Zítra uvidím co mi řekne doktor že to bylo, když se konečně po vyvolávačce MS dostavila.. Snad to vyjde co nejdřív, začínám být nedočkavá! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.14 16:23

@VeVerulík Ahojky, vítej mezi námi :mavam: Když budeš držet palečky ty ná, budeme i my Tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.6.14 16:27

No samozřejmě, že držím všem :) přece jen jsem ráda, že se dozvím spoutsu i zajímavých zkušeností a rad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
2.6.14 17:19

U mně MS probíhá a od 5.6. mám nasadit Clostík… takže na testík si ještě taky chvíli počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
2.6.14 17:22

VeVerulík taky tě vítám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
2.6.14 18:58

@VeVerulík ahoj :mavam:
Jinak to mám podobně jako ty - v dubnu se asi zadařilo (duch na testu), měla jsem zpožděnou MS a pak už i neg. těhu test…
Tak si budeme držet pěsti do června :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.6.14 19:22

@saiimona Pritel tolerantni je:-), spis si myslim ze ho to bavilo vic nez me :-D, ted o vikendu mu prijede rodina z nemecka, tak jsme museli pokupovat nejaky darecky :-). Kdyz jsme prijeli tak mi musel jit pomoct uklizet, a to uz se mu moc nelibilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
2.6.14 19:27

Katjus tak to jsi šťastný člověk, my se v sobotu domluvili, že vyrazíme se přáteli a jejich prckem na zdejší akci, přítelovi jsem to říkala nejmíň 3× a když pořád seděl u PC, tak jsem se sbalila že pojedu sama…a najednou během chvíle byl připraven vyrazit semnou, ale nezapomněl to pořádně obkecat :roll: Ale do úklidu se mu moc nechce, to bude u chlapů asi celoplošný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.6.14 19:31

@saiimona Tak na to obkecavani snad nezapomenou nikdy:-). Hlavne ze jel, a nemusela si sama, ono je lepsi pak uz o tom nemluvit, ono se jim to v hlavince rozlezi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.6.14 19:53

Ahoj holky. Rada bych se pripojila do diskuze. Dostavila se prvni menstruace po vysazeni antikoncepce. A pak na to hned s přítelem hupsnem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
2.6.14 19:55

@ivetka9 VÍTÁM TĚ :) kolik ti je, odkud si?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí