Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 no začala jsem špinit v sobotu a dneska už nic ms má dojit až 11.6 asi koupim tehu.test nebo fakt nevim
@marteska91 píše:
@ladyoli
Já nečekám ms až 15.6., takže si ještě na testík počkám.
Ahoj, promin, ze se vtiram, ale ja mam mit Ms taky 15.6.s tim, ze vcera jsme meli sex podle vypoctu bych mela mit mozne plodne obdobi od 29.5 a 1.6 Ovulaci a jeste dnes 2.6 plodny den.MS mam po 27 dnech posledni tedy byla 19.5. Tak si rikam, jestli z toho neco bude a MS uz neprijde… Mela sem vcera husty bili hlen s… tak nevim. cipek vysoko a tvrdy pootevreny… ![]()
Ty jsi na tom jak jestli se muzu zeptat? ![]()
@Enna89
Teď po revizi mám cykly dlouhý tak 33-34 dní, poslední začala 13.5. A popravdě s tou ovulací vůbec nevím, ale zase tak moc to neřeším, protože se tulíme téměř ob den. Minulý týden v pondělí jsem si dělala ovu test a byla na něm taková slabší čárka, ale viditelná. Pak čárky slábly, takže jsem si myslela, že ovu už proběhla. V sobotu ale čárka začala zase sílit, takže asi teprve nastane. Dnes už mám taky takový hustší bílý hlen.
Holky a měla bych dotaz. Je lepší i v době ovulace tulení ob den, aby byly spermijky kvalitnější nebo je lepší každý den? ![]()
@marteska91 Ob den budou rybičky lepší, ale pokud je na to chuť i denně, tak bych se tomu nebránila. Několikrát denně už by asi bylo moc, to pak opravdu nestíhají dozrávat, ale pokud vás to baví, tak se bavte a neřešte to ![]()
Ahojky, tak ted v červnu to chceme taky zkusit znovu, akorát se nám v dubnu zadařilo, a pak to nějak „zmizelo“. Zítra uvidím co mi řekne doktor že to bylo, když se konečně po vyvolávačce MS dostavila.. Snad to vyjde co nejdřív, začínám být nedočkavá! ![]()
@VeVerulík Ahojky, vítej mezi námi
Když budeš držet palečky ty ná, budeme i my Tobě ![]()
No samozřejmě, že držím všem
přece jen jsem ráda, že se dozvím spoutsu i zajímavých zkušeností a rad ![]()
U mně MS probíhá a od 5.6. mám nasadit Clostík… takže na testík si ještě taky chvíli počkám ![]()
@VeVerulík ahoj ![]()
Jinak to mám podobně jako ty - v dubnu se asi zadařilo (duch na testu), měla jsem zpožděnou MS a pak už i neg. těhu test…
Tak si budeme držet pěsti do června ![]()
@saiimona Pritel tolerantni je:-), spis si myslim ze ho to bavilo vic nez me
, ted o vikendu mu prijede rodina z nemecka, tak jsme museli pokupovat nejaky darecky
. Kdyz jsme prijeli tak mi musel jit pomoct uklizet, a to uz se mu moc nelibilo ![]()
Katjus tak to jsi šťastný člověk, my se v sobotu domluvili, že vyrazíme se přáteli a jejich prckem na zdejší akci, přítelovi jsem to říkala nejmíň 3× a když pořád seděl u PC, tak jsem se sbalila že pojedu sama…a najednou během chvíle byl připraven vyrazit semnou, ale nezapomněl to pořádně obkecat
Ale do úklidu se mu moc nechce, to bude u chlapů asi celoplošný ![]()
@saiimona Tak na to obkecavani snad nezapomenou nikdy:-). Hlavne ze jel, a nemusela si sama, ono je lepsi pak uz o tom nemluvit, ono se jim to v hlavince rozlezi ![]()
Ahoj holky. Rada bych se pripojila do diskuze. Dostavila se prvni menstruace po vysazeni antikoncepce. A pak na to hned s přítelem hupsnem. ![]()