Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já dnes 29 dní po revizi a stále ještě žádná ms. Ale připadá mi, že mám premenstruační syndrom jak blázen: protivná, unavená, zimomřivá, bledá, permanentně naštvaná… ![]()
Takhle to mívám před ms vždycky, ale ještě mě vždy bolí prsa a zvětší se, několik dní před ms bývají plnější. Tentokrát nic, prsa splasklá a nebolí, takže tu mrchu spíš ještě nedostanu, kuš, když ji člověk chce dostat, tak ono nic ![]()
Nevím, kolik ještě dní budu svoje okolí oblažovat svojí super protivnou náladou:)
@PerlaMarina
Ahoj. Mně po revizi mrcha dorazila 33. den.
Před těhotenstvím jsem už měla docela cyklus srovnaný na těch 28 dní.
33. den? To je docela včas
Já měla cykly pravidelné vždycky, 28 - 30 dní. Tento první porevizní bude asi anovulační si myslím. Sice už několik dní lehce narůžověle špiním, ale nevím, co to může znamenat.
![]()
U mne teda dorazila 32-34. den. Podle toho zda počítat špinění či až rozjetou MS.
Ahoj holky, tak já mám dneska dobré zprávy ms už konečně přišla
sice je mi neskutečně zle, ale to musím vydržet. Tak v neděli nasazuji první léky a 12 DC na UTZ jak roste sliznice a podle toho plán kdy si půjdu pro toho našeho zmrzlíka.
Konečně se začne něco dít.
@PerlaMarina naprosto s tebou soucítím měla jsem to také, vydrž ono to přejde. Manžel se mě vyhýbal obloukem jak jsem byla protivná ![]()
@medmenka Tak držíme palce! Určo budeš jedna z prvních tady těhotných!
@medmenka
Tak to je super. Když ti přišla takhle sama, tak ti to určitě už dopadne. Držím pěsti. ![]()
@sevilla díky ![]()
no dneska teda lezu po zdech jak mi je zle, popíjím ženský čaj, dávám střídavé obklady teplé studené na břicho a účinek naprosto žádný. Ani Nalgesin nezabral ![]()
@marteska91 děkuji
kéž by to konečně dopadlo, ale napínala mě než přišla ![]()
@medmenka Super, mám radost za Tebe
už se těším, až bude zmrzlík nebo zmrzlíci potvrzení testíkem ![]()
@medmenka
Je to hrozná mrcha a napínat to ona umí.
Jinak na růst sliznice je prý dobrý ten kontryhelový čaj.
Po potratu jsme i za bolesti při MS rádi.. jen když tu je co?