Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holkyyyy.kde jste? jak se máte? tady je nějak mrtvooooo. ![]()
Čau holky, tak já jsem zpět z našeho výletního víkendu, užili jsme si to parádně! ZOO Jihlava atd., počasí vyšlo skvěle, takže super.
Jsem čekala, co tady toho nakecáte a ono nic ![]()
@xFelli Ahooj
konečně se někdo ozval. já taky čekala, že nebudu stíhat dočítat a ono nic..:/ v ZOO v Jihlavě jsem ještě nebyla.je to tam pěkný? Aspoň že vyšlo počasí. A jinak, mě začalo bolet v krku, svaly apod.,ale teplotu nemám, tak snad to nic nebude.
@misa1967 Jj je to tam pěkný, zvířata nejsou v klecích, ale ve výbězích nebo větších prostranstvích, tak se mi to líbí. Je to menší ZOO, ale naprosto stačí
Např. do Prahy bych svýho tříleťáka asi zatím nevzala, tohle bylo dostačující.
Jinak jsme si odtud přivezli pěknou rýmu
Takže s bolením v krku soucítím a oběma nám přeju, ať se to nerozjede v nic většího…
Jinak byla jsem u kámošky, 1,5roku se snažili o druhý a teď mají krásnýho kluka v lednu narozenýho, tak jsem si ho ňuchala ![]()
@xFelli jj tak pro děti to stačí, i to menší. pak je to už většinou ani nebaví když je to dlouhý. jj no doufám, že se to nerozjede v nějakou angínu, já už tu jsem u čajíku. jé taky bych poňuchňala nějaký miminko…
Ahoj holky
říkala jsem si, že je tu nějak mrtvo celý víkend
Já nějak neměla neměla ani moc myšlenky na diskuze, včera jsme měli menší rozepři, ale už je zase vše ok. A u mně jedna malá změna, začínám dneškem novej cyklus…, takže i nové snažení ![]()
xFelli ZOO Jihlava je fajn, ale stejně pro mně pořád nejlepší byla Hluboká
Vůbec se mi teda nelíbí Brněnská
ale počasí jste měli opravdu krásné na výlet ![]()
Ahojky tak to blahopřeji:-) ze uz muzete pracovat
. My jsme dneska byli na nakupech, skoro pet hodin
a jsem uplne KO. Ale aspon jsem si privezla novy boticky:-)
Ahoj holky vidìm že jste měly hezký vìkend to já byla celej vìkend v práci na nočnì
jinak dneska jsem 19DC a začala jsem špinit což je divnè když beru ještě dupa.(tento měsìc to mám poprvè tak a to beru už třetì cyklus a poslednì) buď nějake splašenè hormony nebo nidace?
![]()
@misa1967 pozitiv. ovu test byl 8dc k tomu i bolest vajecniku a bricha takze probehla
Katjus tak to máš tolerantního manžu/ přítele, my jezdíme na nákupy zásadně v noci, do nonstop obchodů jinak je přítel hrozně nervozní, takže 5 hod, to by nepřežil… Včera jsem si šla kupovat boty a už čekal raději v autě ![]()
lolliska noční Ti nezávidím, já jsem ráda, že jsem jich ušetřena ![]()
Přeju všem krásný den, já pádím zase na odpolední ![]()
Ahoj… já po víkendu strávenýho z dvěma těhu páry… už jsem toho měla celkem dost. Šla jsem i dřív večer spát, slyšet pořád ty věci točící se kolem dětí, šahání na břicho, pozor na ní (když je těhotná)… atd. a dá se říci, že oba páry k tomu téměř přišli jak slepí k houslím.
Sevilla to znám a nezávidím, v takovém prostředí se pohybuju pořád…
a vůbec když byla švagrová těhotná, teď dost lítám po doktorech a v práci už se taky začínají vyptávat, co proč a jestli nejsem těhotná apod. je to teda hrozně unavující.. vůbec když víte, že by jste si miminko moc přáli a nepřichází ( my teprve se snažením začínáme) ale někteří se snaží dlouho a vysněný prcek nepřichází, to musí být hrozně deprimující ty dotazy okolí
Takže naprosto chápu jak Ti muselo být ![]()
Děkuji holky @ladyoli @saiimona
Blbé bylo, že jsem si původně plánovala, jak jim tam všem oznámím, že jsem těhotná…:( A pak mne trochu mrzelo, že to tam další 4 lidi věděli a ani se nezeptali.. jak Ti je? Jak se daří? Třeba o samotě nebo tak něco… Připadala jsem si tam jak neschopná… neplodná.