Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11545
1.6.14 18:04

Ahoj holkyyyy.kde jste? jak se máte? tady je nějak mrtvooooo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
1.6.14 19:31

Čau holky, tak já jsem zpět z našeho výletního víkendu, užili jsme si to parádně! ZOO Jihlava atd., počasí vyšlo skvěle, takže super.
Jsem čekala, co tady toho nakecáte a ono nic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
1.6.14 20:00

@xFelli Ahooj :) konečně se někdo ozval. já taky čekala, že nebudu stíhat dočítat a ono nic..:/ v ZOO v Jihlavě jsem ještě nebyla.je to tam pěkný? Aspoň že vyšlo počasí. A jinak, mě začalo bolet v krku, svaly apod.,ale teplotu nemám, tak snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
1.6.14 20:35

@misa1967 Jj je to tam pěkný, zvířata nejsou v klecích, ale ve výbězích nebo větších prostranstvích, tak se mi to líbí. Je to menší ZOO, ale naprosto stačí :) Např. do Prahy bych svýho tříleťáka asi zatím nevzala, tohle bylo dostačující.
Jinak jsme si odtud přivezli pěknou rýmu :( Takže s bolením v krku soucítím a oběma nám přeju, ať se to nerozjede v nic většího…

Jinak byla jsem u kámošky, 1,5roku se snažili o druhý a teď mají krásnýho kluka v lednu narozenýho, tak jsem si ho ňuchala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
1.6.14 20:44

@xFelli jj tak pro děti to stačí, i to menší. pak je to už většinou ani nebaví když je to dlouhý. jj no doufám, že se to nerozjede v nějakou angínu, já už tu jsem u čajíku. jé taky bych poňuchňala nějaký miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
1.6.14 21:14

Ahoj holky :) říkala jsem si, že je tu nějak mrtvo celý víkend :think: Já nějak neměla neměla ani moc myšlenky na diskuze, včera jsme měli menší rozepři, ale už je zase vše ok. A u mně jedna malá změna, začínám dneškem novej cyklus…, takže i nové snažení :dance:
xFelli ZOO Jihlava je fajn, ale stejně pro mně pořád nejlepší byla Hluboká :) Vůbec se mi teda nelíbí Brněnská :) ale počasí jste měli opravdu krásné na výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
1.6.14 22:15

Ahojky tak to blahopřeji:-) ze uz muzete pracovat :-). My jsme dneska byli na nakupech, skoro pet hodin :lol: a jsem uplne KO. Ale aspon jsem si privezla novy boticky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.6.14 22:31

Ahoj holky vidìm že jste měly hezký vìkend to já byla celej vìkend v práci na nočnì :zed: jinak dneska jsem 19DC a začala jsem špinit což je divnè když beru ještě dupa.(tento měsìc to mám poprvè tak a to beru už třetì cyklus a poslednì) buď nějake splašenè hormony nebo nidace? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
2.6.14 06:05

@lolliska nidace by mohla. a kdy byla ovulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
2.6.14 07:17

@misa1967 pozitiv. ovu test byl 8dc k tomu i bolest vajecniku a bricha takze probehla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
2.6.14 08:27

Katjus tak to máš tolerantního manžu/ přítele, my jezdíme na nákupy zásadně v noci, do nonstop obchodů jinak je přítel hrozně nervozní, takže 5 hod, to by nepřežil… Včera jsem si šla kupovat boty a už čekal raději v autě :mrgreen:
lolliska noční Ti nezávidím, já jsem ráda, že jsem jich ušetřena :zed:

Přeju všem krásný den, já pádím zase na odpolední  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.6.14 08:30

Ahoj… já po víkendu strávenýho z dvěma těhu páry… už jsem toho měla celkem dost. Šla jsem i dřív večer spát, slyšet pořád ty věci točící se kolem dětí, šahání na břicho, pozor na ní (když je těhotná)… atd. a dá se říci, že oba páry k tomu téměř přišli jak slepí k houslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
2.6.14 08:36

Sevilla to znám a nezávidím, v takovém prostředí se pohybuju pořád… :roll: a vůbec když byla švagrová těhotná, teď dost lítám po doktorech a v práci už se taky začínají vyptávat, co proč a jestli nejsem těhotná apod. je to teda hrozně unavující.. vůbec když víte, že by jste si miminko moc přáli a nepřichází ( my teprve se snažením začínáme) ale někteří se snaží dlouho a vysněný prcek nepřichází, to musí být hrozně deprimující ty dotazy okolí :roll: Takže naprosto chápu jak Ti muselo být :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
2.6.14 08:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.6.14 08:40

Děkuji holky @ladyoli @saiimona
Blbé bylo, že jsem si původně plánovala, jak jim tam všem oznámím, že jsem těhotná…:( A pak mne trochu mrzelo, že to tam další 4 lidi věděli a ani se nezeptali.. jak Ti je? Jak se daří? Třeba o samotě nebo tak něco… Připadala jsem si tam jak neschopná… neplodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí