Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saiimona My jsme ZŠ se speciální třídou, v běžných třídách máme taky dost integrovaných. Já jsem předtím měla dvouobor pro SŠ, ale to není v kombi formě a předměty mi nechtěli uznat. No a tak jsem teď na specce. Uznali mi 2 předměty ![]()
Ahoj..také se chceme snažit tenhle měsíc. Ms 2.6 ovu cca 16-17.6 chci zkusit ovu testík. Je na to někdo podobně? Nobo to spíše necháváte náhodě?
@Evke ahoj, ja mam ovu cca 13.6. Zadnej ovu testik si delat nebudu. Budu se proste s přítelem „porad“ milovat a uvidime co z toho bude
![]()
@Yustýna Jj právě specku jsem taky dělala dálkově
každý mně zrazovat od dálkové formy a studia při práci, ale mně to naprosto vyhovovalo. A kde to studuješ? Jestli to není tajný ![]()
@Evke @ivetka9 taky tento měsíc nebudu dělat ovu testy a necháme to náhodě… ![]()
Holky mám tady hroznej zmatek.je nás tady nějak moc
co kdybych udělala nějakou tabulku a do ní sepsala kdo kdy má ovu, kolik nám je, odkud jsme atd..?včera jsem to tak udělala v jiné diskuzi, tak bych mohla i tu
je to určitě přehlednější.
@misa1967 Ahoj, myslím, že s tím žádná nebude mít problém, ale ne každá víme datum OVU a já tento měsíc určitě měřit nebudu… Dnes jsem četla že po Clostíku je i dřív OVU než normálně a asi ano, protože už 17 DC mám jít na inj. Agolutinu… ![]()
Jo ta tabulka by byla paráda. Neberu antc od ledna. A tenhle měsíc chci poprvé zkusit ovu testy. Páč u prvního jsem nechávála náhodě rok a pak mi musela datum početí naordinovat stejně mudr. ![]()
@xFelli jmenuji se Kristyna, je mi 21 s pritelem se o miminko snazime uz 3 rok za…PCOS…Jinak nevim jsem od vsetina
@xFelli Určitě na tebe budu myslet
já jsem dnes zjistila, že jsem nakonec byla těhotná, ale nějak to nevyšlo… tak aspon to nevyšlo zavčas a ted budeme mít štěstí obě ![]()
Hele holky, pokud nevíte kdy bývá ovu, tak nevadí. jen sepíšu, věk, město, datum poslední MS, případně pokud sledujete ovu, kdy ji očekáváte, a kdy by měla přijít další MS. aspoň to bude trošku přehlednější
a nemusíme se navzájem pořád ptát kdy jsme měli poslední MS a tak
tak mi to pište sem, a já budu postupně tvořit tabulku a budu to aktualizovat
pokud by se něco změnilo
a ono se změní..budeme všechny těhulkyyyy
jooo
![]()
@misa1967 Evka 26 1 dítě doma.. ms 2.6 očekávaná ovu cca 16-17.6. Další ms 30.6. Testnout plánuju poprvé cca 27.6 ![]()