Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
3.6.14 19:04

@Yustýna no nevím, ona to moc není výhra, speciální pedagog v MŠ nevydělá zrovna moc peněz :) ve speciálním školství je peněz víc… :) a pokud narazíš na „blbou“ ředitelku jako je u nás… tak neuvidíš nikdy ani osobní ani odměnu, děláme za základní mzdu, nikde nic navíc a ještě po nás štěká… :roll: ale to sem nepatří do této diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 19:18

@saiimona já jsem vždycky chtěla dělat ve školce… :-) :-( ale nevyšlo mi to…

Ano respektuje, dokonce víc jak tátu… :-D

Jeho máma je jedna z těch co se o švy dítě nestará ale jen si ho kupuje aby nám dělala zle…:-/ myslím ze nasel to co nemel u mámy ve mě a proto mě respektuje…

Jeho ségra bych být nemohla…museli by ne mít ve 12 letech…:-D nevadí mi tady to rejpaní… ;-)

Vždycky jsem byla na starší kluky… Nedokážu si vedle sebe představit nějaký devatenáctiletý ucho… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.6.14 19:26

@markiza81 já jsem předtím dělala ve speciální ZŠ, ale jak jsem tu psala, chyběl mi ten pokrok, tak jsem se rozhodla pro MŠ a tam jsem spokojená, až na naší ředitelku :? a doufám, že až příjdu po mateřský tak už tam ona nebude… :)
Tak nemyslela jsem to podle věku rodičů ale podle věku prcka a tvého věku.. :) Přítel je starší o 6 let a myslím, že to stačí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 19:30

@saiimona jo to bych mu mohla dělat sestru… Ale v našem případě mu dělám macechu… :mrgreen: :cert:

Já js stim mým začala stim ze je o čtyři roky mladší než ve skutečnosti…:-D

Protože když jsme se poznali tak mi lhal o věku… A to jsem si myslela že to dělají jen ženský… :mrgreen: no a pak už jsem v tom lítala úplně beznadějně… :srdce:
A když přišel s pravdou tak už mi to bylo jedno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.6.14 19:39

@misa1967 to s tou tabulkou je super nápad, jenom bych možná místo ovu napsala poslední ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
3.6.14 19:43

@xFelli jj tak já chtěla napsat oboje, ale uvidíme co řekne Yustýna :) co tam dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.6.14 19:45

@misa1967 Jo dobrý, já reagovala na str. 72 a pak jsem zjistila, že jste nakecaly další dvě str. :D tak o víkendu si tam každá napíšem info :) a bude super, že to budeme moct průběžně aktualizovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
3.6.14 19:47

@xFelli jj právě. to bude super, že si to budeme moct měnit sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.6.14 20:10

@markiza81 Tak hlavně že tě poslouchá a respektuje :) Tak já původně taky myslela, že je přítel mladší a ani jsem mu nevěřila, že mu je tolik kolik mu je… ale ve finále je to úplně jedno, hlavně že si rozumíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 20:13

@saiimona přesně tak…oba dva jsou můj život… A. vše skvělé klape… To ke to hlavní… :hug: ale teď jsem s přítelem na nože…on by chtěl totiž holčičku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.6.14 20:15

@markiza81 Tak mně je to celkem jedno, jestli budeme mít holčičku nebo chlapečka, hlavně že to vyjde a bude zdravý mimísek :) a je teda pravda, že na jménu bychom se shodli jen pro chlapečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
3.6.14 20:21

@saiimona Tak když se shonete na klučičím jménu, tak budete mít holku, to je jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 20:22

Mě je to taky jedno, jen ho skadlim ale psss… :-D já nejsem moc na šatičky a culicky, ale kdyby nakonec byly tak bych svůj postoj úplně prekopala… :-D a vím že by to pak byly krásné růžové šatičky… :-D ale já bych raději botasky, kosili a kalhoty…a jména máme vybraný… V podstatě jsem obě vybrala já a přítel si je hned zamiloval… Chtěli bychom holčičku Elišku a kluka Šimona… :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.6.14 20:24

Tak holky je tady. nektera co ma ovulaci na acatlu tohoto mesice cervna 2014??? Haloooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 20:29

@Enna89 jaa… Mam dnes…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie