Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yustýna no nevím, ona to moc není výhra, speciální pedagog v MŠ nevydělá zrovna moc peněz
ve speciálním školství je peněz víc…
a pokud narazíš na „blbou“ ředitelku jako je u nás… tak neuvidíš nikdy ani osobní ani odměnu, děláme za základní mzdu, nikde nic navíc a ještě po nás štěká…
ale to sem nepatří do této diskuze ![]()
@saiimona já jsem vždycky chtěla dělat ve školce…
ale nevyšlo mi to…
Ano respektuje, dokonce víc jak tátu… ![]()
Jeho máma je jedna z těch co se o švy dítě nestará ale jen si ho kupuje aby nám dělala zle…:-/ myslím ze nasel to co nemel u mámy ve mě a proto mě respektuje…
Jeho ségra bych být nemohla…museli by ne mít ve 12 letech…:-D nevadí mi tady to rejpaní… ![]()
Vždycky jsem byla na starší kluky… Nedokážu si vedle sebe představit nějaký devatenáctiletý ucho…
![]()
@markiza81 já jsem předtím dělala ve speciální ZŠ, ale jak jsem tu psala, chyběl mi ten pokrok, tak jsem se rozhodla pro MŠ a tam jsem spokojená, až na naší ředitelku
a doufám, že až příjdu po mateřský tak už tam ona nebude… ![]()
Tak nemyslela jsem to podle věku rodičů ale podle věku prcka a tvého věku..
Přítel je starší o 6 let a myslím, že to stačí… ![]()
@saiimona jo to bych mu mohla dělat sestru… Ale v našem případě mu dělám macechu…
![]()
Já js stim mým začala stim ze je o čtyři roky mladší než ve skutečnosti…:-D
Protože když jsme se poznali tak mi lhal o věku… A to jsem si myslela že to dělají jen ženský…
no a pak už jsem v tom lítala úplně beznadějně… ![]()
A když přišel s pravdou tak už mi to bylo jedno… ![]()
@misa1967 to s tou tabulkou je super nápad, jenom bych možná místo ovu napsala poslední ms ![]()
@xFelli jj tak já chtěla napsat oboje, ale uvidíme co řekne Yustýna
co tam dá ![]()
@misa1967 Jo dobrý, já reagovala na str. 72 a pak jsem zjistila, že jste nakecaly další dvě str.
tak o víkendu si tam každá napíšem info
a bude super, že to budeme moct průběžně aktualizovat ![]()
@xFelli jj právě. to bude super, že si to budeme moct měnit sami ![]()
@markiza81 Tak hlavně že tě poslouchá a respektuje
Tak já původně taky myslela, že je přítel mladší a ani jsem mu nevěřila, že mu je tolik kolik mu je… ale ve finále je to úplně jedno, hlavně že si rozumíme ![]()
@saiimona přesně tak…oba dva jsou můj život… A. vše skvělé klape… To ke to hlavní…
ale teď jsem s přítelem na nože…on by chtěl totiž holčičku… ![]()
@markiza81 Tak mně je to celkem jedno, jestli budeme mít holčičku nebo chlapečka, hlavně že to vyjde a bude zdravý mimísek
a je teda pravda, že na jménu bychom se shodli jen pro chlapečka ![]()
@saiimona Tak když se shonete na klučičím jménu, tak budete mít holku, to je jasný ![]()
Mě je to taky jedno, jen ho skadlim ale psss…
já nejsem moc na šatičky a culicky, ale kdyby nakonec byly tak bych svůj postoj úplně prekopala…
a vím že by to pak byly krásné růžové šatičky…
ale já bych raději botasky, kosili a kalhoty…a jména máme vybraný… V podstatě jsem obě vybrala já a přítel si je hned zamiloval… Chtěli bychom holčičku Elišku a kluka Šimona…
![]()
Tak holky je tady. nektera co ma ovulaci na acatlu tohoto mesice cervna 2014??? Haloooooo