Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3571
3.6.14 21:08

@marteska91 Třeba se ještě shodnete na jiném jménu… chce to postupně zpracovávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.6.14 21:08

@markiza81
Je fakt, že si na to už taky začínám pomalu zvykat. Hlavně přítel pořád chodí a neříká prcek nebo mimčo, ale malej Staníček, tak tomu trochu přicházím na chuť…ale raději bych vymyslela něco nového no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 21:09

@marteska91 Jj chápu… Hele ale kdyby byl prcek i vzhledově po tatínkovi… Tak by jsi stejně chtěla aby to byl stáník… Protože jedině tak by to byla 100% kopie… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.6.14 21:09

@saiimona
Snažím se ho zpracovat, ale mluví o tom už od té doby, co jsme spolu začali chodit, že jednou bude chtít malýho Staníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 21:10
@marteska91 píše:
@saiimona
Snažím se ho zpracovat, ale mluví o tom už od té doby, co jsme spolu začali chodit, že jednou bude chtít malýho Staníka.

Tak to asi nezpracujes… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
3.6.14 21:11

Holky mi chceme Nikolku :) já už chci Nikolku od mala :) když jsem si vymýšlela jak se jednou budeme jmenovat moje miminko. a pro kluka nevíme, tak to musí být holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.6.14 21:11

@markiza81 No u nás se normálně mluví o Šimonovi, i naši. Třeba: našla jsem to a to na půdě, schovám ti to pro Šimona :-)
@marteska91 Že prý je hloupé říkat dospělému chlapovi zdrobněle Vítek :roll:
@saiimona JJ, teď je němčina a anglina, obojí je stejné a skládá se z několika částí, ale na fildě to bylo horší :roll: :roll: Ruština není, což teda moc nechápu, přijde mi to dost hloupé. A hodně lidí má s jazykem problém. Já mám logo-surdo. Mám dvě kolegyně, které končily dřív, myslím že se to zas tak nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.6.14 21:12

@markiza81
Jestli bude malej Staník vysoký jako velkej Staník, tak to teda potěš, to budeme vtipná rodinka. :D Přítel má 2 metry, já 162… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.6.14 21:12
@marteska91 píše:
@saiimona

tak to se obávám, že to zpracování bude hodně složité, ale buď klidná, moje zpracovávání na Agátku taky neprošlo, tak jsem zvědavá jak to jednou bude… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 21:13

@Yustýna tak to máme Teda úplně stejně… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.6.14 21:14

@Yustýna
To nevím, měla jsem spolužáka Vítka a říkali jsme mu tak vždycky a i teď, když se vidíme nebo tak a nepřipadá mi to hloupý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.6.14 21:14

@saiimona Ema se mi taky líbí, ale teď se hrozně dává. A doma mi na to bylo řečeno, že Ema je řeznice, protože mele maso :D a navíc má mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.6.14 21:15

@marteska91 taková normální rodinka…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
3.6.14 21:15

@marteska91 Mi taky ne, vždycky se mi to jméno líbilo, ale asi ho nezpracuju, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
3.6.14 21:16
@Yustýna píše:
@saiimona Ema se mi taky líbí, ale teď se hrozně dává. A doma mi na to bylo řečeno, že Ema je řeznice, protože mele maso :D a navíc má mísu.

taaaak to mně nikdy nenapadlo takový srovnání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital