Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saiimona V Brně. Třeba po mateřské taky půjdu do školky
Hlavně aby už ta mateřská byla…
@Yustýna a asi bys to nechtěla udělat i tady, že? když s tím máš zkušenost s tím googlem?
Jj, asi by stačilo tamtu zkopírovat a upravit. Jestli vám to stačí o víkendu.
@Yustýna klidně
je lepší když to budeme sami moct upravovat
děkujeme
@misa1967 zdravím a pěkné odpoledne…
Tak věk 27, Brno (Šlapanice), datum posl. MS 1.6. a vodu nevím a MS přesně taky nevím, většinou se u mně MS vyvolávala injekcí Agolutinu a na ten mám jít cca 17.6. a MS se objevuje většinou do týdne
![]()
@markiza81 Taky se přidávám ke gratulacím, myslím, že je to pozitivní zpráva ![]()
@Yustýna jj taky jsem specku studovala v Brně, ale od té doby se tam prý dost změnilo.. a hlavně bych tam už asi nedala jazyky, je to tam čím dál těžší ![]()
Holky Yustýna nám udělá jakousi tabulku, o víkendu, kde si to budeme moct sami zapisovat.ju?
@saiimona děkuji… Ještě by to chtělo toho drobečka a bylo by to ok…
ale nic není hned…
no uvidíme jak se to vyvine… A co ty už máš nejakeho potomka?
@markiza81 nemáš vůbec za co.. já nemám ještě žádného drobečka
o to víc bych si přála kdyby se to zadařilo bez větších obtíží…Jinak s tebou souhlasím, drobečka by to chtělo zcela určitě.. ale musíme si počkat a věřit, že se to konečně zadaří ![]()
@saiimona a.jak dlouho se snažíš??
My se snažime teď poprvé… Tak zatím nejsem tak zdeptana… Jako dámy co musí bohužel čekat několik let ![]()
Přítel má už jednoho syna, kterého společně vychovavame… No někdo řekne že je to na mě brzo, ale já vím že to zvládnu a ze budu dobra maminka… ![]()
@markiza81 taky poprvé tento měsíc… domluvili jsme se s přítelem, že to zkusíme..měla jsem trochu problémy, sem tam nějaká cysta, dlouhé cykly, brala jsem Utrogestan, a nebo chodila na injekce Agolutinu, pak mi Mudr. dělala hormonální profil a zjistila mi nízkou hladinu gestanu, takže jsme se domluvily že těhotenství podpoříme Clostilbegytem a uvidíme co se bude dít. Brzo na co? Kolik, že Ti je? A kolik je prckovi? Já mám v práci prcků 19.. ![]()
@saiimona mě je 19 za měsíc CET… ![]()
Přítel je o třináct let starší a má 9leteho syna. Jsme spolu krásný čtyři roky…;-) tak ještě mi řekni ze děláš ve školce a já si to půjdu hodit…:-D
@saiimona brzo na miminko… Ale já si na to přijdu zralá dost…
a co…do ostatních je mi fuk… A je mi jedno co si myslí… ![]()
@markiza81 jj dělám ve školce..
tak to si ještě mladá, ale pokud se na to cítíš, tak proč ne
a respektuje tě prcek? By jsi mohla být jeho sestra..
ne promin.. špatný vtípek. ![]()