Snažilky JARO 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5814
26.4.09 12:15

Ahoj, no to se to tu pěkně rozrůstá! :-)
Mě je teda 22, ale mimi si přeju snad už od 15 let :D ale samozřejmě jsem ho jako nechtěla hned- brala jsem HA a až v loni přestala (po 4 letech).
Jsem vdaná rok a s manželem se snažíme od léta, ale zatím nic.
Spermiogram už máme a počet je v limitu, rychlost spermií taky a celkově všechno dobrý, akorát má hodně morfologicky špatných spermií… (závěr je teratozoospermie)
takže je tam málo těch dobrých=menší šance na úspěch, tak teď tomu necháme opravdu volný průběh a až to bude ten rok, tak půjdeme do CARU znova a uvidíme, co by nám doporučili… :lol:
Sexujeme celkem často- ale jako jak se nám chce, mě se chce právě celkem dost :D :oops:
Takže abychom se netrefili do ovu je asi blbost… když to máme pravidelně.
Ale problém teda asi bude ve spermijkách :-)
No tak uvidíme…
Teď mám období, že jsem v poho a až tak to neřeším… Období depresí a bulení už přeslo (naštěstí)…
Snažím se užívat života, tak jak je teď… :wink:
zatím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
26.4.09 16:37

Ahoj holky už jsem tady.
JAk už jsem psala před tím snažíme se 7 měsíc, ale já už byla teď u doktorky jestli by to mu nešlo nějak trochu pomoct. Myslela jsem, že nejdříve pošle i mého přítele na spermiogram, ale ne, rovnou mi napsala Urogestal a Clo…něco ten název si nepamatuji ještě jsem ho nezačala brát…až 5 den cyklu…třeba cyklus už tento měsíc nedorazí :D
Jinak už jsem si řekla, že se nebude snažit na to moc myslet …taky jsem přemýšlela, že nebudu chodit na žádný diskuze, abych se těm myšlenkám na mimi vyhla, ale nějak to nejde. Jeden měsíc se mi to dořilo hodně úspěšně a pak, když dorazila menses, tak jsem bulela…což jsem si už pro příště zakázala.
Zatím nepraktikuji ani měření BT…na to nemám trpělivost…k potvzení ovulace používám testovací proužky Glukophan, které jsou určené pro diabetiky na testování glukózy v moči.....a pak , když to vypadá, že jako jo…tak teprve použiji ten drahý ovulační test.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
26.4.09 17:08

Akydo, tak mě napadlo, zda nespojit ty naše dr.gyn. dohromady :-)
Protože podle mě je potřeba obojí! :-)
Sama dr mi řekla, že ten spermiogram už předepisuje párům, co se snaží třeba jen půl rok. Protože prý každý s tím má problém- někdo jako né velký, ale vždycky tam něco je. Říkala, že tudle po dlouuuhé době viděla úplně dobrý spermiogram - jako všechno v limitech. Prý je to skoro vzácnost.
Ale já zase spíš čekala, že mi napíše nějaké ty prášky na vyvolání ovu, protože před tím jsem měla problémy s cyklem! nechodila ms..
Až tam půjdu příště, tak se asi pozeptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
26.4.09 17:12

Ahoj Sarlot
a nevíš jestli bych mohla obejít svojí gyndařku a jít rovnou za tou co vím, že ty spermiogramy dělá? Jen so bojím, že by to vypadalo blbě.No já mám teď ty prášky na 4 měsíce a když se nezadaří tak mám zase přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
26.4.09 17:33

jo a ještě Sharlot.....ona Ti asi gyndařka nechce hned cpát hormonama…přeci jen si o 10 let mladší než já…tak je větší pravděpodobnost, že se Ti to zadaří i bez hormonů…jó já už musím na to přes chemii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
26.4.09 17:46

tak já myslím, že na spermiogram můžeš i bez doporučení dr, ale nevím, jak by to bylo s placením- možná byste si to museli zaplatit- fakt nevím :?
Ale když jsme se objednávali do CARU, tak hned manželovi říkala ta paní, že ať si vezme tu kartičku pojišt, a doporučení od dr.- jako prostě to, jak mi gyn. vyplnila papír na vyšetření na spermiogram pro manžela..

Moje kamarádka to ale např. udělala tak, že šla za svou dr.gyn a rovnou se jí zeptala, jestli by je někam neposlala na spermiogram, že manžel začíná být nervozní a že říká, že by to rád věděl, aby měl jistotu a byl klidnější. A dr že samozřejmě a hned jí to vypsala… A to přitom manžel nic neříkal :-))) a moc se mu nechtělo, ale ona chtěla vědět, na čem je…

Mimochodem moje dr jen vypsala tu žádanku a říkala, že je jedno, kam se objednáme… To už je na Tobě, kam si vybereš jet- do jakého CARU.

Jo ale můžu říct, že člověku se trošinku uleví, když už aspoň ví, jak to je.
Já vždycky měla strach, že jich má manžel málo nebo líný…-tak jsem občas dávala nohy nahoru, abych jim pomohla, ale teď když vím, že v rychlosti a počtu problém není, tak jsem se na to vyprdla :-))
Akorá teda je problém v tom, že jich tam je hodně těch špatných, a když se dostane zrovna ta blbá spermie do vajíčka- tak by mohl bát potrat…- tak aspoň vím, s čím můžu počítat a nepřekvapí mě to tolik, kdyby se tak stalo…
Já teda pevně doufám, že tam dorazí ta dobrá spermie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
26.4.09 18:19

Ahoj Patsy… není to manžel, ale přítel… :-) ale ráda bych, kdyby to byl už manžel… :-) no to je fuk ale ted… na spermiogramu nebyl, jelikož můj gyndr to zatím nějak neřešil… Ale jdu k němu 15. května, tak se snad začne něco dít… Už si miminko moooooc přejeme…A měřím 159cm a vážím 45kg… ale připadám si sama sobě hubená, to je co říct… A poznám to na oblečení, furt kupuji menší a menší, prsa taky žadný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
26.4.09 19:09

Smoulinko,
někde jsem opravdu četla, že někdy se tělo těhotenství brání, právě proto, když je žena hubená, protože si myslí (to tělo), že by to byl velký nápor a nezvládlo by to a nebylo by tolik živin na mimi…
Ale já osobně si myslím, že pokud vyloženě nedržíš nějaké diety, a jíš pestrou stravu a pravidelně, tak by snad v tom nemusel být problém…
Pokud to nemáš třeba kvůli štítné žláze, nebo tak…
A prostě jíš a jen nepřibíráš- tudíž máš asi rychlé spalování, tak to by snad nemělo vadit. Moje švagrová je dost hubená- až jsou jí vidět kosti a žíly a otěhotnila dvakrát hned a bez problémů…
Snad kdyby si byla nějak extrémně hubená, tak by Ti to dr taky nějak naznačila… (i když člověk neví- oni se někdy až tak nezajímají…)
Však to taky jednou přijde, uvidíš!!! ;-) Já v to taky věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
26.4.09 19:10

Myslela jsem jako, že přijde to těhotenství!!! :lol: a budou z nás všech jednou maminy!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.4.09 19:45

Ahoj holky,
foukalo dnes všude tak, jako u nás? Udělali jsme si na celé odpoledne výlet na brněnskou přehradu a chvílema foukalo šíleně. Ale bylo to fajn, Inna se trochu vyblbla…
Jsem tu zatím jediná maminka, že? Původně jsem chtěla pro Innu sourozence až jí budou 4 nebo 5 let, ale ona je tak společenská a miluje děti, že jí to chceme dopřát dřív. A taky je praktičtější si mateřskou prodloužit a potom nastoupit do práce, než jít na rok a potom zase na MD. A taky bych ráda celkem 3 děti, tak když stihnu první dvě do 25-26, bude to ideální :lol: :lol:.
Zíra mě čeká hned ráno kolečko po doktorech, přijde hlídat prababička. Už týden mám nějakou virózu a nějak extra se to nelepší (rýma, únava), tak jdu na krev a promluvím si s dr., jak mi může zaléčit imunitu, protože letos jsem byla tak často nemocná, jako naposled v dětství. To stejné manžel. A potom musím k pediatričce pro nějaký lék na pylovou alergii, bohužel se u Inny projevila, venku soplí a udělá se jí ekzém okolo pusy, chjo. Ještě k tomu jsem dnes dostala MS, mívám křížové bolesti, tak jsem sotva dolezla domů, teď ještě peru prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.4.09 19:57

Smoulinko, my se brali po 2 a 3/4 letech vztahu, impuls vzešel ode mě, chtěla jsem brzo mimi a nechtěla jsem se vdávat těhotná. Tak mi manžel vyhověl :lol: . 30.4. budeme mít 4. výročí a zatím to klape (ťuk ťuk ťuk). Jinak mi nepřijde, že by jsi s tvými mírami byla nějak moc vyhublá. Já mám 165cm a 54kg a klidně bych ještě něco dal dolů :wink: . Já jsem teda ten případ, co měl před těhu vyšší váhu, než po dítěti. Vždycky jsem měla tak o 5kg víc, než teď, na konci 6nedělí už jsem byla na své váze a šlo to samo pořád dolů jen kojením…no jsem jedině ráda :lol: . Ale jestli máš pochybnosti, tak se dr. zeptej, jestli nízká váha nemůže mít na tvoje otěhotnění vliv.

Sarlot, ve 22 jsem otěhotněla, to je super věk na mimčo :lol: :lol: . Za dva měsíce už mi bude 25 :-( :lol: :lol:. To je moc dobře, že už to bereš sportovněji, máš můj obdiv. Vůbec nevím, jak by mě vzalo, kdyby se delší dobu nedařilo, moc držím palce!!

Akydo, určitě na spermiogram nemusíš mít doporučení od tvé gynekoložky, stačí zajít do CARu, ale taky bych řekla, že se za to platí. Ono je vždycky lepší vědět, na čem člověk je, snad mu to vyjde dobře.

Tak jdu rychle do sprchy a budeme se dívat na jedničku na film, všem dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
26.4.09 23:10

Ahoj holky - zdravim nove prichozi Smoulinku - BUD HOLKA VITANA!!! :D Doufam, ze se nam tady sejde plno holek, at mame hromadu informaci…
Patsy - co je divneho na mem case? :lol: Nejak jsem vcera nemohla spat, mam volne vikendy, takze si to dospim rano. Vim, s malou si o prispani muzes asi nechat jen zdat, co? :D
Takze neco o me: ja jsem zatim svobodna, letos 30 na krku, ale nijak to neresim.
Tak to je super, ze se vam mala tak brzy podarila. Vim, ze mnoho lidi ma problemy, tak doufam, ze se to nebude tykat i nas a u druheho prcka vam samozrejme budu moc drzet palce… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
27.4.09 06:49

tak jsem ráda, že se diskuze chytla.....já se zas objevím až zítra…pěkné pondělí, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
27.4.09 10:11

Patsy,
já myslím, že se nemusíš bát- že druhé těhot. na sebe nechá dlouho čekat.
Určitě to půjde taky rychle :-)
A i kdyby ne, tak aspoň už máš jednoho broučka doma…

Já když někdy měla ty depky a i zlý sny, tak jsem bulela už jen nad tím, že třeba NIKDY nepoznám, jaké to je být těhot… a pak to mimi porodit a to všechno kolem toho.
Samozřejmě i když bychom opravdu mít dítě nemohli, tak bychom si ho adoptovali, ale stejně bych nikdy nevěděla, jaké to všechno je!!!
Teď už naštěstí takhle nepřemýšlím…- věřím, že jednou to přijde!!! a teď ženy rodí klidně ve 40, tak mám času… :D :D :D (i když to už bych nechtěla…- ale člověk nikdy neví, co se stane..)

Ach jo, u nás bohužel ten hnusnej vítr pokračuje i dnes :x …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
27.4.09 12:36

Ahoj holky, jste moc hodné, že jste mě tu tak přivítaly… :-)
dokud jsem měla stálé zamšstnání, tak jsem nad tém vším tolik nepřemýšlela, ale na začátku roku mě čekala výpověď, zatím nic jiného nemám, jen chodím na brigádku… ale toje 3× týdně na 4 hodinky… takže nic moc… Ale každá koruna dobrá, jak já říkám… Noo, jde ale o to, že teď mám více času na přemýšlení… :-(
Jo, a před vánocemi jsme si pořídili pejska… jmenuje se Jessinka a je to černej labrador… už byla ale staští když jsme si ji brali… Teď před měsícem oslavila rok… Ale je to strašně střelený pako… pořád za náma chodí, nechce být sama… Taskže jistě si dokážete představit jak u nás probíhá sex s přítelem… Když ji vyhodíme vedle do pokoje, tak začne vít a kňučet, tak ji vezmem za nama do ložnice, ale to na nás zase pořád kouká… no sranda… :-) je to taková naše opička… máme ji moc rádi… A jinak, svatbu chceme udělat někdy za rok touhle dobou, abychom zatím něco našetřili… Jo a je mi 23, letos v září mi bude 24 a přítelovi bude letos 23…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí