Snažilky JARO 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
28.4.09 20:47

no princeznička, krasná po mamince, nádherná holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
28.4.09 20:55

jojojojo, mala je fakt jak princezna, ma nadherna kukadla 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 20:56

Děkujeme :oops: . Tmavá je po mě, ale rysy v obličejí má spíš to tatínkovi, aspoň podle fotek z jeho dětství. A to jsem původně toužila po modrookém chlapečkovi :lol: :lol: .

…zrovna piju kontryhleový čaj a k tomu panáčka becherovky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:00

A jak se, holky, chystáte slavit čarodějnice, dělá se to vůbec u vás? Tady ano, vyrazíme ke kamarádům na zahradu k ohni, přijde tam parta asi 4 rodinek s dětma, takže opečeme buřtíka, trochu popijeme a k večeru, kolem sedmé, půjdeme už domů, ponocovat a shánět hlídání se mi nechce, to si pak radši vynahradím na diskotéce :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
28.4.09 21:00

Tak to si davas pekne do nosu :lol: Vedela si, co cekas, nebo to bylo prekvapko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:09
monulel píše:
Tak to si davas pekne do nosu :lol: Vedela si, co cekas, nebo to bylo prekvapko?

Nechali jsme si to říct, hned jak to bylo možné - ve 20tt. Já bych to nikdy nevydržela, jsem děsně zvědavá a taky bylo fajn už k bříšku mluvit na konkrétní osůbku :wink: .

Dřív jsem byla vinař, ale zjistila jsem, že mi způsobuje migrény - migrenik jsem asi od 13 let a tohle je jeden z mých spouštěčů, takže piju už jen tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:11

Moje spolužačka ze střední školy porodila v sobotu svou druhou holčičku a já jí to normálně děsně závidím :oops: . Doufám, že se taky brzo dočkáme, co jsem vlezla do téhle diskuse, jsem na to čím dál nažhavenější :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
28.4.09 21:21

Tak to ja jsem taky tak trochu vinar, ale ja micham, abych nebyla po prvni sklenicce mrtva :lol:
Jo, takze ty uz jsi nazhavena? Takze cekani do leta pada a posunuje se na jaro? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:26

To zase ne, chtěla bych miminko na jaro…už jen proto, že mám po Inně spoustu oblečků a ona se narodila v červenci, aby se to nemíjelo. Šance na holčičku je pořád 50:50 :lol: . Je mi jasný, že se nám stejně hned na jaro nezadaří, ale zkusit to můžem :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
28.4.09 21:29

Po kom ma mala tak pekne jmeno, nebo Te to jen tak napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
28.4.09 21:32

ja su taky vinar, drive jsem mela radsi cervene, ted jsem nejak presedlala na bile suche, ale cervene mam porad rada a to spis sladsi.
jinak kolem me se taky furt rodi naky mimisci, tak su uz taky poradne nazhavena......„zhavil beda zhavil drat, nazhavil ho akorat“ :D :D :D
a tez musim piti dost zapijet vodou a zajidat abych byla online a ne pod stolem, tvrdy nepiju skoro vubec, max tak magistra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:35
monulel píše:
Po kom ma mala tak pekne jmeno, nebo Te to jen tak napadlo?

Já chtěla Elen nebo Jolanu, ale manželovi se to nelíbilo :roll: . Takže přišel s Innou a mě se to docela líbilo, takže to jméno fakt dostala, bylo jedniné, na kterém jsme se shodli. Nicméně spoustě lidem se nelíbí, moje máma mě ještě v 9. měsíci přemlouvala, abych si to rozmyslela :lol: . Ale už si zvykli :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
28.4.09 21:36

ted zrovna mam dvojku bileho rulandske bile, bo na vecu jsem si udelala pangasiuse a rybicka musi plavat
minuly tyden jsme zapijeli kamaradovu holcicku a to bylo dobre vinecko primo ze sklipku, co jeho kamos dela jen pro kamose, no mnaaaaaam :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
28.4.09 21:36

No, taky hezke. Jen o tom mixovani nesmis mluvit pred vino-odborniky, neb by je z toho mohl trefit slak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.4.09 21:37
veveruskaa píše:
ja su taky vinar, drive jsem mela radsi cervene, ted jsem nejak presedlala na bile suche, ale cervene mam porad rada a to spis sladsi.
jinak kolem me se taky furt rodi naky mimisci, tak su uz taky poradne nazhavena......„zhavil beda zhavil drat, nazhavil ho akorat“ :D :D :D
a tez musim piti dost zapijet vodou a zajidat abych byla online a ne pod stolem, tvrdy nepiju skoro vubec, max tak magistra

Já bych taky pila nejradši víno, kdybych mohla. Ale magistr je taky dobrota :lol: . Já ty bylinkový ráda. I bylinkový čaje…někdo tu psal, že nesnáší kopřivový, mě zase hrozně chutná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí