Snažilky kolem 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
10.1.22 17:47

Jo a k tomu rozpoznání ovulky jak píše Lucka.. Já to nikdy dřív nesledovala. Až poslední cca tři cykly.. A jediný co mi jde sledovat je hlen. Protože všemožný pobolívání podbřišku mám v průběhu celýho cyklu.. Takže hlen je takovej jasnej.. A opravdu teď jsem měla mít podle ovulační kalkulačky ovulaci o víkendu a opravdu od cca čtvrtku pátku „plodný hlen“ a dneska už poovulační mléčný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
10.1.22 19:17

@Smiišek-tak třeba se zadařilo @Anonymní-určitě bude vše ok, děti už zapíjíš předem, aby byly zdravé :D @Harleyquinn-jo já dřív poznala také hlen a občas mě bolela záda, ale minulý cyklus mi nějak unikl, nevím proč. ale většinou prsa mě bolí od ovulky, ale nyní mě bradavky bolí i po ms, ale asi to nic extra nebude.
U prvního těhu sem tři měsíce nevěděla, že jsem těhu, takže sme občas jednou, dvakrát měsíčně dvě skleničky vína dali a nic se nestalo, jinak já nepiju, nekouřím..
Dnes mám za sebou třetí dávku očkování na koronavir, takže mohu klidně těhotnět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
10.1.22 20:12

Tak snad, ale jak rikam taky nevim proc ale minuly mesic jsem me prsa tak nebolely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
10.1.22 20:45

No mě pořádněco překvapuje, dnes mě teda bolí prsa, že bych spíše řekla, že mám po ovulce než před ní, tak fakt nechápu. Jak máš dlouhé cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.1.22 08:56

Prumerne 29 az 30 dni takze mi dnes zbyva 7 dni do ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
11.1.22 09:03

@ smiišek.. Tak budeme držet palce ať to vyšlo 🙏 Bolest prsou bývá nejčastější příznak těhotenství.. A máš ještě nějaký jiný pocity?

Holky, máte nějaký obavy co se týká případnýho těhotenství? Mě to občas napadá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.22 09:29
@HarleyQuinn píše: @ smiišek.. Tak budeme držet palce ať to vyšlo 🙏 Bolest prsou bývá nejčastější příznak těhotenství.. A máš ještě nějaký jiný pocity?Holky, máte nějaký obavy co se týká případnýho těhotenství? Mě to občas napadá..

napriklad co? Ze by to nemuselo byt geneticky v poradku, nebo jak to budes zvladat vsechno?

Ano, oboji mi dela starosti. Nekdy si snazim predstavit, jak to bude vypadat v praxi. Nejstarsi rano vyexpedovat do skolky, prostredniho nevim, zda budu do skolky davat, kdyz bude mit jenom 3 roky. Samozrejme by mi to ulehcilo praci, kdybych mela ve skolce deti obe, abych mela praci jenom s miminem.

Obcas si predstavuju, jak uspavame 3 deti. Zatim to jde, mame jenom dve, delime si to s manzelem. Ja uspavam starsi dceru, dohlednu na vycisteni zubu, ulozim ji, prectu pohadku, pomazlim. Manzel zatim udela vse potrebne kolem syna batolatka a uspi ho. Ale jak budou 3, tak to uz nepujde. Nejspis jeden z nas bude uspavat ty dve starsi, bude to psychicky narocne.

Jo a samozrejme budeme potrebovat vetsi auto. Ted mama obyc kombika, ale tam se 3 sedacky nenarvou. Fakt netusim, co budeme delat. Takze ano, obav mam az nad strechu. Ale zatim ty myslenky odsouvam s tim, ze vlastne ani nevim, jestli to je prosperujici tehotenstvi a do konce 12tt se muze stat jeste vselico, tak je zbytecne si s tim delat hlavu, kdyz vlastne ani nevim, co bude ci nebude.

• Citovat
  • Upravit
818
11.1.22 09:43

Tak ja uz odedneska zadnou cigaretu, sem tam si asi dam ovocny pivko a zacinam se cvicenim. A pokud to nevyjde, mam v planu shodit par kilo a zpevnit postavu do plavek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
11.1.22 09:57

@Smiišek-čas ještě je, ale věříme, že to vyjde @Anonymní-máš super,že manželpomáhá, že je takhle večer doma, já měla prvňáka a miminko bála sem se, té první třídy, ale bylo to ok, mimčo spalo kdy bylo třeba a vše sme zvládali, teď kdyby to letos vyšlo opět bude prvňák a miminko nějak se nebojím, starší má svůj pokoj, ale také je rád s náma, mladší by byly u nás, nejvíc se asi bojím zt ale co pak ani ne, však ono to nějak půjde. dřív měli mnohem víc dětí, kolikrát menší bydlení, méněpeněz a také vychovali všechny potomky. Jako když jsou mladší děti může to být náročnější, ale zas jsou k sobě věkově blíž a víc si vyhrají, tady je to občas jak na bojišti, hádají se, žalují děs. Ale mladší by moc miminko chtěl, starší nevím, ale také ho na to připravuju, že se to klidně může stát, ale brášku jako miminko miloval, pak když mu začal brát hračky to už bylo horší.
Nesmíme se moc bát, pak by k nám miminko nemuselo chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
11.1.22 09:58

Jo a zhubnout bych také potřebovala do šatů a tak…plavky nějak nemusím, to mám od puberty, stydím se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
11.1.22 12:05

Ja mam jednoduchou metodu bez namahaveho cviceni a funguje. Mam ted 65kg ale chci dat dolu alespon 7kg. Takze kdyz za tyden nic tak se do toho pustim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.1.22 12:59

@lucypaja ahoj tak to u nás šel syn do druhé třídy když se mu narodil brácha. Miminko by chtěli oba. Tak doufám a věřím že to brzy vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
11.1.22 14:24

No já právě pár obav mám.. Přesně co píše Anonymní.. Aby bylo všechno v pořádku, aby to vzaly holky v pohodě, aby to nemělo nějaký negativní dopad na náš partnerský život.. Plus samozřejmě praktický věci jako to zmiňovaný uspávání nebo různá logistika, auto atd.
Ale když mě tohle popadne, tak si řeknu, že řeším co by kdyby a že se má vždycky řešit až to co nastane..
Ale někdy třeba v noci nebo po ránu, když jsem nevyspalá si skoro říkám Ty jo to bych snad nedala 🙈 😅

Ježiš a váha 🙈 To je moje téma. Trápí mě kila navíc. Po každým těhotenství mám 5 kilo co nejde dolů 🙈
Takže jestli máte někdo nějaký super tip, tak sem s ním 😁
Já loni hubla.. Jedla podle Kalorických tabulek a skoro denně cvičila. Zhubla jsem 8 kilo, ale byla to fakt dřina a jakmile jsem se na to vykašlala tak mám všechno zpátky 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
11.1.22 14:25

@Smiišek tyy jo a prozradíš tu metodu😍 Jestli mi nevyjde to těhotenství teď v nejbližší době, chci to přestat řešit a mohla bych se začít věnovat třeba tomu hubnutí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
11.1.22 14:27

Jo a mmch. naše obě holky nechtějí o miminku ani slyšet. Podle mě cítí konkurenci 🤭 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí