Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je hezky, ted aby to srdicko pracovalo a mimco se udrzelo
drzim palecky. Ja jsem ted 18DC ale z jednoho sexu se miminko nevyklube.
@Smiišek píše:
Tak to je hezky, ted aby to srdicko pracovalo a mimco se udrzelodrzim palecky. Ja jsem ted 18DC ale z jednoho sexu se miminko nevyklube.
Mozne je vsechno. My jsme v tom listopadu meli sex mozna 2× vseho vsudy? Byla jsem nemocna, kaslala o 106 a na sex nemela pomysleni, ale premohla jsem se kvuli manzelovi a ted mi busi male srdicko v tele. Snad vydrzi.
To je nadhera
👍 no tak to ja nejspis stesti takove nemam. Ale uvidime. Loni touhle dobou jsem mela dve carky na testu, sice slabsi ale krasne viditelne ale ms pak prisla takze se nepovedlo
@Smiišek píše:
To je nadhera👍 no tak to ja nejspis stesti takove nemam. Ale uvidime. Loni touhle dobou jsem mela dve carky na testu, sice slabsi ale krasne viditelne ale ms pak prisla takze se nepovedlo
a tobe je kolik, smim-li se zeptat? Lucce je 43, to si pamatuju, Harley ma 41? Holky, nevzdavat to. Nejake to vejco ze sebe jeste vymackneme.
@Anonymní-dobrý pamatovák
jojo já bojovat budu, jen doufám, že mužskej je okponěvadž ten dělat nic nebude, brát také nic nebude, dvě děti máme a prostě pro něj to může skončit, no ale pro mě ne, takže dokud sex bude a já věkově uznám, že ještě chci, tak se budu snažit ohlídat tu ovulku…
Me je 39 jeste chvilku ale sem rada ze jste tu tak pozitivni to me nabiji. Tak se snazim verit ze se povede. Nechci to vzdavat
Lucy fandim, taky bych si chtela uzit jeste jedne materske. Mam jen jedno a muj ma z predchoziho no…uz jen jedno protoze dcerka prohrala ten boj.
@Smiišek-věřím,že ještě užiješ, až přejde to nejhorší, určitě si dá manžel říci, já hned poporodu říkala, že toto nemůže být poslední porod, že musí být ještě jeden, tak snad ano.
Ten si rict neda, ten uz predtim…rikal ze ma splneno(holku a kluka) takze kdyz o mimcu mluvim uz tri roky, furt ma stopadesat vymluv proc ne. Ale ja po nem nic nechci. Svyho syna sem vpodstate vychovala sama tak se nemam ceho bat.
Jinak, myslim, ze jsem vam dnes jeste nepsala, jak dopadly vysledky HCG. Volala jsem dnes na gyndu a bylo mi receno, ze mam 20 000. Naposledy mi nabrali krev 20.12. coz bylo 16 dnu dozadu a to jsem mela 1000. Ono to zni na prvni kuk hodne dobre, ale zase takova zavratna hodnota to neni. Teoreticky by se HCG melo kazde 2-3 dny zdvounasobit. Takze, teoreticky, kdybychom pocitaly spis ty 3 dny, tak to skoro vychazi.
Takze sestra mi rekla, ze to teda vypada podle toho HCG na 6tt. Hmmm, ale ja jsem v 8tt?
Ale fajt netusim, z jakych tabulek vychazi u toho HCG, protoze kdyz jsem si hledala k tomu informace ja, tak jsem nasla ze 7-8tt ma HCG byt 10 az 100 tisic. Ja mam 20. Tim bych mela byt v norme i pro ten 8tt. No ale embrio na ultrazvuku bylo male, tak fakt nevim. Proste jsem z toho hodne nesva a nervozni.
Navic, musim rict, ze na gynde maji zvlastni poznamky. Napriklad se me sestra uprostred toho rozhovoru zeptala, jestli to je vubec chtene tehotenstvi.
co je to za otazku, jakou to hraje roli? Ze kdyby chtene nebylo, tak to muze jit do kytek, nebo co?
To stejne doktorka, kdyz me vysetrovala. Na zaver, jak me vyprovazela ze dveri, rika: tak se uvidime pristi tyden a vam preju, aby to dopadlo jak si VY prejete, at uz to je jakkoliv. Nerekla to skarede, nezlobim se na ni, ale opet ta implikace, vsak by to nevadilo, kdyby to odeslo, ne? Ale to je na vas, jak si to vy prejete. Tak nevim, zda me tam maji vsichni za starou backoru, nebo co si mam o tom myslet. Ale jinak jsou slusni, to zase jo.
@Smiišek-uvidíš,měli by být rádi, že jsou plodní a nemít blbé řeči. @Anonymní-a nemohla být ovulka později? Miminku věřím, zabojuje a vše dožene. Někteří lidi si nevidí do pusy a říkají kraviny, ono i když si budeš tisíckrát přát, aby vše dopadlo dobře, tak se klidně bohužel může stát, že to nedopadne, ono chtěné či nechtěné myslím, že pokud se má stát něco negativního může být milionkrát chtěné, to nepomůže, chtěné je a my věříme, že to zvládnete.
@lucypaja prosim te, nedela ti problemy me cist, kdyz nepouzivam diakritiku?
Proste chlapi, ceho by si meli vazit toho si nevazi
boji se zodpovednosti
A také toho, že zas na chvilku přijdou o svůj klídeček, přitom se většinou o ty miminka staráme my ženy..