Snažilky kolem 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.21 17:39

Tak jsem to nevydrzela a udelala si dnes test - ac jsem si slibila, ze budu testovat az v den MS, takze 23.prosince.
Jsem dnes teoreticky 11DPO a test byl snehobilej :roll: :?

Tak uvidime, no. Driv netestuju, abych nemusela lovit duchy a dnes mi to nedalo ( :lol: ) a zadnyho jsem lovit nemusela, test byl snehobilej.

• Citovat
  • Upravit
20238
21.12.21 21:40

@Milísková-tak to mě moc mrzí, mívám také biochemka tak na příště držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20238
21.12.21 21:42

@Anonymní-třeba je ještě brzo? @Betlem38-super a už jsi objednaná na gyndu? Ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.12.21 00:07

Bobule151 :)
já se zbláznila a moc bych si ještě jedno dítko přála. Je mi 40 a kousek zdravá jsem tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.12.21 10:06

Ahoj, je mi stejně 40 a kousek… A také jsem se zbláznila.. Stále na mimi pomýšlím.. V mém okolí jsem jediná tak se k vám ráda přidám… :) akorát dnes jsem začala menstruovat takže nic… Trochu mám strach jestli to ještě jde… Nijak už řešit to nebudu tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20238
22.12.21 21:28

Ahojky holky, jen se přidejte, hodně štěstí, já sem ještě starší 43 a tu tohu po miminku mám velikááánskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
23.12.21 21:33

Holky jsem rada ze jste tu a mame tu takovou podporu. Ja mam sice zatim 39 ale uz jsem ztracela nadeji. Dekuji, drzite me v tom, ze nejsem blba jen ja, ze na to neni pozde. Moc bych si holcicku prala, ale je mi to jedno, hlavne kdyz se zadari a bude to zdrave :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20238
23.12.21 22:46

@Smiišek-jsi mladá,určitě se zadaří, já bych také chtěla holčičku, v každém těhu sme si přáli holčičku, ale samozřejmě sme super rádi za kluky, ale ten sen tam je, ale uvidíme, hlavně, aby bylo miminko zdravé a vůbec zadařilo se.
Holčinky, krásný zítřejší Vánoční den, dětem rozzářená očka, pěkné dárečky ahlavně zdravíčko a nám všem brzo // a ten nejkrásnější uzlíček štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 22:55
@lucypaja píše:
Ahojky holky, jen se přidejte, hodně štěstí, já sem ještě starší 43 a tu tohu po miminku mám velikááánskou

nevzdavej to, muze se jeste zadarit. Mne je cerstve 42 a tehotna jsem. Jenom aby se to jeste udrzelo. Jsem ted 6+5, ale pred par dny na UTZ byla zatim videt jenom mala bublinka. po novem roce se to rozlouskne.

• Citovat
  • Upravit
20238
23.12.21 23:13

@Anonymní-děkuji,velká gratulace, držím pěstičky, aby pak už bylo vidět vše jak má, nevzdávám chci bojovat, jen nevím tu hranici, kdy už raději ne, těžko říci. Tak se opatruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 23:20
@lucypaja píše: @Anonymní-děkuji,velká gratulace, držím pěstičky, aby pak už bylo vidět vše jak má, nevzdávám chci bojovat, jen nevím tu hranici, kdy už raději ne, těžko říci. Tak se opatruj

podivej se, priroda vi co dela. Pokud bys to detatko uz nemela mit, tak neotehotnis. Zadari-li se, tak to tak ma byt. Kolegyne z prace otehotnela ve 44 nebo 45, nepamatuju si uz presne.

• Citovat
  • Upravit
20238
23.12.21 23:25

@Anonymní-jo to je pravda, pokud senezadaří, holt si počkám na vnoučata :d jojo mám kamarádku rodila ve 45 první dítě a úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.12.21 07:42

Děvčata přeji vám krásný Štědrý den, pohodové vánoční svátky a mnoho úspěchů v novém roce :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.21 11:11

Ahoj holky.

Jsem zmatena :nevim:
MS mela prijit vcera, neprisla. A test vcera i dnes negativni 8o :think:

Stahla jsem si dve menstruacni aplikace a dle jedne mela MS prijit vcera (a ovulaci to predpovidalo na 10.12.) a druha predpovida MS az zitra a ze ovu mela byt 11.12.
Do obou jsem zadavala stejny udaje o predchozich ctyrech menstruacnich cyklech.

Vim, ze na aplikace neni spoleh. Ale myslela jsem, ze budou pocitat stejne :mrgreen:
Myslim, ze ovu poznam dle hlenu. Ten byl nejvic prave o vikendu 10.-12.prosince, sex jsme v ty dny meli kazdej den ;)

U prvni jsem mela v den MS rovnou dalnice. Tak uvidime.

Snazim se utesovat tim, ze dokud MS neprisla, nadeje porad trosku je.
Ale tehotenskej test uplne snehobilej, ani duch, nic :cert:

Jinak vsem preju krasne Vanoce. At je dnesni den presne podle vasich predstav a uzijete si ho naplno :srdce:

PS: Cekajicim drzim pesti a preju // :hug:

• Citovat
  • Upravit
491
24.12.21 11:34

Krásné vanoce

Ahoj všem přeji také krásné Vánoce a do nového roku hodně zdraví a taky ať se nám splní přání a v příštím roce ať je nás víc… :wink: 😁I s miminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí