Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucypaja Sex máme přerušovanej právě.. Takže ta šance, že by se zadařilo mi přijde docela malá. Abysme se trefili fakt kolem ovulace a z kapky touhy..
Dcera z prvního manželství žije se svou mámou, máme jí každý druhý víkend..
Podle mě chlapi na to koukají pragmaticky a srovnávají reálné pro a proti, ženský to prostě cítí srdcem a jsou navíc ovlivněný hormonama ![]()
@Milísková-no jen tak se tím nechlubím, ale super, holky potvrdily, tak teď už jen doufat a věřit, že bude sílit. @Harleyquinn-no ale i tak tam šance je, musíš hlavně chtít sex kolem ovulky a v ovulce, my nevíme, jak se nám povedl první syn, ale v té době sme také mívali spíš měli přerušovaný a otěhotněla sem, buď kondom a nebo přerušovaný a když to vezmu zpětně sex byl v té době jen přerušovaný jen nevíme jaký z nich, takže i tak bych to zkoušela. Držím pěstičky
@Big Boss-jsi statečná co třeba zkusit najít nějakou skupinku kde by byly maminky s podobnou nemocí? Myslím, že věk by byl asi ok, jen záleží ohledně té nemoci a jak se budeš cítit.
Tak od vikendu me boli prsa, jsem 22DC, mam cca 9 dni do mesicku. Tak jsem trochu nejista. Jsem tedy zvedava ![]()
@Smiišek-zní to dobře, jen mě teda prsa většinou bolí od ovulky až do ms, já už moc raději na příznaky nedám, i když to láká, kamarádka pořád studovala příznaky těhu a když pak byla těhotná krom pálení prsou nic jiného neměla, každý to má jinak, hlavně, aby to // přišlo
Nevim jestli je to paleni, spis jen takove boleni ale je to neco co bezne nemivam, tak mi to prijde divne. Mela jsem to v lednu kdy jsem mela i na testu slabou druhou carku, zpozdeni, ale pak si asi telo reklo ze to tak nema byt a pak byly testy uz slabsi a prisla silna ms tak si rikam ze by to mohlo zase neco byt ☺️️ uvidim za tyden. Byl by to hezky darek na vanoce
@Smiišek-to teda jo..:D minule to asi bylobiochemické pokud tt byl pozitivní i po opožděné ms, tak teď už jen vydržet!
@Anonymní píše:
@MaLaLu To me moc mrzi s tim miminkem. Ted uz ss urcite povede![]()
![]()
@Betlem38 Drzim pesti pro stesti
@HarleyQuinn To jsme na tom podobne. Mam pritele, ten ma dva pubertaky s ex. Spolu mame jedno spolecne. Ale oba chceme jeste jedno spolecne, snazime se o druhatko
Anonymní - tak to byste pak taky měli čtyři děti.. Kolik je všem dětem? A jak byste řešili například auto se čtyřma dětma?
@lucypaja Tak to jsi ve mě teď zažehla jiskru naděje, že se vám zadařil syn z přerušovaného styku.. No tak uvidíme.. 😁
@Harleyquinn-ono když je to ve správný čas tak i ta kapička stačí, ještě by jsi mohla používat gel na podporu toho, aby se spermie dobře dostali kam mají, on je i zároveň lubligační, tak by to nemuselo ani nějak vadit, je spoustu párů, co přerušovaný sex používají a roky jsou v poho, ale oni dle mého když miminko nechtějí směřují sex mimo plodné dny, ty by jsi to měla hlavně zkoušet před a v ovulce a to by bylo, aby se jednou nezadařilo!
Tak sem ted 25DC a to je jeste brzy delat si test. Ovu byla snad kolem 12DC. Tak uvidim