Snažilky kolem 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20343
25.12.21 17:20

Ahoj všem, krásné svátky všem a brzo // @Anonymní-věřím,že // ještě dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
25.12.21 20:05

Taky přeju krásné Vánoce🎄 a hodně štěstí v novém roce🎇. Jsem moc ráda, že jsme se tu tak sešly, hodně mě to uklidňuje, že je nás víc…
Já dneska dostala MS a přitom už jsem opravdu začínala doufat, že se mohlo zadařit…
Tak se držte 🙏 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20343
25.12.21 21:11

@Harleyquinn-Ahoj, ta ms mě mrzí, přišla opožděně nebo v termínu? Mě když prvně ms dorazila 32 dc. dřív nejpozději 29dc, tak už sem také byla natěšená, člověk je v tom úplně ponořený, tak držím pěstičky, na další snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 22:16

@lucypaja @HarleyQuinn v nasem veku nebyvaji neobvykle anovulacni cykly a ty byvaji prave delsi.

Ja navic, jak mi neprichazi MS, tak uz citim vselijake stavy a mam pocit, ze se tam dole urcite neco deje a ono nic. Respektive, ty rane priznaky se dost podobaji na PMS, co si budeme povidat.

Dnes jsem podle MS 6+1, necitim absolutne zadne priznaky. Kdybych nemela na testu pekne carky, tak reknu, ze nejsem tehotna.

• Citovat
  • Upravit
20343
25.12.21 22:39

@Anonymní-tak to měla kamarádka žádné příznaky, jen, že nedošla ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.12.21 20:16

@lucypaja Přišla ještě o den dřív než měla ☹️️ Ale znáš to.. Já už na sobě pozorovala všechny možný příznaky 😅 🙈
Lucypajo a dala sis nějaký věk do kdy chceš ještě zkoušet mimčo? A vy se snažíte teda cíleně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.12.21 20:20

@ Anonymní No přesně 😁 Já na sobě pozoruju příznaky ještě před případnou MS a to navíc ještě doufám v nějakou kapku touhy z přerušovanýho styku no..
Holky a vaši partneři hned souhlasili, že chtějí třetí?
U nás teda vlastně jde o manželovo případný čtvrtý, o to je to těžší. @ Anonymní moc držím palečky ať je všechno v pořádku a gratuluju ke dvěma čárkám na testu 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.12.21 20:26

Holky a vy poznáte kdy máte ovulaci nebo používáte nějaký ty ovulační testy? Já u první i druhý dcerky otěhotněla hned jak jsme se dohodli, že chceme, takže jsem tyhle věci nikdy neřešila.. A teď vlastně poprvé, posledního čtvrt roku nad tím třetím fakt intenzivně přemýšlím.. Protože cítím, že prostě už je poslední možnost kdy mít miminko. Manžel nechce nejen z finančních důvodů, ale i proto, že už chce, abysme se pořádně vyspali a abysme už mohli i my dva spolu vyrazit někam sami.. Já to chci taky, ale ta touha po miminku mě úplně nečekaně přepadla a zasáhla.. Vím, že je to asi úplně nelogický.. Vždyť dvě úžasný holčičky mám. Ale ono to není o logice, prostě je to asi hormonální, pudový nebo nevím co… 🙈 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20343
26.12.21 22:26

@Harleyquinn-tak u nás je to také hlavně v mojí režii, partner ani u jednoho dítěte nedokázal říci a teď se budem snažit, neumí plánovat, takže sme zkoušeli až to vyjde, teď je to také buď a nebo, on úplně nechce, ale chtěl by hoodně holčičku, samozřejmě kdyby to byl kluk, tak ok a pak by obrátil, prostě neřekne budem se snažit, do kdy nevím, přemýšlela sem o tom, ale nevím, teď mi bylo 43 tak zda ještě rok? Záleží jak se budu cítit a zda na mě nepřijdou nějaké neduhy 40letých uvidíme. Nic nepoužívám, vždy sem ovulku tak nějak poznala, tento měsíc moc ne, tak uvidíme. Mívám hodně biochemka, tak snad se někdy udrží, mám různě dlouhé cykly tak je to také složitější, ale gyndařka říkala, že jako nepravidelná dle lékařů to není, ale mě 25-32 přijde dost nepravidelné a to čekání. Ale sex máme úplný jen to načasovat. Dřív sme používali kondom jééé já ho tak nenáviděla, ale nikdy nám neprasknul a to sem si vždy přála… Nejhorší je, když jeden chce a druhý ne! Jako miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
27.12.21 22:07

Presne tak, ja mam jen jedno a manzel ma dve, tak bych si prala mit jedno spolecne. Taky tomu nijak nepomaham krom kys. listove, ale byla bych rada kdyby se uz zadarilo. Ja se uz na gynde neptam. Dycky mi rika ze je vsechno u me v nejlepsim poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.21 22:30

@HarleyQuinn toto treti nebylo planovane, ale jinak manzel treti dite chtel. On sam je z 5 deti a je rodinne orientovany. To ja jsem spis ta, ktera je z toho rozhozena.

• Citovat
  • Upravit
20343
27.12.21 22:44

@Anonymní-vem to tak, že k vám to miminko prostě patří, našlo si cestu, bude to dobré a budeš také ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
28.12.21 12:44

@lucypaja Já taky nesnáším kondomy. Dokonce myslím, že na ně mám něco jako alergii. Vždycky potom jsem měla nějaký záněty a svědění a pálení. Takže teď nepoužíváme, ale manžel si dává dost pozor.
Nicméně cykly mám hodně pravidelný, na den. Akorát teď jsem to dostala o den dřív a teda co mě dost překvapilo je, že jsem to měla jen dva dny. Jindy docela silný a 4 dny a teď slabý a dva dny. Mám strach jestli mám v pořádku ovulaci. Zaprvé jí moc nepoznám a za druhý ta slabá menstruace by mohla značit, že není všechno v pořádku 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.12.21 16:28

Já ovulaci taky úplně nepoznám, ale ideální na to je měření bazální teploty, tam je to fakt vidět, vyzkoušeno, zamilovala jsem se do fertilityfriend… :wink:A beru Nosifol tak uvidíme… Já mám teda trochu rozporuplné pocity, máme dvě krásný skvělý děti, už jsou větší, 8 a 13,tak máme víc klidu… A nevím proč ale pořád na to mimino myslím… Asi si pamatuji jen to hezké… :wink: 😁Ta touha tam pořád je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
28.12.21 17:11

@jarfo ta bazální teplota se měří jakým teploměrem? Když máme jen bezdotykovej tak tím asi těžko co 🙈 😅 Úplně tě chápu.. Mám dvě úžasný holčičky, konečně cca půl roku líp spíme, takže zase o trochu posun k větší pohodlnosti, který by mimčo zase rozhodilo a stejně na to pořád myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí