Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v pondělí jsem sem dávala fotku s duchem na testu. V úterý jsem začala krvácet do čtvrtka. Tak jsem myslela že to zas nevyšlo. Dnes jsem testovala znovu a dopadlo to nad mé očekávání silnější než v pondělí. Tak to moc nechápu, ale radost mám.
@Milísková píše:
Ahoj holky, v pondělí jsem sem dávala fotku s duchem na testu. V úterý jsem začala krvácet do čtvrtka. Tak jsem myslela že to zas nevyšlo. Dnes jsem testovala znovu a dopadlo to nad mé očekávání silnější než v pondělí. Tak to moc nechápu, ale radost mám.
Ty jo, tak to je pekna dalnice. A menzes byla tak jako vzdycky? Stejne silna, stejne dlouha?
Tak uvidis, jak to bude s testem dal. Budu drzet pesti ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, tak to je pekna dalnice. A menzes byla tak jako vzdycky? Stejne silna, stejne dlouha?
Tak uvidis, jak to bude s testem dal. Budu drzet pesti
Děkuji, menzes byla v úterý silná, ve středu normální a ve čtvrtek špinění a konec. Jinak jsem měla vždy pravidelně čtyři až pět dní.
@Milísková-teda to je super, u prvního těhu sem dva měsíce měla ms, ani sem nevěděla, že jsem těhotná, až ten třetí měsíc, tak přeju, aby test sílil
Tak se zadne radovani nekona, vcera jsem dostala menstruaci
Hold se nechce zadarit. Ale prisla o tridny driv tak nevim, kdyz tu Miliskova pise ze i kdyz krvacela ma pekny testik. To gratuluju ☺️️ asi nejsem ten pripad
@Smiišek-tak to mě mrzí, ale klidně můžeš po ms test zkusit, uvidíš, ale pokud to opravdu nevyšlo, tak hurá pak na další snažení, já bych měla ms dostat cca od čtvrtka, mám to vždy jinak, tak nevím…
Praveze jsem nejak napred s tou ms. Myslim si ze to hold nevyslo.
@Smiišek-on ten nezdar vždy zabolí, ale je fajn, že může přijít další snažení
@Smiisek To me mrzi ![]()
Ja jsem dnes 10DPO. Menzes by NEmela prijit 23., testovat budu asi az neprijde. At nejsem zklamana, teda pokud vydrzim ![]()
Jinak jsem byla zaplynovana a od vcera mam furt plny pocit zaludku. Ale zname se, jak si vse dokaze clovek tak nejak vypozorovat
![]()
Ale kez by // ![]()
Vsem preju ten pravej vanocni zazrak
![]()
Dnes jsem měla test negativní, zřejmě to odešlo s tím krvácením ![]()
@Milísková To mě mrzí, vím jak se cítíš, já měla biochemko minulý měsíc. Ale jak se říká teď je pohnojino, tak příští měsíc to vyjde! Já jsem tomu věřila a zatím to vypadá moc dobře, testy zpočátku moc nesilily, ale teď už mám dálnice (ťuk ťuk). Tak držím pěsti ať dopadnes příští měsíc jako já ![]()
Drzim pesti, aspon at ti to sili a drzi se. Hold se tu budeme drzet za mesic jestli se nam taky podari
Díky holky a mám to brát jako menzes když to bylo jen tři dny? Předtím jsem testovala mamatesty a dnes to byl livsane. Ale testy to asi nebude že.