Snažilky kolem 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
818
4.12.21 19:34

Nechavam to jen tak na prirode. Neresim pres doktory. Rekla sem si, ze kdyz to bude chtit prijit tak to prijde. A kdyz ne, tak hold… Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.21 19:40

Zdravím, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku, který je zcela anonymní. Dotazník se týká mé maturitní práce, která je zaměřena na těhotenství po 40 letech. Pokud by se někdo našel, budu ráda za vyplnění. https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
4.12.21 21:03

Nic neberu, partner už vůbec nic, já bych mohla alespoň kyselinu listovou, ale sem lajdák, pokud to nejsou léky, zapomínám, tak se necháme překvapit, já to vzdávat nebudu, sice nevím, do kdy se budu chtít snažit, ale chci to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
4.12.21 22:12

@Smiišek taky to necháváme na přírodě. Dvě děti už máme, takže prostě…uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.12.21 22:43

Já se chystám alespoň na krev na hormonální profil. Uvidím co mi řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
4.12.21 23:07

@aNEMONE1-TAK POKUD MÁŠ POTŘEBU JE TO FAJN, ALESPOŇ BUDEŠ VĚDĚT CO A JAK, A VY UŽ MÁTE NĚJAKÉ DÍTKO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.12.21 23:35

Ano máme dva 10 a 11 roků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.12.21 07:31

Ja beru chytre miminko a dostinex ( mam hyperprolaktinemii, bez nej bych neotehotnela) zbytek nechame na prirode. Zatim jsem nemela problem otehotnet a povedlo se to do 2 mesicu. Tak uvidime. Ale kdyby byl nejaky problem, uz bychom to neresili. Na umely opl. bychom nesli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
5.12.21 09:43

Já také nemívala problém otěhotnět, měla sem už hodně biochemických těhu, ale čím je člověk starší je třeba to asi opravdu naplánovat co nejblíž na ovulku nejlépe v ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
5.12.21 09:46

@Anemone1-jéé tak to byl asi vcelku masakr, když byly děti malinké? Já ani nechtěla velký rozestup dětí, říkala sem si tak tři roky, ale holt to bylo jiné mezi oběma zt, partner měl problém po lécích s ejakuací tak to nešlo než mu snížili léky, my máme 13 a 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.12.21 10:22

Lucypaja Jj docela hoňka ze začátku, ale pak už si krásně vyhráli kluci. Jen to nějak moc rychle uteklo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20406
5.12.21 10:33

@Anemone1-tak to věřím, že si pak uměli vyhrát, skoro jako dvojčátka, ano to říkám i já, kdyby to miminkovské období bylo delší, tím, že syn chodil až ve 22 měs tak sme si to užili, ale i tak to opravdu uteklo rychle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.21 20:14

Ahoj. Me bude 37, mame jedno ditko - ma sest let. Povedlo se na poprve ;)
Domluvili jsme se s pritelem, ze zkusime druhy (zatim anonym, prosim).
V listopadu to nedopadlo, tak uvidime. Ale u nas je to slozitejsi, pritel pracuje v zahranici a trefit se do plodnych dnu je umeni :zed:
Prosinec moc nevypada, ale leden vypada slibne :dance: :srdce:

Ja beru jen na doplneni vitaminu Prognafolin 800, pritel nic. Tak uvidime.

Drzim nam pesti, at nam to vsem brzo vyjde :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20406
5.12.21 23:00

@Anonymní-nezdar mě mrzí, přeju, aby snažení brzo vyšlo..věk je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.12.21 22:04

Ahoj mně je 40. Máme dvě děti 5 a 7 let. Tento rok jsem bohužel porodila mrtvé miminko mělo VV ve 18tt. A teď před týdnem biochemické těhotenství.
Rádi bychom ještě třetí, ale už tomu dávám max půlrok pak to už vzdam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí