Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mas toho taky za sebou dost
Me zjistli po porodu stitnou zlazu,no jsem si zjistila spis sama-byla jsem silene unavena a tak jsem sla na krev a zjistili mi mam pocit zvysenou st.zlazu a beru jodhyrox.Jak se vysetruje ta folikumetrie,by me zajimala.Jsem zvedava,ze
Tak to je jeste prdolka prcek,no moje plany taky nevysli-jsem zvedava jestli se alspon do konce roku zadari,snad jo.........jsem nemela problemi s otehotnenim.ted mam pocit ze to moc resim ![]()
taky se léčím se štítnou žlázou už pár let teď beru Euthyrox 125 a hodnoty jsou prej v normě. Ta folikulometrie se dělá vnitřním ultrazvukem a sleduje se růst sliznice a vývoj vajíček, vlastně se tak zjišťuje ovulace, ale budu muset minimálně každý druhý den k doktorovi aby se mrknul, tak se nacestuju
No co už, aspoň budu vědět jestli vůbec nějakou ovulaci mám. Je to zajímavé první děcko se nám povedlo ani nevíme jak a teď to nejde a nejde ![]()
no nekdy to tak je,prvni nejde a druhy pak raz dva-znam tak hodne kamaradek a nas pripad.prvni bez problemu a druhe hure.mi se ted snazime od unora a to neni zas tak hrozne ![]()
Některé, ani to první nemají, a těžko se těhotní, ani náznak. Manžel mi povídal, že se tento měsíc mám vybodnout na svoje dny. ![]()
@katranka1 píše:
no nekdy to tak je,prvni nejde a druhy pak raz dva-znam tak hodne kamaradek a nas pripad.prvni bez problemu a druhe hure.mi se ted snazime od unora a to neni zas tak hrozne
tak to zkus a treba to klapne
no trba az budes chtit druhe tak to bude raz dva
no hlavne at je to prvni,ze ![]()
Ahoj, my se snažíme od srpna 2011 a zatím taky nic. V pátek mi doktorka předepsala Clostilbegyt a Utrogestan a pokud se to do poloviny září nepodaří, tak nás předá odborníkům. Tak doufám, že se zadaří.
@Camiben držím pěsti, ale mě se to nepodařilo, tak mě předali a ted čekám na laparoskopii vejcovodu
Ahojík holky mohu se k vám přidat
? My se s manželem snažíme o druhé miminko už od konce roku 2009 a pořád nic
. Už jsme i v CARu a zatím nás léčili jen glostíkem a teď 2 měsíc beru Tanoxifen „Ebewe“ první měsíc bez reakce 2.-6.DC tak uvidíme teď 16.7. jestli něco vyroste nebo ne. Je to pro nás už dosti stresující
. Už jsme uvažovali i nad přímou adopcí, ale ta touha být těhotná je moc silná a také je ta adopce tak vleklá co jsem se bavila s lidmi ze středočeského kraje tak čekají po schválení 4,5roku někteří 5let a ještě čekají
. Nevím máte některá zkušenost??? Já už jsem ve stádiu že se mi chce jen brečet když vidím těhotnou a nebo maminku s malinkým miminkem a ke všemu holčičkou to je pro mě hrozné. Máte to některá také. Musím se s někým o to podělit neboď nemám s kým se poradit nikdo nerozumí a nechápe. Nesnáším to nemysli na to, chce to jen čas. Je to jako závislost. ![]()
To jsi tady dobře, jasně, jsme s Tebou. ![]()
@sissinka26 píše:
Ahojík holky mohu se k vám přidat? My se s manželem snažíme o druhé miminko už od konce roku 2009 a pořád nic
. Už jsme i v CARu a zatím nás léčili jen glostíkem a teď 2 měsíc beru Tanoxifen „Ebewe“ první měsíc bez reakce 2.-6.DC tak uvidíme teď 16.7. jestli něco vyroste nebo ne. Je to pro nás už dosti stresující
. Už jsme uvažovali i nad přímou adopcí, ale ta touha být těhotná je moc silná a také je ta adopce tak vleklá co jsem se bavila s lidmi ze středočeského kraje tak čekají po schválení 4,5roku někteří 5let a ještě čekají
. Nevím máte některá zkušenost??? Já už jsem ve stádiu že se mi chce jen brečet když vidím těhotnou a nebo maminku s malinkým miminkem a ke všemu holčičkou to je pro mě hrozné. Máte to některá také. Musím se s někým o to podělit neboď nemám s kým se poradit nikdo nerozumí a nechápe. Nesnáším to nemysli na to, chce to jen čas. Je to jako závislost.
Ahojky, tak to te chapu. ty reci nemysli na to me fakt se…tak to je teda uz divny takhlůe dlouho a s prvnim jsi otehotnela bez problemu ![]()
No první se sice povedlo přirozeně, ale je pravda, že předtím jsem 3× potratila. Ale pak se to povedlo a od 5tt jsem ležela. a doslova jsem si ho vyležela. Ale bylo to krušné těhotenství. Mám syndrom PCO s anovulací ale léky zabírají beru metformin a pak ten tamoxifen 2-6dc
Ahoj ženy, tak vás po delší době zase zdravím
Chtěla jsem si dát trošku voraz… Nicméně mám po MS, tak bude pokračovat naše snažení, které je „nekonečné“
V září jdeme k dr., aby nám už „pomohl“…
My už jdeme za doktorem v srpnu, respektive k doktorce. Dneska už mám 15 den, to jsem už po ovulaci. Snažili jsme se, uvidíme ![]()
@new píše:
Ahoj ženy, tak vás po delší době zase zdravímChtěla jsem si dát trošku voraz… Nicméně mám po MS, tak bude pokračovat naše snažení, které je „nekonečné“
V září jdeme k dr., aby nám už „pomohl“…
@Tittinke
Tak to přeju hodně štěstí. Já dala nakonec na slova přítele (není čas, ztrácet čas) a objednala se k dr. už dnes, takže 1. sezení s mým gynekologem bude příští čt, tak jsem na to zvědavá… ![]()