Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2159
31.5.12 17:04

tak mas toho taky za sebou dost :roll: Me zjistli po porodu stitnou zlazu,no jsem si zjistila spis sama-byla jsem silene unavena a tak jsem sla na krev a zjistili mi mam pocit zvysenou st.zlazu a beru jodhyrox.Jak se vysetruje ta folikumetrie,by me zajimala.Jsem zvedava,ze :oops: Tak to je jeste prdolka prcek,no moje plany taky nevysli-jsem zvedava jestli se alspon do konce roku zadari,snad jo.........jsem nemela problemi s otehotnenim.ted mam pocit ze to moc resim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.12 20:51

taky se léčím se štítnou žlázou už pár let teď beru Euthyrox 125 a hodnoty jsou prej v normě. Ta folikulometrie se dělá vnitřním ultrazvukem a sleduje se růst sliznice a vývoj vajíček, vlastně se tak zjišťuje ovulace, ale budu muset minimálně každý druhý den k doktorovi aby se mrknul, tak se nacestuju 8o No co už, aspoň budu vědět jestli vůbec nějakou ovulaci mám. Je to zajímavé první děcko se nám povedlo ani nevíme jak a teď to nejde a nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
31.5.12 21:12

no nekdy to tak je,prvni nejde a druhy pak raz dva-znam tak hodne kamaradek a nas pripad.prvni bez problemu a druhe hure.mi se ted snazime od unora a to neni zas tak hrozne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tittinke
31.5.12 21:20

Některé, ani to první nemají, a těžko se těhotní, ani náznak. Manžel mi povídal, že se tento měsíc mám vybodnout na svoje dny. :cert:

@katranka1 píše:
no nekdy to tak je,prvni nejde a druhy pak raz dva-znam tak hodne kamaradek a nas pripad.prvni bez problemu a druhe hure.mi se ted snazime od unora a to neni zas tak hrozne :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2159
31.5.12 21:26

tak to zkus a treba to klapne :pankac: no trba az budes chtit druhe tak to bude raz dva :potlesk: no hlavne at je to prvni,ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.7.12 14:41

Ahoj, my se snažíme od srpna 2011 a zatím taky nic. V pátek mi doktorka předepsala Clostilbegyt a Utrogestan a pokud se to do poloviny září nepodaří, tak nás předá odborníkům. Tak doufám, že se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
3.7.12 15:37

@Camiben držím pěsti, ale mě se to nepodařilo, tak mě předali a ted čekám na laparoskopii vejcovodu

• Citovat
  • Upravit
3085
3.7.12 17:06

Taky přeju hodně štěstí. Ono to určitě vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissinka26
7.7.12 22:06

Ahojík holky mohu se k vám přidat :hug:? My se s manželem snažíme o druhé miminko už od konce roku 2009 a pořád nic :,(. Už jsme i v CARu a zatím nás léčili jen glostíkem a teď 2 měsíc beru Tanoxifen „Ebewe“ první měsíc bez reakce 2.-6.DC tak uvidíme teď 16.7. jestli něco vyroste nebo ne. Je to pro nás už dosti stresující :zed:. Už jsme uvažovali i nad přímou adopcí, ale ta touha být těhotná je moc silná a také je ta adopce tak vleklá co jsem se bavila s lidmi ze středočeského kraje tak čekají po schválení 4,5roku někteří 5let a ještě čekají :pocitac:. Nevím máte některá zkušenost??? Já už jsem ve stádiu že se mi chce jen brečet když vidím těhotnou a nebo maminku s malinkým miminkem a ke všemu holčičkou to je pro mě hrozné. Máte to některá také. Musím se s někým o to podělit neboď nemám s kým se poradit nikdo nerozumí a nechápe. Nesnáším to nemysli na to, chce to jen čas. Je to jako závislost. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Tittinke
8.7.12 16:41

To jsi tady dobře, jasně, jsme s Tebou. :hug:

@sissinka26 píše:
Ahojík holky mohu se k vám přidat :hug:? My se s manželem snažíme o druhé miminko už od konce roku 2009 a pořád nic :,(. Už jsme i v CARu a zatím nás léčili jen glostíkem a teď 2 měsíc beru Tanoxifen „Ebewe“ první měsíc bez reakce 2.-6.DC tak uvidíme teď 16.7. jestli něco vyroste nebo ne. Je to pro nás už dosti stresující :zed:. Už jsme uvažovali i nad přímou adopcí, ale ta touha být těhotná je moc silná a také je ta adopce tak vleklá co jsem se bavila s lidmi ze středočeského kraje tak čekají po schválení 4,5roku někteří 5let a ještě čekají :pocitac:. Nevím máte některá zkušenost??? Já už jsem ve stádiu že se mi chce jen brečet když vidím těhotnou a nebo maminku s malinkým miminkem a ke všemu holčičkou to je pro mě hrozné. Máte to některá také. Musím se s někým o to podělit neboď nemám s kým se poradit nikdo nerozumí a nechápe. Nesnáším to nemysli na to, chce to jen čas. Je to jako závislost. :oops:
  • Citovat
  • Upravit
2159
8.7.12 19:04

Ahojky, tak to te chapu. ty reci nemysli na to me fakt se…tak to je teda uz divny takhlůe dlouho a s prvnim jsi otehotnela bez problemu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissinka26
9.7.12 20:35

No první se sice povedlo přirozeně, ale je pravda, že předtím jsem 3× potratila. Ale pak se to povedlo a od 5tt jsem ležela. a doslova jsem si ho vyležela. Ale bylo to krušné těhotenství. Mám syndrom PCO s anovulací ale léky zabírají beru metformin a pak ten tamoxifen 2-6dc

• Citovat
  • Upravit
new
2366
10.7.12 07:54

Ahoj ženy, tak vás po delší době zase zdravím :mavam: Chtěla jsem si dát trošku voraz… Nicméně mám po MS, tak bude pokračovat naše snažení, které je „nekonečné“ 8o V září jdeme k dr., aby nám už „pomohl“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tittinke
10.7.12 10:37

My už jdeme za doktorem v srpnu, respektive k doktorce. Dneska už mám 15 den, to jsem už po ovulaci. Snažili jsme se, uvidíme :kytka:

@new píše:
Ahoj ženy, tak vás po delší době zase zdravím :mavam: Chtěla jsem si dát trošku voraz… Nicméně mám po MS, tak bude pokračovat naše snažení, které je „nekonečné“ 8o V září jdeme k dr., aby nám už „pomohl“…
  • Citovat
  • Upravit
new
2366
10.7.12 21:42

@Tittinke
Tak to přeju hodně štěstí. Já dala nakonec na slova přítele (není čas, ztrácet čas) a objednala se k dr. už dnes, takže 1. sezení s mým gynekologem bude příští čt, tak jsem na to zvědavá… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí