Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lena 123 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Taky se snazime od ledna 2012 a porad nic, je mi 36,tak se bojim, ze to nebude uz tak snadny.
Vítej a věř…
![]()
Tak ve čtvrtek minulý týden pregnyl 5000 a čt, pá a so tulení a teď čekat čekat a čekat
Už jsem nervní a nevím jak na to nemyslet. Mám pocit že se zblázním
uklízím jak o život jen abych na to nemylela a to že ten úklid být musí - po penetraci, štukování a malování, ale stejně musím pořád myslet vyšlo - nevyšlo, dopadne - nedopadne to.
Ke všemu můj malej 4,5letý syn si myslí už dlouho že jsem těhotná nedávno vynadal naší kočičce že na mě nesmí ležet že je tam mimi no a dnes jsem spala na břiše a náš malej mě v 6hod. budí a nadává mami ty si zlá ty chceš miminku ublížit ty ho zalehneš.
No tak to je pak na palici ale nedá se to protože, po potratu jsme mu vysvětlovali že miminko není a on plakal a nechápal a pak když jsem přestala krvácet tak mi vběhl na wc podíval se na kalhotky a začal skákat a křičet juchu miminko žije budu mít sestřičku a bratříčka juchu tátí tatí no a co v tu chvíli dělat nech ho nechat při tom. ![]()
@sissinka26 píše:
Tak ve čtvrtek minulý týden pregnyl 5000 a čt, pá a so tulení a teď čekat čekat a čekatUž jsem nervní a nevím jak na to nemyslet. Mám pocit že se zblázním
uklízím jak o život jen abych na to nemylela a to že ten úklid být musí - po penetraci, štukování a malování, ale stejně musím pořád myslet vyšlo - nevyšlo, dopadne - nedopadne to.
Ke všemu můj malej 4,5letý syn si myslí už dlouho že jsem těhotná nedávno vynadal naší kočičce že na mě nesmí ležet že je tam mimi no a dnes jsem spala na břiše a náš malej mě v 6hod. budí a nadává mami ty si zlá ty chceš miminku ublížit ty ho zalehneš.
No tak to je pak na palici ale nedá se to protože, po potratu jsme mu vysvětlovali že miminko není a on plakal a nechápal a pak když jsem přestala krvácet tak mi vběhl na wc podíval se na kalhotky a začal skákat a křičet juchu miminko žije budu mít sestřičku a bratříčka juchu tátí tatí no a co v tu chvíli dělat nech ho nechat při tom.
Jéé, to je krásně napsané:) Tak držím palečky ať to výjde:) a prďolka má sourozence:)
moc děkuji doufám, že po těch letech už to snad vyjde jinak se už nevím ![]()
@sissinka26 píše:moc děkuji doufám, že po těch letech už to snad vyjde jinak se už nevím
jo, tak to mě čeká laparka, už se snažíme dlouho, tak uvidíme, co bude dál:)
No my od roku 2009 a už se mi to zdá jako věčnost. Jsem dosti netrpělivý člověk asi.
Budu ti držet palečky aby laparka zabrala a pak jsi otěhotněla bez problémů ![]()
Jinak nás v září pokuď to nevyjde bude čekat IVF. Chtěla bych se zeptat jestli jste už na tom některá z vás byla a jak vám bylo po lécích a kolik jste za léky dali??? Všem děkuji za odpověď
Ahoj holky..mám strašnou horkost v těle už několik dní..nevíte čím by to mohlo byt?
@sissinka26
Ahoj, pisu, ze jsem chtela reagovat. Deti jsou vnimave, mozna, ze uz mimi je v brisku. Neni mozne, ze by jsi uz byla tehu? Preji hodne stesti, at je to tak, jak syn to vnima.![]()
Tak umělé se nepovedlo, bylo jen jedno vajíčko, a neoplodnilo se. Takže beru utrogestan, abych měla nějak solidně menstruaci, a budeme zase čekat…ale nás už to nebaví
![]()
@new píše:
Ahojky, tak u mě nevim, nevim…přidávám graf
Tak před operační vyšetření hotovo a ted už jen čekat na 6.srpna a jak se jinak daří vám?