Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luckalaky1
25.7.12 12:31

Tak před operační vyšetření hotovo a ted už jen čekat na 6.srpna a jak se jinak daří vám?

• Citovat
  • Upravit
new
2366
25.7.12 19:17
@Lena 123 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Taky se snazime od ledna 2012 a porad nic, je mi 36,tak se bojim, ze to nebude uz tak snadny. :,(

Vítej a věř… :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
25.7.12 19:18

Ahojky 21DC…přikládám graf BT :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
26.7.12 11:15

Krasny graf, to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissinka26
28.7.12 09:29

Tak ve čtvrtek minulý týden pregnyl 5000 a čt, pá a so tulení a teď čekat čekat a čekat :roll: Už jsem nervní a nevím jak na to nemyslet. Mám pocit že se zblázním :zed: uklízím jak o život jen abych na to nemylela a to že ten úklid být musí - po penetraci, štukování a malování, ale stejně musím pořád myslet vyšlo - nevyšlo, dopadne - nedopadne to. :( Ke všemu můj malej 4,5letý syn si myslí už dlouho že jsem těhotná nedávno vynadal naší kočičce že na mě nesmí ležet že je tam mimi no a dnes jsem spala na břiše a náš malej mě v 6hod. budí a nadává mami ty si zlá ty chceš miminku ublížit ty ho zalehneš. :lol: No tak to je pak na palici ale nedá se to protože, po potratu jsme mu vysvětlovali že miminko není a on plakal a nechápal a pak když jsem přestala krvácet tak mi vběhl na wc podíval se na kalhotky a začal skákat a křičet juchu miminko žije budu mít sestřičku a bratříčka juchu tátí tatí no a co v tu chvíli dělat nech ho nechat při tom. ;)

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
28.7.12 13:27
@sissinka26 píše:
Tak ve čtvrtek minulý týden pregnyl 5000 a čt, pá a so tulení a teď čekat čekat a čekat :roll: Už jsem nervní a nevím jak na to nemyslet. Mám pocit že se zblázním :zed: uklízím jak o život jen abych na to nemylela a to že ten úklid být musí - po penetraci, štukování a malování, ale stejně musím pořád myslet vyšlo - nevyšlo, dopadne - nedopadne to. :( Ke všemu můj malej 4,5letý syn si myslí už dlouho že jsem těhotná nedávno vynadal naší kočičce že na mě nesmí ležet že je tam mimi no a dnes jsem spala na břiše a náš malej mě v 6hod. budí a nadává mami ty si zlá ty chceš miminku ublížit ty ho zalehneš. :lol: No tak to je pak na palici ale nedá se to protože, po potratu jsme mu vysvětlovali že miminko není a on plakal a nechápal a pak když jsem přestala krvácet tak mi vběhl na wc podíval se na kalhotky a začal skákat a křičet juchu miminko žije budu mít sestřičku a bratříčka juchu tátí tatí no a co v tu chvíli dělat nech ho nechat při tom. ;)

Jéé, to je krásně napsané:) Tak držím palečky ať to výjde:) a prďolka má sourozence:)

• Citovat
  • Upravit
sissinka26
28.7.12 19:18

:) moc děkuji doufám, že po těch letech už to snad vyjde jinak se už nevím :?

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
28.7.12 20:44
@sissinka26 píše: :) moc děkuji doufám, že po těch letech už to snad vyjde jinak se už nevím :?

jo, tak to mě čeká laparka, už se snažíme dlouho, tak uvidíme, co bude dál:)

• Citovat
  • Upravit
sissinka26
29.7.12 09:18

No my od roku 2009 a už se mi to zdá jako věčnost. Jsem dosti netrpělivý člověk asi.
Budu ti držet palečky aby laparka zabrala a pak jsi otěhotněla bez problémů ;)
Jinak nás v září pokuď to nevyjde bude čekat IVF. Chtěla bych se zeptat jestli jste už na tom některá z vás byla a jak vám bylo po lécích a kolik jste za léky dali??? Všem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
new
2366
29.7.12 16:00

Ahojky, tak u mě nevim, nevim…přidávám graf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.7.12 16:01

Ahoj holky..mám strašnou horkost v těle už několik dní..nevíte čím by to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3475
1.8.12 07:16
@sissinka26
Ahoj, pisu, ze jsem chtela reagovat. Deti jsou vnimave, mozna, ze uz mimi je v brisku. Neni mozne, ze by jsi uz byla tehu? Preji hodne stesti, at je to tak, jak syn to vnima. :palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tittinke
1.8.12 10:08

Tak umělé se nepovedlo, bylo jen jedno vajíčko, a neoplodnilo se. Takže beru utrogestan, abych měla nějak solidně menstruaci, a budeme zase čekat…ale nás už to nebaví :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
luckalaky1
1.8.12 10:14

@Tittinke jééé,to je mi líto :(

• Citovat
  • Upravit
480
1.8.12 10:20
To vypadá dobře :-)
@new píše:
Ahojky, tak u mě nevim, nevim…přidávám graf :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí