Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckalaky1 píše:
@new taky jsem to vzdala už před půl rokem, rok jsem to vydržela a sekla jsem stím:)to víš, že nám to vyjde, jen to chce pevné nervy
Kdyby se náhradní nervy daly kupovat, tak by to bylo mnohem jednodušší ![]()
@luckalaky1 píše:
To zvládnem, nejsme žádny béčka
No, ono spíš nic jiného nezbývá, že
Ale máš pravdu…hlavně vydržet ![]()
Ahoj holky první měsíc po clostíku nedopadl… žadný folikul nedozrál a navíc sem na srovnani cyklu brala utrogestan po kterem menses nedorazila
a testy negativní
v pondeli sem byla na ultrazvuku- sliznice vysoka a Dr. se divil jakto že sem to nedostala tak sem dostala vyvolavacku a cekam az to dostanu
Chjo…Nějak už me vsechno tak s..e
!pak upadam do depek a říkam si že sem v živote nic nedokazala, že sem neschopná, mám práci kterou nenavidím… chci odsud prycč… už nejak nemám silu to řesit… a napadají mě otázky typu :je mi 23 let a nemuzu mit dite?! Je to kravina asi už sem asi na palici
![]()
Zdravím, tak jsem dnes byla na 1.odběru na hormonální profil. Takže 1.část zamnou, 2.část za 8dní a pak už jen výsledky. Jsem zvědavá, jestli se tam něco ukáže ![]()
Dobrý den ženy jsem tu krátce, ale ráda bych se zeptala jestli s tím nemate některá zkušenosti. Takže začnu od začatku někdy kolem února jsem se rozhodli s mužem, že se pokusíme o mimčo. Vysadila jsem HA(brala jsem to 9 let).Asi tak v květnu jsme se rohodli, že se pokusíme o mimi.MS mám, ale tak nějak nepravidelnou jednou 25 pak 27 nebo i 31 dní-Mudr se rozhodl těd v září, že mi nasadí duphaston začit brát od 17 dne ms 10 dní. 2×1 tab.Tak jsem to začala užívat, ale stihla jsem vybrat jen osm dní a dostala MS je to normální. Měla jsem to na upravení cyklu a dostala jsem to vlastně dřív. Tak fakt teda nevím jde mi z toho hlava kolem. Díky za info ![]()
@emma38 ahoj, no já nevim co se považuje za nepravidelnou ms teda. Já mám taky rozmezí 25-28 dní, někdy i 24 - to podle toho kdy mám ovulaci a od dne ovulace většinou přesně za 14 dní to dostanu. Mám takový cyklus normálně a nic na to neberu. Radši si měř bazální teplotu ať víš jestli ovuluješ.
Mám spožděnou menstruaci o cca 14 dní, tak jsem šla v pondělí k dr. ať mi píchne agolutin (páč testy mi vycházely negativní) doktor mě na UZV říká, že tam něco vidí, ale nemůže říct jestli jsem nebo nejsem těhotná. Vzali mi krev a HCG mám jenom 39,5 což je málo, ale je možné, že jsem mohla otěhotnět později
Takže musím přijít zas v pondělí aby se vidělo jestli HCG roste nebo ne. No jsem teda zvědavá co z toho bude
Ahoj holky, taky se snažíme cca od začátku roku.Bez HA od 10/11.Pár cyklů stimulovaných ale reagovala jsem přehnaně, folikul přerostl v cystu, tak jse musela léky vysadit, a pak vpřirozeném cyklu vajco+sliznice ok, Dr. říkal že se tělo asi nastartovalo. Teď 3cykly bez Dr.2z toho ovu testy pozit. snažíme se vždy v plodných dnech a stááále nic. Ještě musím nahnat n´manžu na spg.Je mi 36,máme skoro 3letého syna, na kterého jsme si počkali 3roky! Nakonec se zadařilo měsíc po laparce, která dopadla dobře, nic nenašli, tak jsem si říkala doprčič tak kde je ten zakopaný pes??V tu dobu jsem už chodila do Gyncentra, měla za sebou 2IUI, a Dr. řekl, na co čekat, jdem do dalšího, a vyšlo to, ale bylo i tulení, do toho jsem před tím měsíc podstivě cvičila Mojžíšovku, brala Wobenzym+nějaké bylinky pila.Tak vlastně nevím co opravdu pomohlo k otěhu jestli jen náhoda, nebo něco z věcí které jsem popsala. Začli se s námi snažit aji brácha se švagrovkou, a ta už bude za 6týdnů rodit…Jo a u prvního snažení měl manžel spg zhoršený, tak možná i tam je někde zakopaný pes u nás.
Byla jsem včera na krvi a HCG stoupá, ale nejsou to teda nějaké závratné skoky
hodnota byla 181. Vypadá to na úplný začátek těhotenství, takže jsem fakt musela otěhotnět ke konci cyklu
Za týden jdu znova na krev a snad už bude hodnoty lepší. Zatím nehážu flintu do žita ikdyž to může dopadnout všelijak
Tak už ležím v nemocnici začala jsem špinit a krvácet, bolení břicha, takže to vypadá blbě. Moc tomu nevěřím, že to dopadne dobře. Vlastně bych byla nejradši kdyby se to samo nějak vyřešilo, a asi je mi jedno jak. Hlavně vůbec nemám chuť tady ležet a snažit se to nějak udržovat, protože když to nemá vyjít tak to prostě nevyjde a ani tisíc doktorů to nezachrání. Já su tak nasraná, přemýšlím jestli mi to druhé děcko za to vůbec stojí, před rokem mimoděložní a teď zase toto. Nevím jestli to teď nevyjde tak už snad ani druhé nechcu
Ahojda, chtela bych te troch podporit, ale vim ze je to sakra tezky.Ja jsem v 6 tydnu zacala lehce krvacet a to jsem byla jeste na dovce v Turecku, takze mazec-nasadili mi utrogestan a ted jsem v 15tt a vse je zatim a doufam ze uz bude o.k.Pred rokem jsem mela ZT na ktere jsem prisla zrovna v tom 15tt, tak mam ted docela taky stracha, ale uz musime myslet optimisticky, ale obcas me nekde pichne a ja bych nejradsi jela k doktorce
drzim ti pesicky ![]()
@new taky jsem to vzdala už před půl rokem, rok jsem to vydržela a sekla jsem stím:)to víš, že nám to vyjde, jen to chce pevné nervy