Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5313
8.2.12 14:07

:-) to snad ne…nevím no…zkusím udělat ráno test a uvidí se…pokud tam bude duch tak budu skákat až do stropu a pokud ne pojedu v pátek na gyndu na vyvolávačku…

• načítám...
1103
8.2.12 15:07
24kačkač píše: :-) to snad ne…nevím no…zkusím udělat ráno test a uvidí se…pokud tam bude duch tak budu skákat až do stropu a pokud ne pojedu v pátek na gyndu na vyvolávačku…

Snad máš pravdu :lol: Tak si nech vzít v pátek krev.....

• načítám...
394
8.2.12 15:56

Holky budu na Vás myslet.
Jinak Veru,já mám taky nutkání udělat test ale zatím odolávám a snad to vydržím do té soboty.A když to v sobotu během dne nedostanu tak budu testit.A dejte holky vědět jak jste dopadli :D

• načítám...
1103
8.2.12 16:48
karolon píše:
Holky budu na Vás myslet.
Jinak Veru,já mám taky nutkání udělat test ale zatím odolávám a snad to vydržím do té soboty.A když to v sobotu během dne nedostanu tak budu testit.A dejte holky vědět jak jste dopadli :D

Taky na tebe budu myslet :) Dáme si vědět určitě : :kytka:

• načítám...
394
9.2.12 21:36

Ahoj holky,chci se zeptat,v sobotu mám nedostat MS.Jen tak jsem si udělala ovulační test a vyšel mi pozitivně.Může ovu test ukázat těhotenství nebo je to nesmysl.Máte stím nějaká zkušenost?Možná je to hloupá otázka ale přijde mi to divné.

• načítám...
5313
10.2.12 07:37

No těhotenství si myslím že to neukáže…sleduje to jiný hormon…ale je možné že máš ovulku těsně před MS!

• načítám...
394
10.2.12 09:52

Vím že to sleduje hormon LH ale ten je dost podobnej HCG.No uvidím,zítra to mám dostat.
Už jsem z toho tak utahaná,už 8měs a nic.
Jinak co ty Verunko?JAk jsi na tom?Doufám že alespon ty prolomíš ledy. :D

• načítám...
1103
11.2.12 18:19
karolon píše:
Vím že to sleduje hormon LH ale ten je dost podobnej HCG.No uvidím,zítra to mám dostat.
Už jsem z toho tak utahaná,už 8měs a nic.
Jinak co ty Verunko?JAk jsi na tom?Doufám že alespon ty prolomíš ledy. :D

Ahojky holky, tak oznamuji,že opět nic :,( jak jste na tom vy?

• načítám...
5313
12.2.12 10:48

HOlky tak já byla na vyvolávačku…sliznici mám prý vysoko tak čekám co bude…je to 50 na 50

• načítám...
394
12.2.12 11:31

Ahoj holky,tak já opět nic,včera jsem to dostala,mám to jak hodinky.
CHjo,už jsem ztoho hotová že po 8měs nic :-(( tak nevím kde je problém.

• načítám...
5313
13.2.12 07:35

Ahojky! holky já sem asi ráno našla ducha!!!! :dance: těším se domů z práce jako nikdy! sem strašně zvědavá co tam najdu!!!!

• načítám...
394
13.2.12 08:15
No tak to je super,tak přeji ať čárka sílí a mi tě snad budeme následovat.Jak dlouho se snažíte? :D
24kačkač píše:
Ahojky! holky já sem asi ráno našla ducha!!!! :dance: těším se domů z práce jako nikdy! sem strašně zvědavá co tam najdu!!!!
  • načítám...
5313
13.2.12 08:17

v říjnu sem vysadila prášky…takže leden byl třetí cyklus :-) ale nic prozatím není 100% ale bylo by to tak super!!! :dance:

• načítám...
394
13.2.12 08:25

Tak to by bylo super,budu ti držet pěsti.My se snažíme už od léta a začíná mě to už znepokojovat.Jedno dítě už mám a ta šla celkem rychle,za 4měs.A asi se na to moc soustředím,ale nemůžu to dostat z hlavy.

• načítám...
5313
13.2.12 08:31

Jo tak toje hodně těžké…já se teď docela bojím…nejsem si jistá jeslti tam ten duch je..co když se tam jenom naznačil a pak se vypaří…ach jo :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+