Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to snad ne…nevím no…zkusím udělat ráno test a uvidí se…pokud tam bude duch tak budu skákat až do stropu a pokud ne pojedu v pátek na gyndu na vyvolávačku…
24kačkač píše:to snad ne…nevím no…zkusím udělat ráno test a uvidí se…pokud tam bude duch tak budu skákat až do stropu a pokud ne pojedu v pátek na gyndu na vyvolávačku…
Snad máš pravdu
Tak si nech vzít v pátek krev.....
Holky budu na Vás myslet.
Jinak Veru,já mám taky nutkání udělat test ale zatím odolávám a snad to vydržím do té soboty.A když to v sobotu během dne nedostanu tak budu testit.A dejte holky vědět jak jste dopadli ![]()
karolon píše:
Holky budu na Vás myslet.
Jinak Veru,já mám taky nutkání udělat test ale zatím odolávám a snad to vydržím do té soboty.A když to v sobotu během dne nedostanu tak budu testit.A dejte holky vědět jak jste dopadli
Taky na tebe budu myslet
Dáme si vědět určitě : ![]()
Ahoj holky,chci se zeptat,v sobotu mám nedostat MS.Jen tak jsem si udělala ovulační test a vyšel mi pozitivně.Může ovu test ukázat těhotenství nebo je to nesmysl.Máte stím nějaká zkušenost?Možná je to hloupá otázka ale přijde mi to divné.
No těhotenství si myslím že to neukáže…sleduje to jiný hormon…ale je možné že máš ovulku těsně před MS!
Vím že to sleduje hormon LH ale ten je dost podobnej HCG.No uvidím,zítra to mám dostat.
Už jsem z toho tak utahaná,už 8měs a nic.
Jinak co ty Verunko?JAk jsi na tom?Doufám že alespon ty prolomíš ledy. ![]()
karolon píše:
Vím že to sleduje hormon LH ale ten je dost podobnej HCG.No uvidím,zítra to mám dostat.
Už jsem z toho tak utahaná,už 8měs a nic.
Jinak co ty Verunko?JAk jsi na tom?Doufám že alespon ty prolomíš ledy.
Ahojky holky, tak oznamuji,že opět nic
jak jste na tom vy?
HOlky tak já byla na vyvolávačku…sliznici mám prý vysoko tak čekám co bude…je to 50 na 50
Ahoj holky,tak já opět nic,včera jsem to dostala,mám to jak hodinky.
CHjo,už jsem ztoho hotová že po 8měs nic
tak nevím kde je problém.
Ahojky! holky já sem asi ráno našla ducha!!!!
těším se domů z práce jako nikdy! sem strašně zvědavá co tam najdu!!!!
24kačkač píše:
Ahojky! holky já sem asi ráno našla ducha!!!!těším se domů z práce jako nikdy! sem strašně zvědavá co tam najdu!!!!
v říjnu sem vysadila prášky…takže leden byl třetí cyklus
ale nic prozatím není 100% ale bylo by to tak super!!! ![]()
Tak to by bylo super,budu ti držet pěsti.My se snažíme už od léta a začíná mě to už znepokojovat.Jedno dítě už mám a ta šla celkem rychle,za 4měs.A asi se na to moc soustředím,ale nemůžu to dostat z hlavy.
Jo tak toje hodně těžké…já se teď docela bojím…nejsem si jistá jeslti tam ten duch je..co když se tam jenom naznačil a pak se vypaří…ach jo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat