Snažilky - okres Znojmo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1060
23.9.12 15:46

@PETULENKA
třeba to máš fakt příznaky ovulace. Já jsem na ty své zatím nepřišla :) je fakt, že jsem se nijak nepozorovala a ještě do nedávna jsem ani nevěděla, že se vůbec nějaká ovulace dá poznat :mrgreen:
ach jo, dneska je tak krásně a mě skolila chřipka, ležím v posteli a bolí mě celý člověk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
23.9.12 15:48

@nurse.007
jeeeee burčák, ten mám mooooc ráda :mrgreen:
Určitě se všechny brzy dočkáme a dopadne nám to dobře :hug: Věřím tomu.
Udělej si radost a něco hezkýho si kup. Pak dej vědět, kde jsi dobře nakoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.9.12 19:33

@Bartice JE TO TREBA MOZNY ZE JE TO OVULACE NEJSEM SI JISTA, ALE STEJNAK JE VZDY PRES TYDEN CHLAP JE PRYC JE MI TO TEDY NA PRD.TAK SNAD NEKDY TO PUJDE. JA SEM TAKY NEVEDELA ZE NECO TAKOVYHO JE A ZE TO MUZES NA SOBE POZNAT, :mrgreen: MUSIM JIT BRZO K DOKTOROVY TAK SNAD REKNE ZE JSEM V PORADKU :mrgreen: DNESKA BYLO KRASNE TO JE FAKT, ALE NEBOJ BUDES BRZO URCO FIT A JESTE SI KRASNYCH DNU UZIJES SNAD TEDA, UZ SE MA OCHLAZOVAT. :hug: TAK PEKNE LEZ AT JSI ZDRAVA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.9.12 19:43

@sunrice.007 ahojky jejda tak dlouho si tam lezela by me asi mrdlo.ja nemocnice taky nemam rada, ale jen sem tam lezela 5dni tak to slo, ale i tak byla nuda, mela sem tam notas a internet tak to slo, jejd aburcak teda to se mas, ja ho teda moc nepiju ale kdyz ti chutna jen si dej :) no musi se nam zadarit brzo, at sme opet stastne,. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.9.12 22:23

Holky, co je s váma??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.9.12 22:32

Ahojky no nic,, ja taky cekam ze nekdo napise a nic ) mrknu a nikde nic,, :hug: jak pak se mate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.9.12 22:34

@PETULENKA
já docela na prd. Už 6tý den mám zpoždění, 2 dny je mi špatně cca tak od 16.00hod., bolí mě hlava, ale test zatím negativní :,( tak vůbec nevím, co se děje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.9.12 22:35

@PETULENKA
a co ty? jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.9.12 22:42

@Bartice jejda a co u doktora to si byla?, no snad brzo prijde a neni to treba tim jak ses nemocna? jinak ja sem docela v pohode vcera sem byla u doktora rekl ze jsem zdrava ze budu mit deti, tak sem klidna, ale i tak bych si uz prala, aby to bylo. ale neboj bude to urcite dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.9.12 22:46

@PETULENKA
před týdnem jsem u něj byla a říkal, že jsem v pohodě, zdravá. Tak ještě týden počkám a pak tam zase zajdu. Ale kdyby jsi viděla, jakou mám zásobu testů :mrgreen:
To je dobře, že jsi zdravá, tak už jen zasadit semínko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.9.12 23:06

Ale vsak ty jsi taky zdrav aneboj u tebe se taky zadari, ale je divny ze si to jeste nedostala, tak treba se to obevi a budes tehotna,,ale ze jeste nic na testu neni..jo sem rada ale snad se taky zadari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
26.9.12 23:09

:nevim: @PETULENKA
Ještě budu testovat týden a pak zajdu k dr. Taky mě napadlo, že by to třeba mohla být cysta, ale s tím nemám vůbec zkušenost, nikdy jsem jí neměla. Nevíš o tom něco? Ale zase jsem četla, že to jsou bolesti v břiše, ale ty já nemám, tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.9.12 07:40

Ahoj holky já jsem ted byla nějak v jednom kole. Chystali jsme s mužem dřevo, aby jsme měli v zimě čím topit, protože už ted si přitápíme. V sobotu máme rodinný sraz tak se trochu bojím otázek na těhotenství, ale snad to zvládnu. Já mám dneska čtvrtý den spoždění, ale ještě jsem test nezkoušela ještě počkám do příštího týdne. Přece jen je to teprve druhá MS co má být po revizi. Já ale cítím, že má přijít lepší období tak se moc těším až přijde :lol:. Dneska jdu k zubařce a minule vyhrožovala něco s osmičkou tak budu asi o jeden zub moudrosti zase chudší.

Já jsem byla u doktora před týdnem a taky bylo tak nějak vše ok jen prý bude každé těhu komplikovanější kvůli Leidienské mutaci tak to prý nebude procházka růžovou zahradou, ale i tak se těším. Už aby to bylo. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.9.12 09:24

@Bartice no cysta si mylsim ze taky boli, ale nevim kdyz ti zase doktor rekl ze je vsechno ok, tak snad by neco vydel nebo ne?, ja otom nic nevim, ale takovy spozdeni sem jeste nemela, me spis chodi driv :mrgreen: ale neboj urco to bude dobry, nechces zajit k doktorovy raci driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
27.9.12 09:26

@nurse.007 ahojky ja sem si rikala ze si tu dlouho nebyla a ty pracujes :) no jo zima se blizi to je des ja nemam rada zimu,,tak aspon budete mit teloucko mate doma krbovy kamna? to je fajn takova vec krasne teloučko, jejda ty mas zpozdeni hm teda tak snad to vyjde,,drzim palce at se tam obevy//.. jojo leidenska mutace to neni nic lehkyho, ale neboj urcite si te budou hlidata urcite budes chodit na injekce ne? jejda toho bych se bala. :( tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí