Snažilky říjen 2011 Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
13.3.12 14:01

Teda Lexi, to je síla…oni to tam berou jak na běžícím páse, nějaký individuální přístup moc nehrozí..záleží ale taky na koho narazíš, blbce můžeš najít všude. Doufám, že na ten zákrok na Tebe vyjde někdo příjemnější! :palec:
A budu Ti držet palce, ať už jsi brzo doma a hlavně v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.3.12 16:40

Ahojky děvčata :mavam: ,
tak jsem včera přijela domů z nemocnice. Je mi fajn, snažím se teda pořád ležet, abych něco zbytečně nepo… sama a uvidíme, co bude dál. Nemocnice teda strašný zážitek, nakonec mě operovala nějaká doktorka ( ne ten doktor, co nám všem v neděli sliboval, že bude operovat ), radši jsem nic nevnímala a snažila se to rychle všechno překonat. Na sále mi nemohli napíchnout kanylu (nějací studentíci nebo co), s tím musíte před operací souhlasit, bylo to hrozný, nakonec tam byli asi 4 a furt jim to nešlo, já zavírala oči a zkoušela posunout čas… nakonec se jim to povedlo, anestezioložka měla krásně nalíčené oči, do kterých jsem koukala a najednou přišla bomba motání hlavy a konec, ve vteřině jsem spala. Pak jsem se probrala v náručí nějakého pána, který mě přenesl do postele. Byl jiný než který přivezl ostatní 2 holky ( byla jsem u obou přívozů spolublících, což bylo děsivé jít poslední a vidět holky po narkoze, hrůza ), to mě trochu vyděsilo že kdo to je?? :lol: . Potom už jsem byla vzhůru. Po hodině šílené menstr.bolesti asi tak 1000%, tekly mi slzy bolestí, ale té hrozné sestře jsem nechtěla nic říkat, odpálkovala mě, když jsem řekla, že mě hrozně bolí ta ruka (napíchnutá s kanylou), že ostatní to mají týdny, tak co mě to má co bolet… bylo mi z těch sester na blití. Buzerace obrovská, zvedni si ráno tašku, dej jí na židli ( PO operaci budu zvedat nějakou tašku jen proto, že ona zrovna ted musí utřít špivaným hadrem podlahu).
Personál tragický, budu jen doufat, že to paní doktorka zvládla. 3.4. budou výsledky a pak kontrola v centru. Tak uvidíme. Jediné pozitivní byly hrozně fajn holky na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
22.7.12 13:45

Ahoj holky, prisla jsem vas tu pozdravit, v teto diskuzi jsem zacinala jako snazilka a ted uz je ze me maminka. Broucka jsem cekala v cervenci, ale miminku se chtelo na svet driv, tak jsem se na konci kvetna stala maminkou Marusky, 2330g a 45cm

Jak to vypada u vas holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.7.12 22:24
@LadyTommy píše:
Ahoj holky, prisla jsem vas tu pozdravit, v teto diskuzi jsem zacinala jako snazilka a ted uz je ze me maminka. Broucka jsem cekala v cervenci, ale miminku se chtelo na svet driv, tak jsem se na konci kvetna stala maminkou Marusky, 2330g a 45cmJak to vypada u vas holky?

Moc gratuluji Lady Tommy, to je krásná holčička! vidíš, já to mám naopak, i druhé miminko přenáším, už skoro týden.. Pokud vím, Peni také čeká miminko, tak to jsme úspěšná skupina, fandím i ostatním snažilkám, aby se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14991
22.7.12 23:45

Ja vim jeste o Anet, ta ceka kloucka tusim v rijnu :)

Tinu tak at mas krasny porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
23.7.12 09:07

Lady, také moc gratuluji :kytka:, hlavně, že jste obě zdravé, blahopřeji!!
Tinu, držím palce, at se brzy dočkáš a hned dej poté vědět!! Hladký porod :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.9.14 23:10

Ahojky mohu se připojit začínáme v rijnu :jazyk: :srdce:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...