Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé to jsi hodná…jinak já jsem už na tom líp ale dneska to zae tak nějak na mě padlo…Jo to asi nkdo nepochopí, a při tom je to 21.stol.vymysleli plno blbostí, a aby vymysleli něco na to jak zjistit jestli miminko má omotanou šnůru včas to ne
Sestřenky kamarádkla dělá porodní asistentku a říkala, že stává se to docela často ![]()
Holka ty se ted tím nestresuj, musíš být v klidu a užívat si to těhotenství, je to vážně krása ![]()
No já jsem teď zmatená, protože mi dr řekla, že na prvotrimestrální screening nemusim…a já všude čtu, že to je dobrý.
Mě řekla, že stačí genetika.
No já taky nebyla na tom prvním screeningu, ten se platí, to vím…jáko můžeš jít i nemusíš no…hold záleží na tobě,,dřív to nebylo, mě příjde že je to tahání peněz, ale opravdu záleží na tobě…
Mě řekla, že úplně bohatě stačí genetika, na kterou posílá krev…
Jsem mladá jako ty, nemyslim si, že by mi něco hrozilo. přítel má sestru s downovym syndromem, ale ptala jsem se a riziko mám stejný jako ostatní, nic zvláštního.
Určitě to stačí, je to zbytečný…taky až budu po druhé těhu tak na ten screening nepůjdu… Na tom stejně moc nezjistí…kamarádka tam na tom byla a řekli že mimi bude nějak nemocné nebo co, ted si to nějak nevybavuju a i přesto si malé nechala a je zdravé a nic mu není…
Tak já když jsem čekala Kikču tak ani nevím jestli nějaký screening byl
byla jsem na tom co mi napsal dr a bez problému.
Izz my se ještě snažit nemůžeme pač jak jsem psala mi zjistily listeriózu
takže až doberu atb který je na 20 dní a testy budou dobrý tak pak už se snad budem moct snažit.
Melounek, já jsem tady!! Nějak nebylo co psát
Ale sleduju vás!
No my měli o víkendu návštěvu z prahy (budoucí tchán a „nevlastní“ tchýně)…dovezli mi obleček na mimino a ona už mi volala, že seženeme kočárek tam, že tam maj velikánskej a vyhlášenej bazar…no ta se na to těší!
Mám z toho radost, že jsme tolika lidem udělali radost.
Agri no konečně
u vás nic nového není? Tak u nás je pořád něco ![]()
Izz tak to je super
je dobře že se těší.
Jinak mi ten sníh moc radost neudělal…ale aspoň nemá pes zablácený tlapky ![]()
U nás není nic nového kolem těhotnění, žádný posun, dávám si pauzu od hormonů, vyčistím tělo i hlavu, abych se nadechla k novému snažení! Stihli jsme zateplit střechu na baráku a už se těším na hory. Vezmem i psy, tak opravdu vypustím!! ![]()
jen tady nahoru do Krušných hor. Vezmem sněžnice, abychom utahali psy, pak je odložíme v penzionu a půjdem na běžky. Večer dobré jídlo a pití, masáže a postelové radovánky!
Pak odložíme psy doma, soused se postará a pojedem do Itálie na sjezdovky.
Agri a pak že nic nového.
Taky pojedem na hory nejspíš na Klíny. Jak zapteplit střechu? ![]()
No paráda
To já pojedu tak akorát na zamrzlou kaluž tady v parku
Ale já hory nějak nemiluju, ani v létě, ani v zimě…nechápu, že se mnou ten můj může bejt…on je miluje kdykoli jakkoli