Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
17.1.12 15:39

Jéé to jsi hodná…jinak já jsem už na tom líp ale dneska to zae tak nějak na mě padlo…Jo to asi nkdo nepochopí, a při tom je to 21.stol.vymysleli plno blbostí, a aby vymysleli něco na to jak zjistit jestli miminko má omotanou šnůru včas to ne :( Sestřenky kamarádkla dělá porodní asistentku a říkala, že stává se to docela často :(
Holka ty se ted tím nestresuj, musíš být v klidu a užívat si to těhotenství, je to vážně krása :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 15:45

No já jsem teď zmatená, protože mi dr řekla, že na prvotrimestrální screening nemusim…a já všude čtu, že to je dobrý.
Mě řekla, že stačí genetika.

• Citovat
  • Upravit
3863
17.1.12 15:51

No já taky nebyla na tom prvním screeningu, ten se platí, to vím…jáko můžeš jít i nemusíš no…hold záleží na tobě,,dřív to nebylo, mě příjde že je to tahání peněz, ale opravdu záleží na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 15:53

Mě řekla, že úplně bohatě stačí genetika, na kterou posílá krev…
Jsem mladá jako ty, nemyslim si, že by mi něco hrozilo. přítel má sestru s downovym syndromem, ale ptala jsem se a riziko mám stejný jako ostatní, nic zvláštního.

• Citovat
  • Upravit
3863
17.1.12 15:58

Určitě to stačí, je to zbytečný…taky až budu po druhé těhu tak na ten screening nepůjdu… Na tom stejně moc nezjistí…kamarádka tam na tom byla a řekli že mimi bude nějak nemocné nebo co, ted si to nějak nevybavuju a i přesto si malé nechala a je zdravé a nic mu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
17.1.12 16:23

Tak já když jsem čekala Kikču tak ani nevím jestli nějaký screening byl :nevim: byla jsem na tom co mi napsal dr a bez problému.
Izz my se ještě snažit nemůžeme pač jak jsem psala mi zjistily listeriózu :roll: takže až doberu atb který je na 20 dní a testy budou dobrý tak pak už se snad budem moct snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
17.1.12 16:26

Melounek, já jsem tady!! Nějak nebylo co psát :mavam: Ale sleduju vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 16:28

No my měli o víkendu návštěvu z prahy (budoucí tchán a „nevlastní“ tchýně)…dovezli mi obleček na mimino a ona už mi volala, že seženeme kočárek tam, že tam maj velikánskej a vyhlášenej bazar…no ta se na to těší!
Mám z toho radost, že jsme tolika lidem udělali radost.

• Citovat
  • Upravit
4216
17.1.12 16:42

Agri no konečně :lol: u vás nic nového není? Tak u nás je pořád něco :roll:
Izz tak to je super :palec: je dobře že se těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 16:47

Jinak mi ten sníh moc radost neudělal…ale aspoň nemá pes zablácený tlapky :)

• Citovat
  • Upravit
3494
17.1.12 16:49

U nás není nic nového kolem těhotnění, žádný posun, dávám si pauzu od hormonů, vyčistím tělo i hlavu, abych se nadechla k novému snažení! Stihli jsme zateplit střechu na baráku a už se těším na hory. Vezmem i psy, tak opravdu vypustím!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 16:55

A kam frčíte?

• Citovat
  • Upravit
3494
17.1.12 17:05

jen tady nahoru do Krušných hor. Vezmem sněžnice, abychom utahali psy, pak je odložíme v penzionu a půjdem na běžky. Večer dobré jídlo a pití, masáže a postelové radovánky! :hug: Pak odložíme psy doma, soused se postará a pojedem do Itálie na sjezdovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
17.1.12 17:06

Agri a pak že nic nového. :lol: Taky pojedem na hory nejspíš na Klíny. Jak zapteplit střechu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 17:07

No paráda :) To já pojedu tak akorát na zamrzlou kaluž tady v parku :)Ale já hory nějak nemiluju, ani v létě, ani v zimě…nechápu, že se mnou ten můj může bejt…on je miluje kdykoli jakkoli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex