Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
24.1.12 16:56

No já jí už dostala a včera mi skončila :)tak zítra mě jen doktor zkontroluje a když bude vše ok tak hned na přítele skočím :Di když jsme 6ti neděli nedodrželi :)Jj to ti věřím pak už bude po těch 12tt lepší, ty první 3 měsíce jsou nejhorší :) ale to už uteče ted jsi v jakém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
24.1.12 16:57

Myslela jsem v 8tt - dle ms, ale na utz mi řekla 6tt…tak nevim, jak se to dělá pak s termínama…no ale utz je jasnej…takže teprve 6tt

• Citovat
  • Upravit
Izz
24.1.12 16:58

No vidiš tak za pár dní bude ovulace a bude zase dobře

• Citovat
  • Upravit
3863
24.1.12 17:05

No já jsem měla podle MS a podle UZ stejenj termín, tak že ty budeš mít termíny dva…No neboj už to mám vypočítaný, tak přítel bude muset zamáknout, a a bych už MS nedostala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
24.1.12 17:07

No to je jasný, že jí nedostaneš…bude to ok…a na Vánoce budete mít prďolína u stromku :)

• Citovat
  • Upravit
3863
24.1.12 17:12

Ano to musíme stihnout :)Když v loni nám to nevyšlo letos už na Vánoce tři budem :)za každou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.12 18:57

tak jsem se tu zase vyloupla…jiný nick, jiný příběh…co vy, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.5.12 19:17

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: tak nový příběh..nový život..jujky to zní zajímavě :think: :think: :think:
Já jsem u mých dobrých duší co semnou ivkaří už od začátku.Jinak u mě nic nového..pořád nastejno..jenom tedy novinka..mám v uchu 4 jehličky..zkoušíme ivf s akupunkturou..zatím super a docela se mě to i líbí :dance: :dance: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.12 19:20

Ahoj Deni,
já tě občas sleduju a všechno vim…akupunktura super, máš můj obdiv a neumim si představit, že bych měla něco v uchu…mám tam teda naušnice, akorát to je asi úplně jinej pocit, co?
Vim, že někdy v dohledný době tě to čeká a že termín nikomu neříkáš…držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.5.12 19:45

Tak to víš není to nic příjemného..spíš musím být hodně opatrná aby jehličky nevypadly.Ted to už jde,ale bylo to horší..čekala jsem cokoliv,ale z ordinace jsem vyšla totálně na sračky..nebylo to tedy hrozný,ale nic příjemného..rozhodně bych to nechtěla podstoupit podruhý :poblion: :poblion: :poblion:
Ted mě čekají ještě asi 3 sezení,ale už se bude stimulovat leaserem a to už nebolí a hlavně nesmí..tělo už pak nesmí vnímat nic než pohodu a přípravu na ivf.
Termín neví nikdo a ani nechci…cítím,že se potřebuju soustředit na sebe a děti,protože to bude moc těžké a všechno okolo by mě moc vyčerpávalo..takže tak :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.12 19:48

Já znám z TV takový ty tenoulinký jehličky, co trčej z těla ven…ty je máš nějak hluboko? A kdo to dělal? nějakej dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.5.12 19:54
@Izzz píše:
Já znám z TV takový ty tenoulinký jehličky, co trčej z těla ven…ty je máš nějak hluboko? A kdo to dělal? nějakej dr?

No 3 jsou tenký a delší..ty jsou zapíchlý v uchu a to samé 4 ta je kratší a dost silná též zapíchlá v uchu..mě doktor chtěl malinko víc zvýšit šanci a nechal mi je tam..je to ale moc složitý..jsou to propočty a těm nerozumím..musí býv uchu tak aby tělo zvládlo pak ivf..mám napíchnutou dělohu..vaječníky a okolí vejcovodu..4 jehu musím 2× denně stimulovat magnetem.. k tomu je náročný jídelníček s přísnýma pravidlama a vitamíny..je toho dost,ale vydržím to..cítím,že to funguje a splnilo to první část.
No měl by to dělat lékař..není to sranda a špatné píchnutí je průser..takže jsem si našla to nejlepšího..tedy co jsem slyšela a sama se i přesvědčila..je to neurolog a tohle je jeho priorita..je moc hodnej a umí a vidím jak se mě snaží pomoct..dokonce mě dal svůj foun aby mě byl před umělkem k dispozici..tedy všechno zruší a vezmě mě přednostně i kdyby ivf mělo být v noci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.12 20:01

no tak to je skvělej vývoj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.5.12 20:09
@Izzz píše:
no tak to je skvělej vývoj :potlesk:

no snad..ale pořád je to 50-50..jenom jsme zkusili něco co docela v ivf funguje..i když s mojí smůlou to bude asi ještě zajímavý :roll: :roll:
A co Ty co nového??? Tedy co jsi psala..nový příběh..jestli to není tajné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
15.5.12 20:20

No nový je v tom, že o mimino jsme přišli…takže pro mě // nejsou bohužel žádnou výhrou…bude to začátek strachu. Jinak je vše při starym…jen to mimino musíme zkusit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí