Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Deni, mám obavu, jestli nemám něco podobnýho jako ty…ale mě nikdo na imuno po dvou potratech poslat nechce
tak si asi těch 9 tisíc budeme muset zaplatit…
@Izzz já si na ty testy došla sama bez jakéhokoliv doporučení lékaře..s tím co mám za sebou je to automatické a neplatila jsem ani kačku a bylo by to i v případě jako jsi Ty..třeba je tam něco co vyžaduje fraxík..hodně holke to mělo jako důvod potratu..špatná srážlivost, ale nemusí to tak být..rozhodně je na místě tohle vyšetření mít aby se mohlo všechno vyloučit. Žádanku ti vypíše gyndař nebo obvodák
![]()
Mě jí vypsat nechce
Prej otěhotnim, tak to v imunitě nebude
Já už nevim
Doufám, že mi to napíšou v gennetu
@Izzz tam by mohli
Osobně bych od lékaře co mě tohle řekne odešla, prootže otěhotní nesouvisí s důvodem potratu..může to být v pořádku a mimčo zkrátka odešlo, ale taky nemusí a měl by jako lékař spíš pacošce nějak pomoct než jí vykládal bláboly
![]()
No když já nevim ke komu odejít…mě spíš napadlo, že by se nás v tomhle problému mohlo ujmout CAR a dořešit s náma ten problém ze všech stran…byli jsme tam na genetice a ve čtvrtek tam jedem na konzultaci a chci se jim tam vecpat
@denisa 76 no koukám, že to nemáš jednoduchý…to mě fakt mrzí…
hlavně že našli příčinu
moc ti držím palce ![]()
jo a pozdravuje tě můj přítel, tudle jsem mu o tobě vyprávěla že toho máš hodně za sebou a tak, žádné detaily, tak tě mám pozdravovat, že také drží palce ![]()
tak se zatím měj kráááásně
a já se zase ozvu ![]()
@denisa 76 píše:
@Izzz já si na ty testy došla sama bez jakéhokoliv doporučení lékaře..s tím co mám za sebou je to automatické a neplatila jsem ani kačku a bylo by to i v případě jako jsi Ty..třeba je tam něco co vyžaduje fraxík..hodně holke to mělo jako důvod potratu..špatná srážlivost, ale nemusí to tak být..rozhodně je na místě tohle vyšetření mít aby se mohlo všechno vyloučit. Žádanku ti vypíše gyndař nebo obvodák![]()
nám test na srážlivost dělali ještě před IVF a fraxík píchám a budu píchat celé těhu…je to opruz…ale vydržím ![]()
@Izzz píše:
No když já nevim ke komu odejít…mě spíš napadlo, že by se nás v tomhle problému mohlo ujmout CAR a dořešit s náma ten problém ze všech stran…byli jsme tam na genetice a ve čtvrtek tam jedem na konzultaci a chci se jim tam vecpat
ahojky, jen se jim tam vecpi a otravuj dokud ti to nenapíšou
to čekání je děsný viď..obzvlášť když nevíš čím to je…vůbec si to nedovedu představit, mě řekli postupně na co mi přišli, a jsem ráda, že dělali všecky možný testy..
@Malinie píše:
nám test na srážlivost dělali ještě před IVF a fraxík píchám a budu píchat celé těhu…je to opruz…ale vydržím
ty máš něco jiného..je to test na Leidna nebo jak se to píše, ale to mám v pořádku..to mě testovali v genetice a tam vyšlo, že fraxík není třeba. Na imunu pak vyšlo něco jiného, ale je spojené s tím aneexinem či co a to se nedělá při genetice..ta byla cajk
![]()
@Malinie no je to na pikaču, ale člověk musí jít dál..jsou i horší věci
No mluv v jednotném..příčinu jsem si našla sama bez car..nějak mě to už sralo a nějak jsem tušila, že tam to bude zakopaný a měla pravdu
![]()
No tak ho pozdravuj, a že thank you za palečky ![]()
@Denisa76
@super84 @Agrimonia @Malinie
![]()
ahoj kočky, chodíte sem ještě některá?
Ahoj Izz, no málo, ale koukám jako blázen, že se ti konečně zadařilo, no holka, to ti strašně přeju, hodně jsi se natrápila!!! Všecko je v pohodě??