Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agrimonia píše:
jen tady nahoru do Krušných hor. Vezmem sněžnice, abychom utahali psy, pak je odložíme v penzionu a půjdem na běžky. Večer dobré jídlo a pití, masáže a postelové radovánky!Pak odložíme psy doma, soused se postará a pojedem do Itálie na sjezdovky.
Jů taky bych si dala říct
my hold jen ty Klíny baráček totiž sní všechny
koruny
Užijte si to i za mě ![]()
já teda hory taky kdykoliv jakkoliv! Budem kousek od Klínů ![]()
Víš jak jsme zateplili? V hospodě mezi řečí jsme si postěžovali, že nám utíká teplo stropem v patře, protože půda je řekněme velmi vzdušná, štíty nejsou vyzděné… no a našel se tam šikovný řemeslník, co řekl, že by to zmáknul! Nakoupil všechen matroš, za 4 dny to komplet celé udělal, sám!!!!, na zem půdy vrstvu izolace, na to prkna, izolaci i do střechy, na to nějakou folii, no radost pohledět a vše včetně matroše za 25 tisíc! Nejradši bych ho zaměstnala, umí fakt všecko a na baráku je furt nějaká práce! Jenže bohužel bydlí v Budějicích a jezdí sem jenom jednou za měsíc na pár dní za mámou. ![]()
Jo hospoda to je rádce znám. ![]()
Agri my jsme tam daly skelnou vatu a taky filii jestli je to ono? Tak doufám že nám nic unikat nebude ![]()
jojo, to je ono, my místo skelné vaty dali Ursu- vypadá stejně, ale nepouští takové ty malé částice, které máš zapíchané v rukou i nose, líp se s ní dělá. Taky doufám, že už nebudem topit pánubohu do oken! ![]()
IZZ to jsme dvě, taky jhory a sníh nemusím…A je hezké jak se vaši těší
až mě to příjde líto..naši se taky mooooc těšili na první vnoučátko, a tak doufámže se ho letos dočkaj ![]()
Agrimonia píše:
jojo, to je ono, my místo skelné vaty dali Ursu- vypadá stejně, ale nepouští takové ty malé částice, které máš zapíchané v rukou i nose, líp se s ní dělá. Taky doufám, že už nebudem topit pánubohu do oken!
Jsem si to myslela. Práce s tou vatou není až tak hrozná jsem myslela že to bude horší.
Tak snad to bude dobré.
Super neboj letos se dočkáme snad všechny, prý je to dobrý rok na změny ![]()
To jsem teda na ten rok změn zvedavá
Lonkskej rok byl celkově hnusnej..a nejhorší v mém životě…Tak doufám že už jen bude líp
a budem odit jedno miminko za druhým ![]()
super84 píše:
To jsem teda na ten rok změn zvedaváLonkskej rok byl celkově hnusnej..a nejhorší v mém životě…Tak doufám že už jen bude líp
a budem odit jedno miminko za druhým
Jo tak pro mě byl taky nejhorší
takže tento musí bát lepší.
O hodně lepší
Sice si to budu procházet od začátku, ale to nevadí, moc se na to těším
Už tu studuju co si pořídím až budu těhu ![]()
super84 píše:
O hodně lepšíSice si to budu procházet od začátku, ale to nevadí, moc se na to těším
Už tu studuju co si pořídím až budu těhu
Tak to ti budu závidět já si toho moc nekoupím už totiž skoro vše mám po Kikče. Určitě mi to pak bude líto teď holky v jiné diskuzi řeší kočárky já jim tak závidím
![]()
No já mám taky všechno, naši to opdvezli k babičce na půdu než jsem přišla z porodnice..ale chci si pořídit, Monitoring tlukotu srdce., v těhu může poslouchat jak malému bije srdíčko a víš že je vše v pořádku..aspon pak budu víc v klidu
Taky se dočkáš toho, pak tu budem spolu diskutovat o kočárku ![]()
Super právě že ne já mám kočárek a jiný nechci on stál docela dost a byla jsem s ním moc spokojená.
Jo o tom taky holky píšou je to super věc a ani není drahá
a když máš pochybnosti tak si prostě poslechneš srdíčko a je klid. ![]()
Aha tak to potom jo…naši kočárek vraceli, tak pak se bude kupovat jinej…Ano přesně tak myslím že je to bezva věc, aspon pak je člověk víc v klidu ![]()
super84 píše:
Aha tak to potom jo…naši kočárek vraceli, tak pak se bude kupovat jinej…Ano přesně tak myslím že je to bezva věc, aspon pak je člověk víc v klidu
Jo přesně. Holky jsou s tím úplně nadšené ![]()