Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
5.6.12 17:49

Mali,
koukám, že tě čeká IVF…no tak aspoň to je podle mě větší šance na mimino než IUI. Už víte kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
7.6.12 12:24

Ahoj Denis, HA? a proč? snad mi je taky nepředepíše?
jdu tam až příští týden, tak jsem napnutá jako kšandy..papíry jsem už vypnila tak čekám..a čekám..
naštěstí jedu pryč na celý víkend, tak na to nebudu myslet..

každopádně ti držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
7.6.12 12:26
@Izzz píše:
Mali,
koukám, že tě čeká IVF…no tak aspoň to je podle mě větší šance na mimino než IUI. Už víte kdy?

Ahoj Izzz!! příští týden si jdu pro hormony, tak to snad už uteče :) jéé koukám že jsi těhule:) moc ti to přeju a držím palečky ať je prcek i ty v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.6.12 16:44

Ahoj Mali,
no těhotná jsem a asnad ještě 8 měsíců budu.
A co u vás? Jak to máte? Máte nějakou metodu speciální? Já se v tom moc nevyznám, ale blízká kamarádka jde někdy v červnu na picsi nebo pisci (nevim), tak jestli to nemáte podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.6.12 10:35

@Malinie Píšu až ted byla jsem v car a na akušce
add HA dává se před ivf kvůli cystám aby se netvořili a je prý větší šance otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
13.6.12 16:11

Ahoj děvčata,
tak jsem dnes byla pro stimulační injekce…všecko je podepsaný, tak čekám na MS..
akorát měl doktor pro mě špatnou zprávu, že mám málo vajíček, tak se musím modlit, aby bylo co oplodňovat a pokud možno i co zamrazit..:(
co ty Denisko? jak to u tebe vypadá? držím ti palečky moc moc moc :palec:
Izzz jdeme na normální IVF umělko, a moc se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.6.12 16:18

Ahoj Mali,
kamarádka už je po odběru vajíček a asi zítra jí tam šoupnou 2 špuntíky. Jsem na to zvědavá. Na tebe taky!!!
Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
14.6.12 08:18
@Izzz píše:
Ahoj Mali,
kamarádka už je po odběru vajíček a asi zítra jí tam šoupnou 2 špuntíky. Jsem na to zvědavá. Na tebe taky!!!
Držim palce

Ahoj, tak to jí držím palečky :palec:
já teď čekám ještě na MS a doktor říkal, že přijde určitě později, že tam mám ještě jeden neprasklý folík… :think: pak si začnu píchat, a do 15ti dnů by se to mělo udát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 14:12

@Malinie No tak skvělé zprávičky a mám radost holka :pankac: :pankac: :pankac:
U mě skoro nic..včera jsem byla na akušce a zajela do car na ko..všechno je zatím úplně v pořádku a testy dopadli úplně úžasně. Malinko mě upravili před ivf jídlo..přidali se vitamíny co jsou důležitý a uvidíme.
A co Ty co nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
14.6.12 14:49

Já jsem zvědavá, Deniso, kdy vlastně jdeš a kdy se tu dozvíme tu skvělou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.6.12 15:40
@Izzz píše:
Já jsem zvědavá, Deniso, kdy vlastně jdeš a kdy se tu dozvíme tu skvělou zprávu

Neboj dočkáš se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestli skvělou to nevím, ale určo pak o všem poreferuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
6.9.12 09:06

Ahoj děvčata, koukám že sem už nikdo nepíše, jak se máte? co děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
6.9.12 09:12

Ahoj,
my čekáme na výsledky genetiky, ještě se dnes objednám na imuno…mimino se odkládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.9.12 10:11

Ahoj děvčata, tak zase otravuju, co je nového? jak válčíte?
my byli včera na screeningu a obě moje poupátka jsou v pořádku, mrskali sebou až jsem se musela smát :) i doktora to pobavilo :)
Denis co je nového? já ti moc držím palce :mavam: občas sem mrknu jestli něco nepíšeš ty nebo Izzz a vy pořád nic :) mě napínáte :)
Izzz ta imunologie je pořád za tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.9.12 10:35

@Malinie Ahojky :mavam: :mavam: já na tebe zapomněla..jsem spíš v uzavřených diskusích :mrgreen: :mrgreen:
U mě nic zajímavého..na mů svátek mě umřel můj 13letý pejsek takže jsem ještě pořád v šoku, ale je už líp..den kdy ho manžel odvezl na vetu jsem zkolabovala..ted už ho máme na zahrádce pod jabloní kam chodil spinkat..no brečím takže o tom už nemůžu psát :,( :,(
Opět jsem ted po ivf o to přišla, ale přišlo se na důvod proč tomu tak je a snad už mě nic za šílenosti nečeká.
Testy jsem si zařídila sama o po odbdržení výsledku mě museli křísit..zjištěná autoimunita..protilátky na vlastná tkán..protilátky proti annexinu..protiplacentární srážlivost :roll: :roll:
No co se ve dělo nebudu zdlouhavě popisovat..vnitřně jsem odpadla a sáhla si na samé dno sraček..pak to samé v car..masakr.ted je už líp a čeká se jak dopadnou kontrolní odběry a pak mě v car mudr musí přeléčit..přeléčení se vztahuje i do stimulace takže ket by už mohl být další ms..ale předminulou sobotu jsem musela okamžitě na sál a museli mě odebrat cystu, která pořád rostla a dost mě zlobila. Šla jsem do car jenom na kontrolu a už mě domů nepustili..jsem ale ráda, že to takhle rychle vyřešili a dneska už zase funguju.No měsíc za všechny prachy :jazyk: :jazyk:
Jsem ráda, že ale se něco našlo a já se už nemusí ptát pořád..proč??? Snad bude ket nebo další ivf úspěšný..jenom mám prosbu nepiš, že to prosím ted už vyjde..mám na tohle už alergii :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí