Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kalitka uz docela dlouho…no snad to vyjde
a příznaky žádné nemáš?
@Nikolka.slunicko Tak názory se mění, o tom žádná
Kdyby mi někdo ještě před půl rokem řekl, že v létě vysadím prášky, klepala bych si na čelo
Můžu se zeptat kolik je tobě?
@Nikolka.slunicko nee bricho stale poboliva jako pri ms, mam stavy kdy.bych usnula i za chodu a snedla bych snad i mrtvymu oko, ale vzdy mivam pms…takze se toho anico nechci chytat, zklamana jsem dost i tak ![]()
@Leefa určitě můžeš, je mi 25 a myslím si že je ten správný čas na děti
@kalitka neboj duchy budu lovit taky hned pokud bude den/dva zpozdena MS ![]()
@Nikolka.slunicko ja musela vydrzet, muj se bal, ja bych na to sla hned jak me pustili z nemocnice ![]()
Ty Jo, nás tu je
všechny budete testovat a Ja se tu dva dny kroutim s ms
uz at mam po.. navíc děsný stres v práci, bodejt by se to povedlo ze Jo ![]()
Ja sem děti chtěla vždycky ale nikdy nebyl ten správný chlap ![]()
@Kariss uvidis, treba najdes // a kdyby nahodou ne tak na to hned skocite
ja musim ted vydrzet 13dni, tak nevim cim se zabavit…nejaky typ?
@Veroniiikaaa Ja typ rozhodne nemám
ale ted se těším na dovolenou a za dva měsíce stěhování, tak ono to určitě přijde v tuhle chvili
stačí na to asi jen nemyslet.. jenže to me teda nejde
![]()
@Kariss no super uvidis ze jak budete na dovci a pak prestehovani ze se zadari ani se nenadejes ![]()
To my uz rok hledame bydleni a nic, takze i z toho nervy… ale doufam ze se vse raz na raz podari
@Veroniiikaaa tak tohle přesně znám.. ale s nervama to holt nejde no.. tak hodit nervy za hlavu a pak uz to snad půjde samo ![]()
@Veroniiikaaa Můj se taky bal, porad nr ne ne že mi nechce ublížit ![]()
Tak po debate s mym nevim co si myslet
kdyz jsem mu rekla ze pokud do pul roku neotehotnim tak je na rade on na vysetreni…a jeho reakce byla pouze " A to se jako dela, nikdo ze znamych nic takovyho nedela "… mela jste nektera takovou debatu nebo na spermio sli bez problemu?
@Veroniiikaaa neeee ????toto jsem řešila s mým před týdnem, brblal a moc se mu do toho taky nechce :-/ počkáme do konce roku a pak pujde