Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dezert ja mam Natifem a střídám ho s Myo-Inositol od Viridian a jako myslím si ze to tenhle měsíc vyslo ale nechci se radovat dokud neuvidim pozitivni test a poté srdíčko na ultrazvuku. U obou holek jsem tohle resit nemusela prostě jsem brala listovku a povedlo se hned
@Niki Ku tak běžně stačí ta listovka bere se ideálně už před otehotnenim
@Dezert není zac, obojí je prášek rozpustny ve vodě, jen ten natifem ma vice vitamínu v sobě ![]()
@VerikaS fajn přemýšlím že objednám
akorát nevím zda můžu kombinovat s Femibionem
také se přidávám. V prosinci jsme započali snažení se o druhé dítě. Syn byl na první dobrou, teď zatím nic a mrcha přišla, jsem 3. DC. Jinak jsem začala brát Inosifol a na gyndě mi Dr. doporučila čípky MYOovunelle, které by měly usnadnit průchod spermií k vajíčku. Teď měřím i BZ tak uvidíme jak se teď zadaří
.
Taky se přidám. První dítě hned napoprvé, druhé se nedaří už dva roky. Loni několik biochemek. V prosinci jsme už šli na testy do CARu, jsme oba zdraví, jak jinak. Beru inositol (Fertiprona), Q10, B6, Omega3 a mám i pilulky od dr. přes TČM. V neděli mne čeká premiéra s Ovitrelle, tak snad mi po tom nebude moc blbě, při těch biochemkách se mi zvedal žaludek už při neviditelných ducháčcích.
Jestli toto nezabere, tak už jenom IVF s vybranými spermiemi a geneticky vyšetřenými embryi. Raději jsem se ani nedívala, kolik by se za ty srandy muselo doplácet. ![]()
@VerikaS tak mám objednáno 2 balení Natifemu plus gel na podporu početí a ovu testy no tak
to přeci musí klapnout
@Dezert ja si myslim ze když jsou to vsechno jen vytaminy tak by se to mohlo kombinovat, jen si hlidej DDD at to treba moc neprepalis. Jinak ja si davam treba 1×denne natifem 1×inositol nebo když dopo zapomenu tak si zobnu jen listovku a večer si dam už jen jedno. Je dobré tam.mit aspon hodinovy rozestup od kávy. Kava splachuje vsechny vitaminky ![]()