Snažilky září 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10474
27.12.18 19:42

@Míša 7 Ahoj užívám si odpočívám a včera jsme tu měli návštěvu rodinu od přítele :palec: tak jsem pekla chystala chlebíčky a všechno možné.Jsem zvědavá jak to teď dopadne snad už budu konečně těhu :hug:.A jak se máš ty mamčo?Co fotečka?Už ji máš? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 08:27

@dixisa
Nene ještě nemám na kontrolu jdu až třetího ledna tak si ji chci vzít, pokud Teda bude vše v pořádku, věřím že ano :) my byli 25 u našich celá rodinka se sešla, 26 u manželovych rodičů, a teď už máme klidecek jen :lol: já jak kdy včera mě palila večer žáha, ale pomohlo mi studené mleko, předtím den jsem zase zvracela, no prostě to co k tehu patří… včera jsem byla v tě nemocnici na krvi, vzali mi pěkně pět zkumavek krve a moč… a 11.1. Jdu do nemocnice na ultrazvuk aby se kompletně dokončil ten screening… tak snad tam nic nenajdou, to víš že se bojím moc, zrovna včera mi psala kámoška ,kterou jsem tu taky poznala, jak ji na tom screeningu vyplasili a holčičku má v pořádku… hlavně jsem to musela jít hned zaplatit, to mi tak řekli aspoň třikrát, jinak by ti to neudělali :lol: no tak jsem na to zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 08:31

@dixisa
Jo a říkala jsem ti že jsem si koupila ten angel sounds? Tak jsme ho už vyzkoušeli a slyšeli jsme :srdce: ale dyl jsme hledali a nakonec našli, tak jak ti začínají chloupky tak víc vpravo, oni Teda říkají až od 12 týdne ale můžeš to slyšet i dřív… i jsme si to nahráli přes bednicky ale nevím jak bych ti to tu poslala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 08:34

@dixisa jedině přes WhatsApp jestli máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
28.12.18 09:51

@Míša 7 Aha tak ty jdeš 3.1. a já jdu 2.1. na tu krev :palec: :mrgreen:.My už taky nemám nic v plánu kromě silvestra takže konečně máme pokoj od svátků,protože někdy toho je až moc :).Budu na tebe myslet ať vše dopadne dobře :hug:.Já se taky trošku bojím zda se teď zadařilo,ale uvidíme no těch pár dnů už asi počkám a nebo si udělám test v pondělí možná :lol:.

Neříkala si,ale je to určitě super věc to ti věřím,že jsi měla určitě radost z toho a manžel taky :palec:.Nevadí no tady by taky mohli udělat tu možnost poslání videa.WhatsApp moc nepoužívám,ale na fb si myslím,že by to možná šlo :palec:.Kupovala jsi nový úplně nebo z bazárku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 11:41

@dixisa
Tak mi pisni jak a poslu ti to … ne koupila jsem si uplne novy meli ho v akci za 800 plus teda doprava tak vysel na 950 cca… ale moc krasny, hezka vecicka :hug: Dekuju ja na tebe taky budu moc myslet kocicko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
28.12.18 14:38

@Míša 7 Napíšu ti to do zprávy tady :palec:.Hezky teda pěkná cena za nový :palec:,říkala jsem si,že to stojí více 8o.Děkuji jsi hodná :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 15:05

@dixisa
Jj co jsem koukala tak i 1500,– stojí, ale myslím že se to vyplatí, fakt ten uklidňující pocit je k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
28.12.18 15:06

@Míša 7 To věřím :palec:.Máš ode mě zprávu :) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 15:15

@dixisa
Teď jsem ti psala na fb zprávu akorát nevím jestli ses to ty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
28.12.18 15:17

@dixisa co tam máš za fotku broučku? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
28.12.18 15:46

@Míša 7 Ju podívám se a odepíšu jestli to poslala mě :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
28.12.18 15:50

@Míša 7 Tak jsi asi napadala někomu jinému :lol:.Já tam nemám nic ani v žádostech o zprávy :lol:.Fotku tam mám v černém tričku a v té úvodní s přítelem fotku a mám tam uši na hlavě takové růžové jako králík :lol: :mrgreen:,byli jsme na svatbě v té době :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí