Snažíme se s přítelem o miminko

Anonymní
20.9.21 19:13

Snažíme se s přítelem o miminko

Ahoj holky 4 září mi skončili měsíčky a teď 19 v sobotu jsem měla ovulaci. S přítelem jsme měli pohlavní styk při kterém nám praskl kondom a on se do mě udělal, mohu otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
20.9.21 19:16

Vždycky, když máš pohlavní styk můžeš otěhotnět.
Proč, když se snažíte o dítě, používáte kondom? Není to zdlouhavější cesta, čekat, jestli praskne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
20.9.21 19:17

A on o tom ví, že se snažíte? 😃
Jestli jste se trefili do ovulace, tak můžeš být i nemusíš, to ti nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
20.9.21 19:19

Co to zas je tohle za dotaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.21 19:20

@mado Jsem 14 dní po zánětu močových cest tak jsem nechtěla riskovat a nečekaně nám prasknul.

• Citovat
  • Upravit
19983
20.9.21 19:27
@Anonymní píše:
Ahoj holky 4 září mi skončili měsíčky a teď 19 v sobotu jsem měla ovulaci. S přítelem jsme měli pohlavní styk při kterém nám praskl kondom a on se do mě udělal, mohu otěhotnět?

A proc používáte gumu kdyz se snažíte o dítě? Ono to bude jinak, viď? Ty dítě chceš, on ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.9.21 19:28
@Anonymní píše:

No pokud to prasklo v době ovulace, tak je celkem velká šance, že budeš těhotná, ale teď už nic neuděláš, leda čekat jestli další ms dorazí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
20.9.21 19:31
@Kriss Tina píše:
No pokud to prasklo v době ovulace, tak je celkem velká šance, že budeš těhotná, ale teď už nic neuděláš, leda čekat jestli další ms dorazí nebo ne.

Zas tak velká ta šance není. Cca 16%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.9.21 19:33

Trošku to tady nechápu chceš nebo nechceš otěhotnět? To by jsi asi měla vědět že když si měla ovulaci že je to nejvyšší šance na otehotneni a co to má za souvislost s tim zánětem že si nechtěla riskovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
20.9.21 19:35

Jak se můžete zároveň snažit otěhotnět a používat kondom? :think: Prasknutí bylo předpokládám taky hodně náhodné.

• Citovat
  • Upravit
37136
20.9.21 19:39
@karkarka píše:
Zas tak velká ta šance není. Cca 16%.

No větší šance už asi nebude, takže tím velká sem myslela jakoze asi největší šance co jde mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
20.9.21 19:51
@Kriss Tina píše:
No větší šance už asi nebude, takže tím velká sem myslela jakoze asi největší šance co jde mít :D

Aby to nepochopila tak, že to je tutovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.10.21 22:02

Ahoj holky, jsem tu nová a chtěla bych se zeptat ;) s přítelem se snažíme o miminko a nějak to nejde :( cca před 11-12 dní mi skončila menstruace byla slabá 2dny a skončila jinak to mívám 4,5 dní, no a ten večer co skončila menstruace jsme měli sex. Pak asi třetím dnů ráno, když sem šla na WC sem měla na kalhotkách takový růžový výtok. Tak mi napadlo, že by to mohlo už vyjít, tak sem šla koupit těhotenský test a vyšel negativní, tak sem to nějak neřešila byla sem zas zklamaná jako vždy.. ;). Myslíte že je ještě brzo? Na test?
Mamka mi říkala, že to slabé růžové krvácení mohlo být tím, že mám plodné dny pobolívají mi také prsa a bolest pod břichem jako bych to měla zas dostat.. tak dnes jsme měli sex a já dala nohy nahoru, když mám ty plodný dny :D myslíte že to vyjde? :D jsem už zoufalá pomooooc :) :) omlouvám se za knížku :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 17:49

Snažím se o miminko

Ahojte holky dostala jsem měsíčky o 10 dní dříve nevím co to znamená ale snažíme se s přítelem o miminko a pořád se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí