Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych to normalne zkousela
kdyz to ma vyjit, tak tovyjde i pres atb ![]()
Malý se nám podařil když jsem měla boreliozu (dva dny po ovulaci jsem skončila na pohotovosti a prvních 5 tdnů těhotenství jsem brala antibiotika, z toho dva týdny Doxybene, než jsem zjistila, že jsem těhotná), teď jsem těhotná podruhé a podařilo se těsně po tom, co jsem dobrala antibiotika na zánět dutin. Sestra otěhotněla taky při antibiotikách, protože si nepřečetla, že snižují účinnost HA. Naopak se říká, že pokud tělo bojuje s nějakou nemocí, tak nebojuje proti embryu, třeba na tom něco bude.
Nezkoumala sem jestli to melo vliv, ale ja taky otehotnela pres atb
tak treba se ba naopak u vas konecne povede, zkusila bych to…
Já otěhotněla v době, kdy jsme oba brali antibiotika na angínu.
Co do šance, tak je to asi jedno, ale teda mně by se souložit při bolestech zubu asi fakt nechtělo a dělat to na sílu už vůbec ne.
@Nowuka No my uz neresime jestli se nam chce.Jsme pracovne vytizeni a navic syn je vecne marod. Takze u nas je sex jako vareni a prani treba.Moc chcem druhe a samo se neudela.
Snazim se otehotnet od leta a porad nic.Ted jeste ke vsemu jsem kazdou chvili nemocna. Dosta sem antibiotika vcera a ovulaci mam mit cca ve stredu. Nevim jestli se ale snazit otehotnet, kdyz peru antibiotika. Jenze sem je mela i v listopadu, takze bychom se snazit nemohly asi nikdy.Ach jo. Momentalne mam problemy se zubama, takze atb a sem tam prasek na bolest.Budu vdecna za rady. Prosim anonym.Jsem uz zoufala, ze nejde otehotnet a ted jeste ty antibiotika do toho.