Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtela bych se zeptat co je nejlepsi jist ke snidani kdyz chci zhubnout? A jsem ted spise zvykla na ovoce (ovesny kase) je to dobre?
vajicka si moc neumim ani predstavit ze bych rano jedla.. A co rano pijete?? ![]()
Ahoj taky hubnu a jedu ve vločkach. Teď nejčastěji nákladam večer do sklenice a ráno mám kaši za studena a je mňam.
Při hubnutí jsem jedla ovesne kaše
Pila jsem vodu, zeleny čaj, voda s citronem.
Nebo zkus rozslehat banán, mléko a jogurt, zasytí to ![]()
Ju a k tomu pití, tak k snídani piju to co celý den a to vodu s citronem
akorát po snídani si dávám ještě kafe ( zdravou kávičku)
@Berousik 40 g vloček, 40 ml mléka, 1 bílý jogurt, 10 g chia semínek, datlovy sirup ( někdy agáve), jahody ( tady dávám na jaký ovoce mám chuť ale jahody a borůvky vedou)
Já mám ovesné kaše a nebo knekebrot se sýrem a rajče. za ovoce jen banán. Jinak ovoce si dávám spíš na sváču
No tak já jak při hubnutí, tak při normálním jezení jím to samé a to sladké domácí pečivo, tzv. buchtu, občas si dám vločkovou kaši
Piji 0,5 l vody se sypaným céčkem.
Ja prave nekde cetla ze ovesne kase neni dobre jist kazdy den..
@Zuzuku nevím, já Teda jim už nějaký pátek denně vločky ráno a vyhovuje mi to. nekdy teplou kaši, někdy takto naloženo, jindy zas ovesné lívance ![]()
@bessy píše:
Já mám ovesné kaše a nebo knekebrot se sýrem a rajče. za ovoce jen banán. Jinak ovoce si dávám spíš na sváču
A s cim ty ovesne kase? To s ovocem nemas??
Chodím k poradkyni a radila my střídat sladké a slané snídaně a pak k tomu zase opačně, sladká a slaná svačina.
Ke každému jídlu porce ovoce nebo zeleniny. Vločky dělám teda obden, ale střídám špaldové, ovesné, jáhlové, žitné atd. Pečivo jen žitné.
Investuj do kvalitní ověřené poradkyně a zajdi si nechat udělat výžiový plán. Manžel např chtěl držet stravu se mnou a nešlo mu to, ptž je chlap a má jiný metabolismus a potřeby. Ty jsi taky jiná, takže co sedí na jednu, nemusí na druhou
Miluju ovesný vločky + mlíko…skořice…med…rozinky…oříšky + mandle-zamíchat a do mikrovlnky nebo na sporák, povařit do zhoustnutí na kaši. Na rychlovku se to dá i studené, když použiješ ty jemné drcené vločky. Nebo si to připravíš večer a dáš do lednice. Vločky nabobtnají. Kupované kaše jsou přeslazené a drahé. Ořechy mám teda vlastní (zadarmo) a mandle kupuju ty Tesco 100gr za 24Kč-nejlevnější na trhu.
Jinak cornflakes+ mlíko+jogurt
O víkendu miluju křupavý rohlík + máslo + kafe ![]()
Ale já teda nehubnu…jím takhle většinu života, protože mi to chutná.
Chce to jíst to, co ti bude taky chutnat a zároveň to nebude vyloženě nezdravé.