Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne píše:
Sobotka je velky pragmatik a moc dobre vi, ze jedine, jak si zachovat zbytek duvery a jakous takous autoritu ve strane, je umyt si nad Babisem ruce. Cestnost a sebereflexi bych v tom nehledala.
Vzdyt vzpomente, ze Topolanek dojel na daleko mensi problem a byl vymenen tesne pred volbami.Příspěvek upraven 02.05.17 v 14:08
Bohouš hraje vabank
@Malaga píše:
@terinka4444 https://www.seznam.cz/…-zivot-30288?…
Já viděla rozhovor s ním, ale co s tím má společného Sobotka?
@terinka4444 píše:
tak to dokaž, tak řekni co kde má nahrabáno, nebo ti ostatní, kde proti němu byla nějaká kauza, která by přinejmenším alespoň vzbudila myšlenku, jestli není třeba pochybovat, jestli neukradl nebo se nečestně nezachoval. Jestli je někde nějaká kauza, která by mohla vzbudit myšlenku, že zlikvidoval člověka tak, až se pokusil o sebevraždu, jestli jsou někde nějaké výpovědi, jak donutil jiného člověka prodat mu svůj podnik, jestli vzbudil svými činy nějakou byť zdánlivou pochybnost, že by mohl udělat dotační podvod…tak napiš, jinak jsou to jen plané kecy, nic víc. Přesně planý tupý kec jeho voličů.
tak myslela jsem, že tímto narážíš na AB
@Camael píše:
@terinka4444
Jen aby bylo jasno, nejsem fanda Babiše. Plat mají neúměrný. Co dělají? Vymýšlí jen nesmysly, co funguje, rozdrbou (např. školství), kdo má v práci to, aby tam nebyl jen tak bez odůvodnění a měl 100% platu (viz jejich docházka), i v tom minimálním čase, co bych se v práci zdržovala, bych tam chrápala a četla si, kdo může v práci vymýšlet paskvily (zákony) a neřešit, že ty paskvily ničí lidem životy, komu hradí všemožné supernáhrady a to dojíždí kdekdo. Manažer vede podnik a hlavně má ZODPOVĚDNOST. Když udělá botu, nese následky. A takhle bych mohla pokračovat. Hádají se tam jak psi jen mezi sebou, jednání ze Sněmovny je k pláči, tohle má být reprezentace státu, vzor? Ne, jsou přeplacení až hrůza, totálně odtržení od reality.
To s tebou souhlasím, a vůbec se s tebou nepřu, není to tak úplně, to co vidíme v televizi, měla jsem dva velmi dobré kamarády, oba vydrželi jedno volební období, než řekli, že na tohle nemají a vrátili se do regionální politiky, ale o tom se přít nechci Nechci se přít jestli něco dělají nebo ne nebo mají neúměrně vysoké platy. Šlo o ty řeči mají už nakradeno a nahrabáno…nemají, kdyby měli, už to proti nim použil.
@Malaga píše:
tak myslela jsem, že tímto narážíš na AB
To ano, samozřejmě, ale ty jsi psala koukala jsi na „kostelecký“?…Bohouš má v něčem prsty a má strach… já nerozumím tomu spojení s Bohoušem, co má s Kosteleckýma společnýho Bohouš, předpokládám, že tím myslíš Sobotku
@terinka4444 píše:
To ano, samozřejmě, ale ty jsi psala koukala jsi na „kostelecký“?…Bohouš má v něčem prsty a má strach… já nerozumím tomu spojení s Bohoušem, co má s Kosteleckýma společnýho Bohouš, předpokládám, že tím myslíš Sobotku
to byly dva různé příspěvky ![]()
@Malaga píše:
to byly dva různé příspěvky
aha, chyba na mém přijímači ![]()
@terinka4444 v pohodě ![]()
Zeman musí být na infarkt, jak mu to Sobotka vymňoukl…myslím si, že se mu to vůbec nehodí
@Malaga píše:
@terinka4444 v pohodě
Zeman musí být na infarkt, jak mu to Sobotka vymňoukl…myslím si, že se mu to vůbec nehodí
já myslím, že jsou ze Sobotky na infarkt všichni ![]()
Jé kež by Babiš šel někam a ten někdo po něm zrušil EET…to by mi moc bodlo sice už jsme si to všichni koupili ale je to děsný opruz, ztrata času a svobody
@axelina píše:
Jé kež by Babiš šel někam a ten někdo po něm zrušil EET…to by mi moc bodlo sice už jsme si to všichni koupili ale je to děsný opruz, ztrata času a svobody
@Mango_Lassi píše:
WTF?
http://www.tyden.cz/…_428274.html
no tak ještě toho trochu
![]()