Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jeste zkusenost o den zpetne s odstupem casu, kdyby to nekdo cetl v teze situaci:ve snaze najit pomoc akutne na krizove lince (zadna osobni pohotovost nebyla blizko dostupna a bylo to velmi nutne) jsem zkusila:linka Blansko (absolutne o nicem, kdybych chtela skocit z okna, tak skocim, nezajem, nekdo to zvedl, takrka nemluvil),linka Kladno (pan se vyptal a rekl mi, at zacnu chodit na psychoterapii - v noci o vikendu vyborna rada nekomu, kdo uvazuje o tom odejit ze zivota, kompetentni mi tedy neprisel, mlcel-efektivni zpusob, jak zoufalce odradit, aby uz konecne zavesil. Mlcela jsem take, cekala co rekne. Nerekl nic, bezel cas, takze jsem se rozloucila.).Pomohli mi nakonec na brnenske lice, jak tu nekdo radil. Nikdy jsem to neresila, ale z praxe jsem tedy zjistila, ze stav krizovych linek (predpokladam, ze dotovanych statem a ze ti pracovnici tam nejsou v praci zdarma)je az na vyjimky tristni. Dobra pry je linka Praha Bohnice, tu jsem nezkusila.Jsem uz v pohode, ale neumim si predstavit nekoho, kdo je v afektu, a ma to byt pro nej krizova (od toho je to krizova linka!!!)jedina pomoc.Snad jsem pomohla do budoucna nekomu, kdo tu diskusi najde.Ahoj,dik i za mila slova
Ahoj, já na tvoje doporučení před chvílí volala do Brna a nic se mnou neřešili, neochotní… pak jsem se konečně dovolala na CKI Bohnice a paní moc příjemná, snažila se mě pochopit, hledala řešení… já už mám poněkolikáté dobrou zkušenost s CKI, ale jen s jejich linkou, Bohnice jako léčebna (nemocnice) jsou úplná katastrofa.