Soud s problematickým otcem ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.2.20 20:41

@Šáruší mě od něj hrozně mrzí ta lhostejnost. Na lezu pomale po čtyřech únavou a on si vynucuje sex a kondom si nevezme, protože kdyby náhodou, tak se to zvládne - rozuměj já to zvládnu. Nechápu že mi víc nepomáhá a tak dále. Prchá odtud kdykoliv může. S dětma je mi dobře, jsou to zlatíčka všichni, ale na něj jsem naštvaná, místo aby mi pomohl tak se dožaduje sexu a neohřeje si ani to uvařené jídlo sám a to podotýkám dříve si jej ohřál, teď je prý unavený víc protože se málo vyspí. A já si ne že. :roll:

• Citovat
  • Upravit
32929
7.2.20 20:47
@Anonymní píše:
@andelka83 já to beru tak že živím ty dvě děti jakoby sama, jde to z mých příjmů a manžel živí svoje a momentálně i mě na rodičovské, ale my dva se takto domluvili, o situaci věděl a on naopak nechce aby nám můj bývalý zasahoval do života. Dokonce se chtěl nechat napsat do rodných listů a být dětem oficiálně otcem. To ovšem tchýně úplně šílela. Nelíbí se jí že má její syn podle ní za ženu použité zboží, jak mě označila. Ale to je jiný příběh. Nicméně vztah s ní dobrý nemám. Já se manžela neprosila, on uhnal mě a má své mouchy o kterých dobře ví a kvůli kterým neměl dlouho vztah, takže mi jednání tchýně přijde trošku přitažené za vlasy.

No čoveče nevím..z rodicaku těžko ty děti uzivis, i kdybys chtěla ( já bych to taky nedala, ale k těm prvním dvěma mám otce a alimenty). Že místo jednoho se narodí děti dvě, to člověk dopředu vědět nemůže. Nároky na chlapa jsou kladené velké. To fakt chce, aby vztah klapal. Já též cítím velkou zodpovědnost, aby tohle manželství bylo pro děti zázemí a jistota, dohromady máme čtyři.
Tchýně..no jako máma to určitě jednou pochopíš, až budou děti větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
7.2.20 20:49
@Anonymní píše:
@Šáruší mě od něj hrozně mrzí ta lhostejnost. Na lezu pomale po čtyřech únavou a on si vynucuje sex a kondom si nevezme, protože kdyby náhodou, tak se to zvládne - rozuměj já to zvládnu. Nechápu že mi víc nepomáhá a tak dále. Prchá odtud kdykoliv může. S dětma je mi dobře, jsou to zlatíčka všichni, ale na něj jsem naštvaná, místo aby mi pomohl tak se dožaduje sexu a neohřeje si ani to uvařené jídlo sám a to podotýkám dříve si jej ohřál, teď je prý unavený víc protože se málo vyspí. A já si ne že. :roll:

Blbá situace.To bych mu natvrdo řekla že ne! páté dítě se nezvládne…chceš pravidelný sex, tak mi musíš taky pomoct, nenechat všechno na mě a hlavně!! zaplať mi sterilizaci.
Být v tvé situaci, řeším to nějak takhle.
Ano, tvůj chlap je sobec, ale ty jsi matka, ty budeš případně rodit, kojit, vychovávat, ty musíš mít rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
7.2.20 20:50
@Anonymní píše:
@Šáruší mě od něj hrozně mrzí ta lhostejnost. Na lezu pomale po čtyřech únavou a on si vynucuje sex a kondom si nevezme, protože kdyby náhodou, tak se to zvládne - rozuměj já to zvládnu. Nechápu že mi víc nepomáhá a tak dále. Prchá odtud kdykoliv může. S dětma je mi dobře, jsou to zlatíčka všichni, ale na něj jsem naštvaná, místo aby mi pomohl tak se dožaduje sexu a neohřeje si ani to uvařené jídlo sám a to podotýkám dříve si jej ohřál, teď je prý unavený víc protože se málo vyspí. A já si ne že. :roll:

Já to všechno chápu a věř mi, že jsem na něj vzteklá s tebou. Klidně bych mu praštila jednu mezi oči. A je to děs, kdybys byla moje sestra nebo dcera, klidně už bydlíš u mě, aby se on viděl, že takhle ne. Nicméně znovu, bez něj to nedáš. Finančně. Nebo ano? S alimentama od toho druhého extra nepočítej. Než proběhne soud, než proběhnou testy, než budeš mít rozsudek…pak než to z něj dostaneš. Co budeš dělat do té doby? Nebo kam s dětmi půjdeš? Já se obávám, že jsi v situaci, kdy tedy bez něj může být sakra hůř než teď s ním, i když je to trotl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.2.20 20:57
@Anonymní píše:

Chápu. Nám to taky leze na mozek. Únava, stereotyp, finance, málo času na sebe..chtělo by to nějaký restart. Rozvodem se nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.2.20 21:05
@Anonymní píše:
@Šáruší takže se doma nesnažím podle tebe? Péče o děti a domácnost mi nevadí, ale samozřejmě jsem vyčerpaná. Z dětí jen jedno chodí do školky, tři mám doma. Plně kojím, uklízím, peru a vařím prakticky jen v noci, přes den to nestíhám. Muž má teplé večeře, chystám mu jídlo do práce i oblečení jak malému děcku. Spím tři hodiny a on přijde že chce sex a kdyby se stalo že bude páté dítě no tak by se to zvládlo. Takže toto ve mně chtíč vážně neprobouzí. Mám úplně jiné priority. Snažím se start o to co stíhám a zvládám, na sex se musím přemáhat a ještě kvůli tomu postupovat nějaké zákroky se mi prostě vůbec nechce. Možná jsem teda špatná manželka, ale nejsem stroj. On doma nehne prstem a umí jen nadávat, že se nevyspí, když v noci nespí děti.

A proč to děláš? Ok, taky se snažím aspoň obden, aby měl muž teplé jídlo, když přijde domů ( v práci obvykle nemá) ale když není, nevadí. Oblečení chystat už vůbec, další jídlo ani náhodou..že by nehnul prstem nehrozí. Kdyby se takto choval, tak do společného dítěte ani nejdu. To byl takový lempl vždycky? Jako jo, my se snažíme dělat pro sebe co jde, ale aby se to vyžadovalo, to ne. A s tolika malými dětmi, navíc s dvojčaty.. to musí makat oba, a hlavně být k sobě tolerantní, chapavi, aby to zvládli. A rozhodně ne ještě přidat stres s nežádoucím otěhotněním. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 21:29

@andelka83 nebyl takový vždy, to zas ne. Já to začala spíš dělat sama. A on si zvykl. Začalo to nějak tak tím těhotenstvím, že on nejdřív další dítě nechtěl, pak když jsem se s tím já smířila, že tedy ne, tak on zase začal že asi jo, že by chtěl mít i své vlastní biologické. Já už v té chvíli ale zase nevěděla, jestli určitě. On naléhal, nakonec teda jsem znovu souhlasila, že ano. Povedlo se po pár měsících, ale jak se zjistilo kolik dětí čekám tak jeho první reakce byla potrat. To byla mezi námi i první drsná hádka. Pak s tím tedy nějak přestal ale řekl mi že jsem si to vydupala, tak to mám a podobné řeči. Pak se to začalo mezi námi i zhoršovat, on mě těhotnou nezažil, respektive znali jsme se už i tehdy s druhým miminkem ale nebydleli předtím spolu. Já byla protivná, bylo mi zle, jeho to otravovalo, do toho tchýně neustále výčitky že pomněm chci aby se staral o nevlastní děti, že je živí když nechodím do práce… Pak se přidal ten nátlak na sex a já se bojím kolem něj nahá i projít protože další dítě teď bych prostě nezvládla. Zatím si tedy myslím, že kdyby si moji kluci dovedli domu přítelkyně s dítětem nebo dětmi že by mi to nevadilo, spíš bych si svých synů vážila že dají domov i dítěti, které by jinak úplnou rodinu nemělo, ale je pravda že takto to vidím teď, ještě v té situaci nejsem a možná ani nebudu

• Citovat
  • Upravit
15191
8.2.20 06:58

Další dítě bys TED nezvládla?? Děláš si srandu? To jako uvažuje do budoucna ještě o dalších dětech? Ty si nech udělat sterilizaci nebo si dej hormonální tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
8.2.20 07:05
@Anonymní píše:
@berry4 abych pravdu řekla, nechci si nechat zbytečně zasahovat do těla operací, tělísky, nebo čím, když můžeme používat kondomy. Kdyby o ten sex tolik stál, tak si ten kondom vezme. Já na to nemám ani pomyšlení a dělat kvůli tomu ještě nějaká opatření z mé strany nemám motivaci. Možná až se to hormonálně zase nějak ustálí do normálu, budu to vidět jinak, ale teď nemám chuť to řešit vůbec. On trvá na sexu bez kondomu a já na to nemám chuť vůbec. Takže tak to máme teď.

nehormonalni telisko, treba mirena, zavede gynekolog behem bezne prohlidky, je to zalezitost nekolika minut. Ale muse bys na prohlidku dorazit netehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.2.20 07:42

Upřímně, ani já bych neskákala nadšením, kdyby si mé děti přivedli domů ženskou se dvěma cizíma dětma, které by komplet živili, protože nemají ani tatínka. A jak by působila taková ženská ani nepíšu. To prostě nechceš pro své dítě. Kdybys neměla ty dvě předchozí, koukni na to očima tchyně, mohli jste teď mít pohodu s dvojčátkama. Takhle on se honí, aby uživil ženskou na rodičáku a 4 děti. Jo, není to fér, on věděl nebo si myslel že ví, do čeho jde. Ale optikou nezaujetého člověka je to tak, že by to pro své dítě nechtěl. Ještě tak se zapisovat do RL těch dvou dětí, ani se jí nedivím, že vyváděla a dělala všechno proto, aby se to nestalo. S jedním mužem máš dvě děti, odešla jsi od něj s miminkem. Nikdo nevěří, že byl zlatý a změnil se v těhotenství, musel to být de.bil už když jsi s ním v krátké době o porodu otěhotněla podruhé. A teď je to tady zase. V krátké době další těhotenství a děti jsou malinké a už odpískáváš další vztah. Máš toho dost, nikdo netvrdí, že ne, ani netvrdím, že je to tvá chyba, chápu, jak jsi unavená a znechucená, ale optikou tchyně :nevim: Ty se fakt zaměř na váš vztah. Můžeš být unavená sebevíc, bez sexu vztah nepřežije. Ano, on je trotl, že nemůže použít kondom, to taky nikdo nepobírá. Kdybys byla třeba v mé kůži, že se můžeš sebrat, vzít děti a jít do svého, které máš bez hypotéky a měla úspory, že bys prostě věděla, že ty děti uživíš, třeba skromně, ale nebudeš žít v nejistotě, tak ti řeknu dupni si doma. V té ty ale nejsi, musíš vycházet z toho, v jaké situaci jsi a v jaké bys mohla být. Opravdu se neupínej k tomu, když počítáš, jak bys asi tak vyžila, že do toho kalkuluješ alimenty, jak od jednoho, tak druhého. Protože budeš-li bez rezervy a plně závislá na tom, že vycházíš díky alimentům, budeš nahraná. Když ti je jeden dva měsíce nepošlou, co budeš dělat? I kdyby nakrásně jim soud dal platit slušnou částku. Když je jeden měsíc nepošlou, třeba i naschvál, nic se neděje, nepomůže ti nic. A ty ten měsíc s dětmi zůstaneš bez peněz. A ta pravděpodobnost je veliká. Takže teď zatni zuby, zkus se to vylepšit doma, nedá se nic dělat, hrdost stranou. Situace je taková, že kondom nechce použít ( nebudeme diskutovat o tom, že se chová jako de.bil, to chová, ale s tím nehneš), bez sexu prostě ať se nám to líbí nebo nelíbí bude hnusnej a hnusnější a hnusnější. Sex by možná pomohl vyřešit napjatou atmosféru u vás. Když bych já na tvém místě zvážila situaci, ve které jsem, prostě bych si nechala dát nehormonální tělísko, k tomu počítala plodné dny a praktikovala přerušovanou soulož. Sexem občas on by mohl začít být milejší. A dělala bych finanční rezervu, aby kdyby se to zhroutilo, abys prostě něco měla, bez finanční rezervy od něj odejít prostě nemůže, to je sebevražda. Možná začne od roku 2021 platit zálohované výživné, to by ulehčilo situaci ženám, jako jsi ty, které jsou závislé na alimentech, návrh je takový, že by je stát vyplácel už po dvou měsících neplacení od otce. Dlužit státu už není taková sranda jako tím držet v šachu ex. Ale to je zatím bůh ví kde na stole úředníků, to ti teď nepomůže. Ty máš teď jedinou šanci a to vydržet tam, kde jsi. Je na tobě, jestli se pokusíš si to udělat k žití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
8.2.20 09:30

Bohužel, souhlas se Šarusi. Jako matka fakt nechceš, aby dítě mělo zbytečné komplikace v životě. Což ženská s malými dětmi bez otce je no. Že by to nemělo vadit, je jen tvoje zbožné přání, protože se jedná o tebe. Já být tchyni, tak taky nejsem nadšená, a v situaci v jaké jste, bych měla slušný stres z toho jak to vedete a jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.20 10:56

@andelka83 Tohle není sice hlavní téma, ale ne každý chlap to naštěstí vidí tak špatně, je hodně hodných co se starají o cizí děti jako o vlastní a funguje to. Stejně jako spousta otců vlastních dětí, co na ně kašle. Mě a mého bratra taky vychovával od malička otčím, náš otec taky vůbec nefungoval, takže je to už v druhé generaci a můj otčím funguje stále i jako děda. :nevim: Nikdy to nebyl problém a jeho rodina, naše nevlastní babička a děda a příbuzní nás normálně přijali. Proto já třeba osobně chování tchyně nechápu a šokuje mě to, protože mám na vlastní kůži zkušenost úplně jinou. Ty děti které jsem už měla jsem do vztahu vedla jako bonus a ne jako nevýhodu, je mi naprosto jasné že obrovské procento lidí, natož chlapů, nad tímto protočí oči, ale to mi nevadí, já se nikoho neprosila o vztah ani pozornost a neexistovala žádná možnost být se mnou a nerespektovat a nepřijmout 100%ně moje děti. Muž v tomto směru nikdy hnusný nebyl, ale tchyně ano. U něj to navíc dlouho vypadalo že ani svoje děti mít nebude a nemůže, takže on byl věřím opravdu i rád, že ty děti tehdy má, ani žádné jiné další původně nechtěl. K tomu ho taky hodně dokopala maminka si myslím. Ale to je opravdu už jiné téma.

• Citovat
  • Upravit
11923
8.2.20 11:25

No pokud napíšeš, že děti z předchozího vztahu vedeš do nové vztahu jak bonus a ne nevýhodu, ještě děti, které kompletně potřebují živit, protože nemají druhého rodiče na spoluživení, tak celkem chápu postoj tchyně. Ono to čiší i z toho tvého já si sama živím ty dvě, manžel zase ty svoje dvě, on moje děto neživí. Vždyť je to čirý nesmysl. Ty to stavíš jako bonus děti z předchozího stavu. No nevím hele úplně, s tímhle myšlením budeš dost v menšině a není to zcela normální reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11382
8.2.20 11:30
@Šáruší píše:
No pokud napíšeš, že děti z předchozího vztahu vedeš do nové vztahu jak bonus a ne nevýhodu, ještě děti, které kompletně potřebují živit, protože nemají druhého rodiče na spoluživení, tak celkem chápu postoj tchyně. Ono to čiší i z toho tvého já si sama živím ty dvě, manžel zase ty svoje dvě, on moje děto neživí. Vždyť je to čirý nesmysl. Ty to stavíš jako bonus děti z předchozího stavu. No nevím hele úplně, s tímhle myšlením budeš dost v menšině a není to zcela normální reakce.

Tak zase pokud to vypadalo, ze vlastni mit nebude, mohl byt rad, ze je ma ona. Jak to vidi tchyne je jina vec, ale pokud on si ji tak dobrovolne vybral, proc by se zakladatelka mela citit kvuli tomu spatna? Spatna je soucasna situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.2.20 11:48
@jita22 píše:
Tak zase pokud to vypadalo, ze vlastni mit nebude, mohl byt rad, ze je ma ona. Jak to vidi tchyne je jina vec, ale pokud on si ji tak dobrovolne vybral, proc by se zakladatelka mela citit kvuli tomu spatna? Spatna je soucasna situace.

Já netvrdím, aby se cítila špatná, to vůbec. Jen jí vysvětluju, že pohled tchyně je celkem pochopitelný a že její pohled děti jsou bonus není standardní. A je zcela pochopitelné, že tchyně zakročila, když on měl tendence si osvojovat cizí děti ještě po krátké známosti a zrovna tak, že ho jako svoje dítě tlačila do toho, aby měl své dítě, ne jen nahrazoval otce cizím. No a vypadalo to, že nebude moct mít vlastní děti, to je taková ohraná fráze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí