Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám 5 kamarádek u kterých vím, jak tohle doma mají a u jedné to tak je. Chlap nemá potřebu častého sexu, ona ale taky ne, takže to problém nedělá. U nás by chlap taky chtěl furt. Takže to máš 6:1 ve prospěch nadrženců ![]()
Založ na toto téma ještě dalších 5 diskuzí. Jedna denně je málo
Zkus použít mozek a selskou logiku. Myslíš že ženy které mají spokojený manželský sex nebo jim sex nechybí prostě nemají nějaký problém o tom budou zakládat diskuze?
Logicky sem píší jen lidi s problémem at už reálným nebo imaginárním jako troll. Vůbec nevíš kolik lidí má spokojený život ať už sexuální nebo jinak… oni ti to nebudou hlásit.
@Anonymní píše:
Předem říkám, že vbec nechci, aby to vyznělo nejak rýpavě, jen mě opravdu zajímá, jestli je to realita.
To dnes opravdu tolik mužů nechce spát se svými ženami/přítelkyněmi? Nechybí jim sex, nepotřebují ho? Přijde mi, že tady je o tom kazdá druhá diskuse a nejde jen o páry po 20 letech, co jim je 50+, ale i u mladých lidí, co jsou spolu rok…
Já jsem za svůj život cca 9 partnerů nezažila ani jednoho, kterej by odmítal sex nebo mu nevadilo, že tyden není… Stejně tak od kamarádek, kdyz mluvíme o podobném tématu, tak se s zadným takovým mužem nesetkali…
Takže fakt jsou chlapi, co nepotřebují sex?
Já vím jen o jedné kamarádce a její chlap je poměrně mladý, ale bere nějaké léky, které tlumí chuť na sex. Hodně mužů bere třeba antidepresiva a ty jsou tím tlumením pověstná.
Bývalý ho taky nepotřeboval. Hodně sportoval a tak nějak mi přišlo, že se vybil tím. Já s ním neměla orgasmus a jemu to bylo blbý, tak to ani on nedotáhl do konce. Stačilo mu to tak.
Můj nynější manžel by mohl denně - tam zase nestíhám já. Když jsem mu říkala o bývalém, tak to nechápal a říkal, že když už začne, tak se musí udělat, nebo by se zbláznil.
Lidi, co to mají dobře nastavený, tady nemají potřebu psát, takže je jasný, že tady si přečteš jen ty problémy. Logicky ![]()
O pár párech v okolí, co se bavím, tak to mají tak nějak různě.
Podle mě problém je i v tom, že když chlapi obsluhujou víc ženskejch najednou, tak každý jednotlivý to přijde, že sexu je málo, ale chudák chlap celkově jede jak mašina ![]()
Jo, představ si, že ano. Jak muži, tak ženy. Nejlepší je najít si protějšek, který má obdobnou potřebu sexu. Jo a taky neřešit cizí životy.
Podle me to muze byt vetsim stresem, na lidi se klade daleko vic pozadavku nez driv. Muj manzel, kdyz je pod tlakem a ma treba v praci stres, tak na sex uz nema energii. Nicmene, kdyz zacnu ja, necha se ukecat.
U nas mam vetsi potrebu ja, ja bych mohla skoro kazdy den, on tak 2-3× do tydne, ale vzajemne se prizpusobime, nejsme sobci, klape to dobre. ![]()
Tak hlavně ani kamarádi si to mezi sebou nemusí v reálném životě říkat. Mně se kamarádky v tomto ohledu také nesvěřují a nevím, jestli jsou spokojené nebo ne.
Kolik vám je let, jak dlouho jste spolu a kolik máte dětí?
To sou podle mě tři základní pilíře…
Jak je chlap starší, málo se vyspí, je unavenej, po hlavě mu skáčou děti, celý dny v práci, zodpovědnost stabilně za hrbem, pak na večer trochu se otupit chlastem, no a problém je na světě.
Popravdě, se všema chlapama, co sem o tom měla možnost mluvit (nebo s jejich partnerkama), tak okolo těch 35-40 let jsou prostě vycuclí jak mumie…
Jediný, co jim občas zvedne „náladu“ je nějakej novej zdroj vášně…ale některým z nich jen dočasně…
@Mar__tanka1983 píše:
Kolik vám je let, jak dlouho jste spolu a kolik máte dětí?To sou podle mě tři základní pilíře…
Jak je chlap starší, málo se vyspí, je unavenej, po hlavě mu skáčou děti, celý dny v práci, zodpovědnost stabilně za hrbem, pak na večer trochu se otupit chlastem, no a problém je na světě.
Popravdě, se všema chlapama, co sem o tom měla možnost mluvit (nebo s jejich partnerkama), tak okolo těch 35-40 let jsou prostě vycuclí jak mumie…
Jediný, co jim občas zvedne „náladu“ je nějakej novej zdroj vášně…ale některým z nich jen dočasně…
Jestli jsou ve 35-40 vycuclí, tak nevím, co budou dělat později.
@izquierdo píše:
Jestli jsou ve 35-40 vycuclí, tak nevím, co budou dělat později.
nevim, konečně se na některý blbosti vyse*ou a chytnou druhej dech? ![]()
Dulezite je, aby meli alespon podobnou frekvenci, potrebu.
My jsme spolu 20let, zmena zatim minimalni, i s trema detma a 45lety na krku. No, jako mumii muze teda zatim nevidim… ![]()
A jeste dodam, co vim, sport potebu naopak zvysuje.
Předem říkám, že vbec nechci, aby to vyznělo nejak rýpavě, jen mě opravdu zajímá, jestli je to realita.
To dnes opravdu tolik mužů nechce spát se svými ženami/přítelkyněmi? Nechybí jim sex, nepotřebují ho? Přijde mi, že tady je o tom kazdá druhá diskuse a nejde jen o páry po 20 letech, co jim je 50+, ale i u mladých lidí, co jsou spolu rok…
Já jsem za svůj život cca 9 partnerů nezažila ani jednoho, kterej by odmítal sex nebo mu nevadilo, že tyden není… Stejně tak od kamarádek, kdyz mluvíme o podobném tématu, tak se s zadným takovým mužem nesetkali…
Takže fakt jsou chlapi, co nepotřebují sex?