Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rosebery píše:
Tak to máš ale chlapče smůlu na ženský.To ten můj mi neustále říká, že orál se mnou je úžasnej relax, skvělej na nervy.
A i když je unavenej a nevyspalej, tak, když mu ho nabídnu, tak neodmítne nikdy.
Prostě si jen užívá a relaxuje a já si to užívám s ním.
v některých případech je to jen obyčejný východisko z nouze
@Anonymní píše:
Předem říkám, že vbec nechci, aby to vyznělo nejak rýpavě, jen mě opravdu zajímá, jestli je to realita.
To dnes opravdu tolik mužů nechce spát se svými ženami/přítelkyněmi? Nechybí jim sex, nepotřebují ho? Přijde mi, že tady je o tom kazdá druhá diskuse a nejde jen o páry po 20 letech, co jim je 50+, ale i u mladých lidí, co jsou spolu rok…
Já jsem za svůj život cca 9 partnerů nezažila ani jednoho, kterej by odmítal sex nebo mu nevadilo, že tyden není… Stejně tak od kamarádek, kdyz mluvíme o podobném tématu, tak se s zadným takovým mužem nesetkali…
Takže fakt jsou chlapi, co nepotřebují sex?
A jéje, to je zase dotaz. Ale proč ne, od toho jsou tu diskuze. Jo, vážně jsou chlapi, kteří sex nepotřebují každý den, týden a ani třeba měsíc. A nemusí být za tím hned milenka nebo nějaká nemoc. Prostě nemají potřebu pořád souložit. To, že jsi žádného takového nepotkala nebo tvé kamarádky, neznamená, že ho potkat nemůžeš. Tak, jako nějaké ženy nepotřebují sex, tak i muži. A někomu to tak i vyhovuje. Podle mě je pořád lepší mít doma chlapa, kterej nepotřebuje sex každý den, než toho, kterej, když ho jeden den nemá, si hned hledá milenku a jeho manželka je akorát tak vystreslá, že mu „musí dát“, i když nechce nebo má odpor, jen aby jí neutekl...… To je spíš k založení diskuze než to, že někdo nepotřebuje sex. ![]()
@Anonymní píše:
A jéje, to je zase dotaz. Ale proč ne, od toho jsou tu diskuze. Jo, vážně jsou chlapi, kteří sex nepotřebují každý den, týden a ani třeba měsíc. A nemusí být za tím hned milenka nebo nějaká nemoc. Prostě nemají potřebu pořád souložit. To, že jsi žádného takového nepotkala nebo tvé kamarádky, neznamená, že ho potkat nemůžeš. Tak, jako nějaké ženy nepotřebují sex, tak i muži. A někomu to tak i vyhovuje. Podle mě je pořád lepší mít doma chlapa, kterej nepotřebuje sex každý den, než toho, kterej, když ho jeden den nemá, si hned hledá milenku a jeho manželka je akorát tak vystreslá, že mu „musí dát“, i když nechce nebo má odpor, jen aby jí neutekl...… To je spíš k založení diskuze než to, že někdo nepotřebuje sex.
Pokud má takový muž ženu, která má sex jako přirozenou součást života, tak hrozí, že si najde milence. Je to prašť, jak uhoď. Ideální stav je, když se sejdou dva stejně náruživí nebo nenáruživí. Jenže co je v životě ideální ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě problém je i v tom, že když chlapi obsluhujou víc ženskejch najednou, tak každý jednotlivý to přijde, že sexu je málo, ale chudák chlap celkově jede jak mašina
Já si taky myslím, že ti muži musí mít vybití někde jinde
Takže to není tak, že by nepotřebovali sex, jen ho nepotřebují doma.
@Sonarka píše:
Já si taky myslím, že ti muži musí mít vybití někde jindeTakže to není tak, že by nepotřebovali sex, jen ho nepotřebují doma.
Ale nemusí…Kdysi se říkalo že sex je zábava chudých a na vesnici kdy nebylo co jiného dělat. Dnes je takových možností a klidně prohlásím že řada adrenalinových zážitků je MNOHEM lepší než jakýkoliv sex. Vedle Bungee jumpingu je sex uhekaná nuda.Ale na to si většina chlapů musí přijít časem sami.Ve dvaceti je sex fajn, ale po třicítce člověk zjistí že ta snaha vlastně za ten zásun ani nestojí:) A když vidím věčně uštvané zadané kolegy jejiž jediná pochybná výhoda je pravidelný sex, tak se pobavím a jdu se utahat do posilky nebo na jaře našlapat rekreačních 30-40 km na kole. A ani na minutu neuvažuji že bych hledal někoho na sex…
@Tom-One píše:
Ale nemusí…Kdysi se říkalo že sex je zábava chudých a na vesnici kdy nebylo co jiného dělat. Dnes je takových možností a klidně prohlásím že řada adrenalinových zážitků je MNOHEM lepší než jakýkoliv sex. Vedle Bungee jumpingu je sex uhekaná nuda.Ale na to si většina chlapů musí přijít časem sami.Ve dvaceti je sex fajn, ale po třicítce člověk zjistí že ta snaha vlastně za ten zásun ani nestojí:) A když vidím věčně uštvané zadané kolegy jejiž jediná pochybná výhoda je pravidelný sex, tak se pobavím a jdu se utahat do posilky nebo na jaře našlapat rekreačních 30-40 km na kole. A ani na minutu neuvažuji že bych hledal někoho na sex…
No minimálně jeden takový Garou. Abstinuje už 14 let (platilo aspoň v srpnu 2018) ![]()
Je to realita, bohužel jsem to zažila. Muž se kterým jsem měla kratší „vztah“ se ukázal jako impotent tehdy mu bylo 45 let a už několik let neřešil svůj problém. Prostě se na sex vykašlal a řešil jen práci a peníze. A partnerky předemnou si postupně našly milence…
Příspěvek upraven 08.02.20 v 00:10
@Anonymní píše:
Ano, měla jsem takového partnera co by se bez sexu obešel. Dopadl vždy tak, že ho partnerky podvedly a utekly. Protože s ním byl opravdu sex za trest. Já nejsem žádná nymfomanka ale zdrhla jsem taky. Na jeden sex za měsíc, v jedné pozici, jsem ještě mladá. Takže potom taky záleží na tom, aby si tací hledali stejné partnery. Pro normálního člověka je to peklo.A žádný vytížený chudák to nebyl. Tak mimochodem…
Přesně napsáno…pro normální ženu je to peklo, potkat takového chlapa.
Příspěvek upraven 08.02.20 v 00:11
@Tom-One píše:
Proste patris mezi ty, kteri sex nepotrebuji. Nekdo si zajde na Bungee jumping nebo ujede na kole 100km nebo se strha v posilovne a stejne ho ta potreba sexu neopusti. Ono pokud to nekdo vnima jako uhekanou nudu… ![]()
@Lenka_Hal píše:
Proste patris mezi ty, kteri sex nepotrebuji. Nekdo si zajde na Bungee jumping nebo ujede na kole 100km nebo se strha v posilovne a stejne ho ta potreba sexu neopusti. Ono pokud to nekdo vnima jako uhekanou nudu…
Až budu velkej, doufám, že pochopím, jak je tohle možný. Hlavně mi přijde nebezpečný to brát s klidem. Sex, nebo jeho potřeba je podle mě základní předpoklad plnohodnotnýho života. Pokud jen na chvilinku uznáme, že je normální ho nevyhledávat, padáme jako druh na hubu. Nechci být fundamentální, ale lidi co nepotřebují sex jsou podle mě nemocní. A nemyslím to nijak zle. Jen v tom vidím dekadenci „do mínusu“.
@Pavlos-Grey píše:
Až budu velkej, doufám, že pochopím, jak je tohle možný. Hlavně mi přijde nebezpečný to brát s klidem. Sex, nebo jeho potřeba je podle mě základní předpoklad plnohodnotnýho života. Pokud jen na chvilinku uznáme, že je normální ho nevyhledávat, padáme jako druh na hubu. Nechci být fundamentální, ale lidi co nepotřebují sex jsou podle mě nemocní. A nemyslím to nijak zle. Jen v tom vidím dekadenci „do mínusu“.
Kdyby jen s klidem, vnima to primo jako nejake pozitivum. Coz je mnohem horsi.
@Lenka_Hal píše:
Kdyby jen s klidem, vnima to primo jako nejake pozitivum. Coz je mnohem horsi.
Jo to mi nedocvaklo, že se to ještě vlastně obecně glorifikuje. Možná je to společenská nemoc. Nebo spíš nemoc bohaté společnosti, takhle je to přesnější. Ale nevím, třeba je to celý jinak. Jsem v tomhle naprostej laik.
@Pavlos-Grey píše:
Jo to mi nedocvaklo, že se to ještě vlastně obecně glorifikuje. Možná je to společenská nemoc. Nebo spíš nemoc bohaté společnosti, takhle je to přesnější. Ale nevím, třeba je to celý jinak. Jsem v tomhle naprostej laik.
Neboj, i v mem svete by se za tohle chlap spis stydel. A chtel by to resit, idealne ovsem tak, aby nemusel k doktorovi ci komukoliv o tom rikat.
Ja si take myslim, ze zdravy chlap ma potrebu sexu, ktera tak mozna trochu klesa vekem. Kdyby muj chlap me prestal „otlapkavat“ se slovy, ze byl prece v posilovne, osobne bych ho dovlekla k doktorovi.
Mně je 29 a Moji chlapi v životě:
prvnímu je dneska 31 a má to rád tak 4× týdně.
Druhému je dnes 28 a s ním to šlo každý den.
Dalšímu je dnes 40 a ten měl potřebu jednou týdně, když jsme se vídali málo a když jsme spolu začali bydlet, tak jednou za půl roku.
Následně jsem měla dnes 30 letého, který tak ideálně jednou měsíčně až jednou za čtvrt roku.
A dnes mám 46 letého chlapa a s ním to jde 3× - 6× týdně (podle nálady).
takže z mé skromné zkušenosti je jedno, kolik jim je a je to fakt individuální. Já sama jsem spokojená, když je to aspoň jednou týdně minimálně.
A o tom, jak jsou zabraní v práci to vliv může, ale nemusí. Ten 30 letej byl děsnej flegmatik a lenochod a nic moc nedělal a stejně byl hrozně unavenej na to mít se mnou sex aspoň jednou týdně. A můj současný 46 letej pořád něco dělá, dělá dvanáctky, vyřizuje něco po práci tak po různu a stejně si ještě rád se mnou užije. A podobně zapříhlý když byl můj bývalý a dnes mu bude 40, tak byl KO a nebylo s ním vůbec nic.
Když je někdo ve vztahu, přijde mu normální, že sex má,. Jak je sám, tak je zas ok, že ho nemà. Já uvažovala nad kámošem na sex, ale moc si to neumím představit
Asi jsem srab, stydlivka nebo vše dohromady.