Sourozenci Jana a Jan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
18.4.26 10:32
@Anonymní píše: Více

Vždyť zakladatelka jsi ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3517
18.4.26 11:24
@pujda píše: Více

Nedávno se to stalo v jiné diskuzi, anonymní jiná uživatelka se zobrazila s tulipánem jako zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
18.4.26 11:34
@Jazmine píše: Více

Coz tvrdila ona, nikdo neověřoval u admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
18.4.26 11:35

@admin jak je to teda s tulipanama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.4.26 12:00

Znám rodinu, kde mají děti Ivana a Ivanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22027
18.4.26 12:03

Anonymních kytek je myslim jedenáct, než se začnou zase opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65346
18.4.26 12:09
@mado píše: Více

Pry 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
18.4.26 12:17
@mado píše: Více

a tady není tolik kytek aby se začali opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
18.4.26 12:20

U nás se taky jména dědí, ale já v tom rozhodně nehodlám pokračovat. Nelíbí se mi to. Přijde mi to takový, jako kdyby si vyráběli malou kopii sebe/někoho místo originálního člověka. Navíc u nás to pak někteří jedinci využívali k tomu, že lezli dítěti třeba do pošty, protože: „Jééé, já jsem podle jména myslel, že je to pro mě.“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3517
18.4.26 12:47

@mado @ka2ka @vokishka
No právě že prý ne, občas to padá naprosto náhodně. Já toho jednou byla svědkem a anonymy tam byly všeho všudy 3. Ale jsem zvědavá co odpoví admin, protože to značně komplikuje orientaci v diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
18.4.26 13:06
@Jazmine píše: Více

takže ty jsi zakladatelka že ten omyl v kytkách tak vehementně hájíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3517
18.4.26 13:19
@ka2ka píše: Více

Ne, nejsem a vůbec nic nehájím. Jenom píšu, že už se mi to stalo a proto bych byla opatrná v osočování, že si zakladatel sám se sebou píše. Toť vše. 8) Admin byl označen, tak snad to osvětlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2267
18.4.26 14:33
@Šmoulice píše: Více

Ty taky žádné pořádné argumenty nemáš, jen svůj názor :nevim: Dali jsme synovi jméno po otci, protože se nám prostě líbilo. A že jsem nad tím dumala až do okamžiku předčasného porodu. A je mi úplně fuk, že už je to několikátá generace prvorozených chlapců stejného jména. To jméno mu prostě sedí jak pr.del na hrnec a ani po x letech bych nevymyslela lepší. Dát jméno po někom z předků je pro tebe naprostý nezájem o dítě a nulová ochota se zamyslet nad jménem. Za mě je to naprostá kravina. Dávám jméno, které se mi líbí. A kdyby někdo dal jméno po babičce nebo pradědovi, není to proto, že je mu dítě úplně u pr.dele, ale protože to jméno je prostě krásné, někdo to má jako tradici, nebo člověka toho jména měli rádi, tak použili „jeho“ jméno. Ale to přece neznamená popírání originality dítěte. Žádný normální rodič nebere své dítě jako „desátého Pepu v řadě“ ani jako něčí kopii. Shodné jméno neznamená shodnou osobu. Znám rodinu, kde se to sešlo tak, že tři ženy, každá z jiné generace, mají stejné jméno. Je to dost nepraktické, ale představa, že šlo o lenost a nezájem je prostě hovadina. Neznám nikoho, kdo by o nich přemýšlel jako o třech kopiích. Každá z nich je originál. Ty si mysli, co chceš, ale někteří mají k dávání shodného jména jiné důvody, než si myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.26 15:34

V rodině máme otce Jaromíra se synem Jaromírem, dcera Martina si vzala Jaroslava a mají syny Jaroslava a Martina. Kupodivu má každý „Jarda“ svou unikátní verzi jména, takže se nikdy nemuselo říkat malý, velký, nebo starý, mladý. U nás v rodině jsou obecně jména po rodičích běžná, táta se jmenuje po dědovi, strýc po babičce, všichni prvorození bratranci jsou po svých otcích, sestra má jméno po mámě, další sestra měla jméno po otci.

• Citovat
  • Upravit
20859
18.4.26 15:49

Krásnou sobotu přeji,

kytek je k dispozici tuším že 13. Máte pravdu, že se nám nedávno bohužel tulipán zopakoval u dvou odlišných uživatelek, ale tuto technickou chybu jsme už napravili.

Co se týče této diskuse, zakladatelka opravdu reagovala sama na sebe a z toho důvodu jsem ji dle pravidel odtajnila. Nicméně to rozhodně nebrání v další pokojné diskusi :)

Mějte se krásně,
Klári :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí