Soused feťák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
15.12.14 12:04
@nunik píše:
@e-lili tak to jsi mě nepotěšila…mě nevadí vrtání a takový věci, to se hold kluk vzbudí, nic neudělám…ale ty fetky mi vadí…a smradu ani nemluvím, má krásněho buldočka, ale toho asi nikdy nemyl, takže smrdí oba příšernym způsobem…minule dělali dole ve sklepě v místnosti s hlavním uzávěrem vody mejdánek, jsou tam lahve, kelínky, ale hlavně nach.ano v koutě…děs…tady je velká většina bytů v obecním vlastnictví, jak je to s jejich bytem nevím…

Tak se podivej do katastru, ci je byt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
15.12.14 12:07

@e-lili nevím jak by to družstvo řešilo, psala jsem tam 3 maily, že mi plesniví byt a ani jedna odpověď…správcová mi řekne, aŤ tolik nevařim a nemám tolik orchidejí…ale tak za pokus nic nedám
každopádně je teda dšsný, že to město nijak neřeší, nemůže řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
15.12.14 12:12

@Prdolinka86 budu muset, protože nic jiného asi nevymyslím…musím upřímně říct, že ikdyž ten kluk zdraví, docela se ho bojím…někdy je ve stavu, že bych se s ním nechtěla ani potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.12.14 12:27

@nunik podat stížnost, pokud dělají bordel v noci, tak volat městskou. Oni toho moc neudělají, ale aspoň něco…taková individua jsme pod sebou taky měli. Táhlo se to roky, až jsme se odstěhovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
15.12.14 12:53

Taky bydlím v obecním, tam naopak stížnosti pomáhají…už jsme takto jednu socku z patra vystěhovali, ehm. prostě jsme si stěžovali a stěžovali, dyk i v nájemní smlouvě je něco o dodržování nočního klidu, neobtěžování sousedů apod. Teda aspoň my to tam máme, tak koukni. Několikrát jsme volali v noci policii, to jsme taky do stížnosti na radnici psali,,, no letěla.

Jinak vytopení je opravdu věc nájemníků a jejich pojistek, to radnice platit nebude. Musela by prasknout stoupačka nebo zkrátka něco, čeho je vlastník radnice, pak by to šlo z pojistky města. Ale pokud mi vyteče pračka nebo prostě nějak já svojí blbostí vytopím sousedy, tak to fakt ne.
 A.

@e-lili píše:
@nunik my sme ale obecni byt. Zadny druzstvo. Treba to maj druzstva upraveny jinak.Kdyz vytopili 4patra meli uhradit skodu nikomu nic nedali a mesto reklo ze to je bohuzel vec najemniku ne mesta. pojistku nemaji a lidi byli fakt nastvani. Chvilku byl klid a ted jak je zima stahuji se do bytu. Pres leto funguji po parku atd
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
15.12.14 13:01

@marrlinka já bych se stěhovala hned…celkově je to tady někdy na palici…správcová nic neřeší, všechno je jí jedno…a poslední půl rok je to s tím feťákem k nevydržení…jenže přestěhovaní je mimo realitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
15.12.14 13:03

@Anik zkusí pokoukat, přítel jednou tisknul stanovy, tak pohledám, snad tam něco najdu…děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
15.12.14 13:08

Já když jsem bydlela ještě v Ústí v jednom paneláku v centru města, tak tam fetovalo asi 80% nájemníků :roll: Popelnici si udělali z prostoru za výtahem, kam prostě házeli všechno a klidně i z 10. patra, takže se to rozlítalo všude. Furt někde injekční stříkačky, nablito, krev, řev, hluk, vedle ve vchodě 2× hořelo, furt zvonili exekutoři, policajti, kriminálka atd. a vyptávali se na sousedy, vytopená jsem byla 2×, furt pod oknama někdo řval nějaký výhružky, všechny skla v baráku vymlácené, vše kovové vytrhané, vše posprejované, v zimě se po chodbách váleli sjetí bezďáni, atd. atd. :poblion:. No a policajti by si tam klidně mohli otevřít služebnu a ta společnost, co vlastnila ty baráky se o to vůbec nezajímala. Takže necelá půlroční zkušenost dobrá a vystěhovaná jsem byla během hodiny (jinak by mim tam při tom stěhování ještě něco někdo šlohnul.), další bydlení lepší, ovšem na druhé straně ulice (stále v centru města) zase to stejné a zase to nikdo neřešil, takže jsem ústeckému kraji zamávala úplně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
15.12.14 14:22

@Anik já to myslela tak, že jako ho nemůžou kvůli tomu vytápění vyhodit :(

jako ni v noci sou celkem ok, spíš mi vadí ta špína a smrad. maj dotoho kočky a smrad jde k nám nahoru.

lidi tu bojují už 5 let, sme blbá dědina asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová