Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky máte ješte chut si zasoutežit… pár výher máme ale potřebujeme posily
a nového ducha s nápady
@bberunda píše:
Holky máte ješte chut si zasoutežit… pár výher máme ale potřebujeme posily![]()
![]()
a nového ducha s nápady
Ja jo
![]()
Ja bych to taky rada zkusila, jestli me vezmete, ale rovnou upozornuju, ze jsem na netu nikdy nic nehrala
/
@kar-maa píše:
Ja bych to taky rada zkusila, jestli me vezmete, ale rovnou upozornuju, ze jsem na netu nikdy nic nehrala/
To ja taky ne, a soutež sme nikdy nevyhráli
ale jdeme do toho
![]()
No ja v zivote uz neco vyhrala, ale pres net jsem to nikdy nezkousela. Vetsinou souteze v radiich. Vyhrala jsem treba fotak za 8 tisic, basu piv, nejake cedecka, vstupenky, 1500 ve sportce, hodne jsem nachazela i peniza na chodniku, nebo zlate prstynky…atd.
Ok poslaná pozvánka… zatím to stačí dekuji za zájem
výhrám zdar
@bberunda píše:
Holky máte ješte chut si zasoutežit… pár výher máme ale potřebujeme posily![]()
![]()
a nového ducha s nápady
No dekuju za prijati do skupiny ale trochu nechápu kam tam mam jit a kde se pripojit?
![]()
Ahoj holky, opet prijimame do uzavrene skupiny holek co touzi neco vyhrat…jak?
Každý den hledáme nové a nové soutěže na internetu a jedna druhé tak vzájemně pomáháme, cílem je účastnit se co nejvíce soutěží. A vyhráváme, spíše drobnosti než velké ceny ale i ty potesi.
Každá uveřejníme něco a tím si vzájemně pomáháme, že nemusíme hledat všechny odpovědi atd.
Pokud by jste některá měla zájem a denně alespoň trochu času dejte vědet rádi Vás mezisebou uvítáme.
Zatím jsem to vždycky marně zkoušela sama, tak bych se moc ráda přidala ![]()
@louskacek2 ahoj s tímto zkušenost nemám ale času mám dost tak bych se ráda připojila ![]()