Soutěžení na netu

1444
25.7.12 20:10

soutežení na netu

Ahojky maminky mám jednu známou a ta chodí na veškeré festivaly, akce, kina gratis, posílají ji 40 knih mesíčně, každý rok mení spotřebiče, na vánoce nic nekupuje, protože proste VŠECHNO vyhraje… já teda nestačím zírat… když se ji optám, jak to delá… tak se jen pitome uculí… že mají na netu nejakou tajnou skupinku, kde si posílají otázky rovnous s odpovedma, že už mají vychytané stránky… kde se dá co dobře vyhrát… je pravda že za den stráví třeba 2 hodky vyplnováním dotazníků, ale co po večerech klído můžu taky…

shánim 4-5 spříznených duší, pak do uzavřené skupinky, co mají takovýhle zápal jako já, co bychom si mohli takhle posílat různé odkazy na různé souteže, prima pokecat a hlavne neco vyhrát!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
25.7.12 20:12

Ahoooj taky hodně a ráda soutěžím na netu, bohužel jsem zatím vyhrála jen kousátko od Nestlé, ael s časopisem Maminka jsem už vyhrála kameru, krmení pro kočky a chůvičky Tefal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.12 20:14

Já to beru, v životě jsem nevyhrála ani kačku, já chci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.7.12 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
25.7.12 20:27

Já se taky přidám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
25.7.12 20:28

@Gabrielaaa dekuji už jsem koukala… asi bych to videla tak, že bychom se všude možne na techto stránkách zaregistrovali a pak si posílali konkrétní odkazy rovnou s odpovedma, at to nemusíme hledat… počkáme jestli se nekdo nepřidá… jinak zítra začínáme… ju??

gratuluji aspon k nejakým výhrám… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.7.12 20:38

@bberunda ok já jsem se tam zaregistrovala teď ale pořád mi nepřišel potvrzující email tak nevím… ok pa zítra! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.12 20:53

Good, jsem též zaregistrovaná, jestli jdem do toho, ráda se přidám, čas na netu strávený není problém, jsem na něm 10 hodin denně ;) Ale v životě mě nenapadlo, že se to dá praktikovat takto… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
25.7.12 21:05

Taky se ráda přidám, pokud mě vezměte mezi sebe. Teď jsem se registrovala…Jinak dost soutěžím na netu, ale bohužel zatím bez úspěchu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
25.7.12 21:05

@martina.se uvidíme :kytka: ale myslím si že to nebude jednoduché než budou nejaké výhry… jsem ráda že vás to zaujalo… zítra udeláme uzavřenou… at nám do toho ostatní nenakukují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.12 21:08

Na výhru zase tak nejdu, spíš mě zajímá, jestli to funguje.. při mým štěstí vyhrajou všichni ostatní, ale můžu vyhledávat a pod.. to mě baví ;) tak zítra pozvánku, ju? ráno vezu mladýho na dovču, pak jsem na příjmu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
25.7.12 21:13

Ahojky holky ráda se taky přidám. Soutežím občas a na netu jsem taky dost, jen zatím taky nic.). Taky jsem se zaregistrovala,

Příspěvek upraven 25.07.12 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
25.7.12 21:17

Já už občas něco vyhrála, tak můžeme všichni spolupracovat a uvidíme, jak to půjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.7.12 21:18

Taky jsem se zaregistrovala, jsem zvědavá, co to bude :) jestli můžu, klidně budu soutěžit s vámí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
25.7.12 21:26

Jestli máte „volné místečko“ taky bych se přidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová