Soužití s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
14.5.14 10:15

Vlastní bydlení. Každopádně.

• Citovat
  • Upravit
1446
14.5.14 10:20

Ahoj my rekonstuujem a po porodu jsme museli jit bydlet ke tchyni.za sebe musim rict, ze bez ni bych se ani nenajedla.mala trpi na koliky a chce porad nosit a natrasat. kdyby mi tchyne nenaservirovala jidlo az podnos a nevzala malou do naruce tak umru hlady :mrgreen: ted hlida kdyz jdu cvicit atd..mame jeste 14.dni nez se odstehujeme. jedine co my vadi, ze kdyz vezmu ven malou tak mezi tim uklidi :lol: a prerovna hracky i kdyz ji rikam, ze si to udelam kdyz bude mala spat..citim se pak jak nemocna a ze nic nezvladnu.ted uz se vazne tesim do sveho na svuj klid a najet na nejaky svuj rezim a ne se porad prizpusobovat. Ale kdybych bydlela sama tak to taky nejak zvladnu.ale ja mam tchyni jako kamosku.ve tvem pripade bych rovnou brala ten baracek kdyz mate finance. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.5.14 10:31

@Topasli Já mám opravdu zlatou tchýni i tchána, ale teď bydlíme půl roku u nich, než zrekonstuujem a já se nemůžu dočkat, až budeme ve vlastním a toipřes to, že tu jsme fakt jak na hotelu a všechno klape hladce. Jsem zastánce toho, že každá rodina má bydlet samostatně, to že k Vám mohou rodičové kdykoli přijít na návštěvu, nebo pomoct (zvlášť když je pak miminko), to je samozřejmé, ale vlastní hnízdečko je vlastní hnízdečko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
14.5.14 10:34

Ahoj, za mě jednoznačně do svého. Když už teď nemáte nic moc vztah s tchyní, ještě se to zhorší ;-)

• Citovat
  • Upravit
2926
14.5.14 11:24

2351465551313541335455558% do svého :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
14.5.14 12:41

S tchýní bych bydlet nešla a to máme vztahy fakt pohodový. dokonce nám aj nabízela že když budem stavět ve stejný vesnici ( měli sme to v úmyslu) tak že můžem ten rok či 2 u nich bydlet abychom nemuseli platit nájem + hypo. dlouho sme přemýšleli a nakonec sme si vzali starší baráček cca 8 km od obouch babiček a sme všichni spokojený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.5.14 14:01

@Topasli pokud máte na domeček, tak určitě mít svoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
14.5.14 15:01

Ano, pokud na to máte, tak určitě sami.
My u tchánovců vydrželi dlouhý rok a půl a stačilo. Jak holky píšou, že je výhoda mít babičku v baráku na hlídání, tak u nás se babička nezapojovala. Ona není vyloženě zlá ženská, jen je líná, pohodlná a o nic nemá zájem. Teď jsou vztahy velmi chladné. Kdyby jsme se tam tenkrát nenastěhovali, tak bych ji nepoznala v celé její kráse a mohly být vztahy v pohodě neutrální.
Takže za mě společné bydlení nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
14.5.14 15:10

U nás taky měli milion řečí, po narození dcerky jsem vydržela čtyři měsíce, pak už ne. Tchyně fajn, ale jak moc pořád chtěla dcerku muckat, tak k nám pořád lezla, my jsme chtěli být s manželem i sami. Společná kuchyň a sociálky.

Jim bylo pořád teplo (18 - 20 st. na podzim), jenže skoro s novošem je to to žalostně málo. Už v porodnici se nechali slyšet, že zas budu prát o 106. Což bylo ohromně „výživný“.

Máš-li možnost, rychle pryč. Dnes, když tchánovci mají plno řečí, tak se na sebe s manželem podíváme, že tohle nemusíme a jedeme si do svého. Šíleně je to vytáčí, protože nás nemůžou řídit, něco nakazovat, radit.

Moc dobře si pamatuju, když jsme chtěli barevné stěny (rozuměj žlutavou a zelinkavou), řekli nám, že to je jejich barák a že rozhodují oni. Tak jsme to tak vzali, jsou ve 200 m2 sami a stejnak zase brblají.

• Citovat
  • Upravit
5684
17.5.14 09:36

@Topasli Rozhodně sami! Vlastní zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
17.5.14 09:38

Urcite sami. Byvanie s rodicmi nikdy k nicomu dobremu neviedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.14 23:20
@xxjaja píše:
Manzel se chce taky stehovat do baracku ke svy matce a uz ted je mi z toho hodne zle :( furt si mysli, ze vsechno zalezi na domluve a komunikaci a nenecha si vysvetlit, ze ne v pripade souziti s tchyni

Ha!!! Takovy kecy jsem poslouchala taky, jak ze strany tchyne, myho i cele jeho rodiny… Nakonec jsem spatna jenom ja, dobra jen na uklizeni, jinak drzet hubu no a dopadlo to tak, ze po roce bydleni vicemene s tchyni jsem s malou odesla jak z baraku, tak od myho, kterej matce pritakaval!!! Totalne nam to znicilo vztah, pri mem odchodu tchyne nazvala nasi holcicku zasranym harantem a ja ji uz nikdy v zivote nechci videt a budu delat vsechno pro to, aby ji nevidela ani moje holcicka!!! NIKDY s tchyni proboha!!! A to se jevila jako ten nejmilejsi a nejpratelstejsi clovek predtim! Zadna pomoc, nic!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
306
20.5.14 09:11

Taky se bojim, ze to tak dopadne. jen doufam, ze manzel pujde se mnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.5.14 17:47

Já sem žila 8 měsíců u přítele s jeho maminkou..V jednom pokoji s malým psíkem..Všechno supr, mohli jsme si pokoj předělat podle svého, žádné starosti o domácnost a hodně jsme ušetřili..ALE..soukromí je soukromí a brzo mi to začalo žít na nervy..kor s dítětem..Mít pořád za zády tchyni neni to pravé ořechové at jsou vztahy sebeužasnější.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.5.14 21:02
@Anonymní píše:
Ha!!! Takovy kecy jsem poslouchala taky, jak ze strany tchyne, myho i cele jeho rodiny… Nakonec jsem spatna jenom ja, dobra jen na uklizeni, jinak drzet hubu no a dopadlo to tak, ze po roce bydleni vicemene s tchyni jsem s malou odesla jak z baraku, tak od myho, kterej matce pritakaval!!! Totalne nam to znicilo vztah, pri mem odchodu tchyne nazvala nasi holcicku zasranym harantem a ja ji uz nikdy v zivote nechci videt a budu delat vsechno pro to, aby ji nevidela ani moje holcicka!!! NIKDY s tchyni proboha!!! A to se jevila jako ten nejmilejsi a nejpratelstejsi clovek predtim! Zadna pomoc, nic!!! :cert:

8o už jen jak nazvala vaší holčičku, bych jí nikdy nechtěla vidět potvora :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová